jakiej firmy opaske ma buffon na glowie??
- Gość
juz dluzszy czas szukam opaski podobnej jakiej nosi buffon.
wydaje mi sie ze ma nieco ciensza od zwyklych frot na glowe.
szukalem wszedzie cale allegro sklepow tez nie malo odwiedzilem i nic. tak wiec jak by ktos sie orientowal jaka to firma i ewentualnie gdzie mozna taka dostac to prosilbym o informacje :p
wydaje mi sie ze ma nieco ciensza od zwyklych frot na glowe.
szukalem wszedzie cale allegro sklepow tez nie malo odwiedzilem i nic. tak wiec jak by ktos sie orientowal jaka to firma i ewentualnie gdzie mozna taka dostac to prosilbym o informacje :p
- Wonki
- Juventino
Bardzo Cię proszę Simi o bliższe przytoczenie informacji na temat tego... yyy "szturku"?Simi pisze: A wogule to taka opaske mozna zastąpić szturkiem itentycznie sie wyglada

- zlatan_sc
- Juventino
naprawde macie chłopaki problemy.. no ale cóż.. opaske, o ile tak to można nazwać.. jaką ma na głowie Gigi można zakupić za 1 zł (!!) w sklepie z różnymi badziewami dla kobiet typu spinki do włosów itd.
sam w takiej śmigam, żanda Puma sie do niej nie umywa!
mam nadzieje, że moje informacje pomoga wam rozwiązać ten trudny problem, pozdrawiam ;]
mam nadzieje, że moje informacje pomoga wam rozwiązać ten trudny problem, pozdrawiam ;]

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- tabo89
- Juventino
mi sie wydaje ze chodzilo mu o sznurekWonki pisze:Bardzo Cię proszę Simi o bliższe przytoczenie informacji na temat tego... yyy "szturku"?Simi pisze: A wogule to taka opaske mozna zastąpić szturkiem itentycznie sie wygladamniejsza już z możliwymi literówkami (może chodziło o sztruks
) tylko chcę wiedzieć, czym można zastąpić opaskę :shock:
Bardzo ciekawe

- wickerman
- Juventino
Zgadzam się w pełni!! :-D Kupujecie zwykłą gumke za 50gr, zawiązujecie na końcach i gotowe. Nawet można sobie grubość wybrać. Sam ma dwie takie.naprawde macie chłopaki problemy.. no ale cóż.. opaske, o ile tak to można nazwać.. jaką ma na głowie Gigi można zakupić za 1 zł (!!) w sklepie z różnymi badziewami dla kobiet typu spinki do włosów itd.
- mieczkos10
- Juventino
to pewnie PuMkAD:D:D:D
- Wonki
- Juventino
Noo wiesz, to jest problem, mały, ale zawsze jakiś, bo idzie zima i wypadałoby śmigać z czymś na głowie a czapa jest powiedzmy hmm niekompatybilnazlatan_sc pisze:naprawde macie chłopaki problemy.. no ale cóż.. opaske, o ile tak to można nazwać.. jaką ma na głowie Gigi można zakupić za 1 zł (!!) w sklepie z różnymi badziewami dla kobiet typu spinki do włosów itd.
A tak swoją drogą to extra pomysł z taką opaską, byleby znaleźć taką w jakimś powiedzmy 'męskim' kolorze (nie różowy :-D)
I powiedzmy żeby znaleźć taką czarną i do tego skołować naszywkę-herb Juve - i już jest wypasiona frota 8)