Tomasz Kłos być może zagra w Bolton Wanderers!!!
- Alexxxxx
- Juventino
Po meczach sparingowych z zespołami z Irlandii Północnej trener Bolton Wanderers, Sam Allardyce zadecyduje, czy kontrakt z zespołem podpisze Tomasz Kłos. Polski piłkarz przebywa na testach w klubie angielskiej Premier League.
Kontrakt z dotychczasowym pracodawcą 30-letniego Kłosa - FC Kaiserslautern - wygasł z końcem czerwca. Być może polski piłkarz w przyszłym sezonie zagra na Wyspach Brytyjskich.
- Po powrocie ze zgrupowanie w Bormio, zespół ma w planie spotkania towarzyskie z Ballymeną i Portadown. Po nich rozstrzygnie się przyszłość Kłosa w drużynie - powiedział sekretarz Boltonu, Simon Marland.
W reprezentacji Polski Kłos rozegrał 41 spotkań i strzelił jedną bramkę. Grał m.in. w ŁKS Łódź i Auxerre.(PAP)
Kontrakt z dotychczasowym pracodawcą 30-letniego Kłosa - FC Kaiserslautern - wygasł z końcem czerwca. Być może polski piłkarz w przyszłym sezonie zagra na Wyspach Brytyjskich.
- Po powrocie ze zgrupowanie w Bormio, zespół ma w planie spotkania towarzyskie z Ballymeną i Portadown. Po nich rozstrzygnie się przyszłość Kłosa w drużynie - powiedział sekretarz Boltonu, Simon Marland.
W reprezentacji Polski Kłos rozegrał 41 spotkań i strzelił jedną bramkę. Grał m.in. w ŁKS Łódź i Auxerre.(PAP)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Alex-10
- Juventino
A ja to bym chciał grać w Juventusie Turyn.
Tak serio to chyba Kłosowi nie grozi ławka w takim cienkim klubie - i cienkiej lidze. Chociaż z Polakami nigdy nic nie wiadomo...
(dla mniej wtajemniczonych - żartowałęm)

Tak serio to chyba Kłosowi nie grozi ławka w takim cienkim klubie - i cienkiej lidze. Chociaż z Polakami nigdy nic nie wiadomo...
(dla mniej wtajemniczonych - żartowałęm)
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- BIANCONERI
- Juventino
Kłos to w miare solidny obrńca a Bolton ma słaba obrone,wiec ma szanse.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"