Ayrton Senna - Kompilacja!

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Tasak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 września 2006, 18:46

Kompilacja, jest naprawdę bardzo poruszająca. Dzięki tej kompilajci postanowiłem dowiedzieć się więcej o Sennie, i gdy oglądałem i czytałem te wszsytkie wiadomości o Nim, to uświadomiłem sobie, że był wspaniałym człowiekem i mimo, że Go nie znałem, mimo, że dowiedziałem się o Nim dopiero niedawno. Stał mi się bliski. Dla swojej poasji był w stanie poświęcić życie... Nie bał się tego, jak sam mówił... Coś pięknego... A sam pogrzeb naprawde bardzo wzruszający... :(

A dla Ciebie bukol wielkie, wielkie dzięki...

Edit.
Przeczytałem wszystkie informacje jakie znalazłem na podanej przez Was stronie i uświadomiłem sobie. Może On chcial w ten sposob odejsc? Moze chcial zostac zapamietany jako Ten Największy? Najbardziej daly mi do myslenia słowa Jego pilota O'Mahony "(...) To prawie tak, jak by chciał coś dokończyć" Przed samym wyscigiem dziwnie się zachowywał, a przed samym wypadkiek dodał gazu... Takie moje przemyslenia, co Wy o tym myslicie?

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2006, 15:06

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:17 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2006, 16:14

Fajnie ze coraz wiecej ludzi zaczelo interesowac sie tym czlowiekiem bo taki byl moj cel przy robieniu tego filmiku.
Ostatnio zmieniony 25 września 2006, 20:08 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 września 2006, 16:24

bukol87 pisze:Bardzo prosze moderatorow o przeniesienie tego filmiku do dzialu Multimedia gdyz tam z pewnoscia zaglada duzo wiecej osob ktore bez watpienia zostana zaciekawieni tym kierowca F1.Zrobcie to nie dla mnie a dla Ayrtona Senny po to by pamiec o nim nigdy nie umarla. Bardzo prosze.
Multimedia i TV
Pokój przeznaczony na wszelakiego typu multimedia związane z Juventusem. Tutaj znajdziesz tapety, bramki, skróty, muzykę, kompilacje oraz dowiesz sie jak obejrzeć mecze na żywo przez internet.

Jeszcze jakies pytania ?
Tak przyokazji to teksty pokroju "Zrobcie to nie dla mnie a dla Ayrtona Senny po to by pamiec o nim nigdy nie umarla" sa troszke nie na miejscu.

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 września 2006, 20:11

To jak to np wytlumaczysz??

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=11108

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=13821

jesli konsekwencja to w kazdym przypadku egzewujcie regulamin

w dalszym ciagu czekam na odpowiedz

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 września 2006, 16:47

bukol87 pisze:To jak to np wytlumaczysz??
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=11108
Gdybys wrzucil ta kompilacje do tego tematu to nie byloby problemu.
W tym temacie rozmowa nie tyle toczy sie o kompilacji co raczej o jej bohaterze.
Temat juz nie istnieje.
bukol87 pisze:jesli konsekwencja to w kazdym przypadku egzewujcie regulamin
Nie jestesmy maszynami, zdarzają się niedopatrzenia.

Temat zostaje na swoim miejscu.
EOT.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 października 2006, 11:55

czy można wrzucić ten plik na inny serwer (sendspace.com lub rapidshare)??? bo z tego nie mogę sciągnać.
POZDRO :-D

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 października 2006, 09:13

Lepiej późno niż wcale, prawda? Choc w tym wypadku nie jestem zbytnio z siebie zadowolony, poniewaz prace bukol'a87 mam na pulpicie od poczatku i czesto do niej wracam. Moze nie jest ona idealna technicznie(heh, kto to mowi :roll: ), ale ma to "coś" o ktorym tak czesto pisze(co nie znaczy, ze nie mam co napisac), to "coś" w każdej pracy jest inne(jeśli jest), praca, o ktorej teraz pisze jak juz wspomniałem posiada przesłanie, ktore jest przedstawione w przystepny i piekny sposob dzieki czemu przyciaga mnie a co za tym idzie ma to "coś".

Świetna muzyka... :bravo:

Gratuluje autorowi pomysłu(dosc odwaznego), wykoniania i tego, ze potrafił mnie zainteresowac swoja praca na wiecej niż raz. :bravo:

homarr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 10:01

Nie zauważylem na forum wcześniej twojej kompilacji więc postanowiłem ja sciągnąc bo temat jest bardzo nietypowy. Nie zawiodłem się. Kompilacja ma świetny klimat i muzykę. Technicznie wykonana jest trochę słabo ale to nie było najważniejsze. Super Praca! chylę czoła zwłaszcza za pomysłowość. :bravo:

babcia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 11:04

ja się nie znam na kompilkach, więc nie mogę jakoś dobrze tego ocenić. Jednakże ta praca bardzo mi sie podobała:) Byłem ciekawy kiedy pojawi się coś nie związanego z piłką nożną. I bardzo się cieszę że pojawiło się coś tak dobrego:) Gratki:)

A co do samego bohatera, to rozmawiałem kiedyś z pewnym Brazylijczykiem na temat F1. Mówił, że cały naród pokłada teraz nadzieje w Massie, bo jest młodym i perspektywicznym kierowcą i mają nadzieję że niedlugo zdobędzie mistrzostwo. Spytałem wtedy o Barrichello, bo przecież on też jest bardzo dobrym zawodnikiem. Mój rozmówca skrzywił się i stwierdził, że prawie nikt w Brazylii nie lubi Barrichello. Zdziwiłem się bardzo, gdyż uważałem go za bardzo dobrego kierowce i osobiście darzyłem sympatią i szacunkiem więc spytałem dlaczego tak jest. Odpowiedź była następująca: "a znasz Senne? (nie musiał mi tłumaczyć kto to był:P) No właśnie. Senna był wielki. Był mistrzem. A Barrichello zawsze był drugi."

Warto zaznaczyć Barrichello zaczynał dopiero karierę gdy Senna zbliżał się do jego końca. Omal nie zginął w wypadku podczas kwalifikacji do GP San Marino (tego samego wyścigu w którym zginął Senna). Nigdy nie zdobył mistrzostwa i może Brazylijczycy tak go nie lubia. Ale wątpie też czy Massa zdoła dorównać Ayrtonowi.

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2007, 12:46

Ja osobiście Senny nie pamiętam. Jednak interesuje się F1 już kilka lat i wiele o nim słyszałem. To wielki sportowiec. Cieszy, że pozostał w pamięci wielu. Fajna kompilka. POZDRAWIAM

p.s: zawsze chciałem zrobić kompile o Arku Gołasiu, ale jakoś nie mogę znaleźć materiałów. Może ktośsie tym też zainteresuje i razem spróbujemy coś zrobić.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
McLaren

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 15:28

Sam filmik podobał mi się, w wielu chwilach robiło mi się naprawdę gorąco, bo było co wspominać. :) Wspaniała jazda na Interlagos, uwielbiam ten moment, no i nie zabrakło oczywiście wątku Monaco i jazdy w deszczu. Jakoś materiałów niestety taka sobie, ale kompilacja sama w sobie dobra, dorzuciłem już do swojej dużej kolekcji o Ayrtonie.

Brawo, że ktoś się tego podjął. :) Jestem szczęśliwy, że zainteresowanie jego osobą wciąż rośnie. Sam sobie przypomniałem, że parę dni temu zrobiłem o nim swój tribute i założyłem w związku z tym temat.

Pozdrawiam

"Ho giocato nel Nancy perché è la squadra della mia città, nel Saint-Etienne perché è la squadra più forte di Francia, e nella Juve perché è la squadra più forte del mondo" Michel Platini
Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 13:27

Dzisiaj mija rocznica śmierci wielkiego mistrza f1 - zapraszam do obejrzenia kompilacji

#TeamBukol
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 14:02

Świetna kompilacja Bukol87. W momencie gdy sie rozbil prawie sie rozplakalem... Wielki mistrz.

szaman00

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 maja 2008, 16:22

świetne to jest można się wzruszyć, respect dla Ciebie za tą kompilacje i za to że pamietasz o tym cżłowieku!!! Senna miał wielką rzesze fanów, widoczną chociażby na pogrzebie, nic dziwnego, bo widać że emanowała od niego niesamowita atmosfera, połaczona z ogromnym entuzjazmem i miłością dla tego co robił, był to porostu dla niego sposób na życie, za kierownicą czuł że bierze od życia to co najlepsze, a najważniejsze, że potrafił zarazić swoją pasją serca kibiców na całym świecie [widok kibiców na stadionie skandujacych jego imię oszałamiający zapiera dech w piesiach i przechodzą dreszcze :)] Nawet wielki rywal z toru Michael nie potrafił powstrzymać się od łez na konferencji prasowej co wskazuje jakim był cudownym człowiekiem, który pozostanie w sercach kibiców F1 i nie tylko [ przyznam się że chyba raz czy dwa obiło mi się o uszy to nazwisko, ale nigdy nie wiedziałem co się z nim zwiarze Twoja praca sprawiła, ze zapamietam tego człowieka napewno] ... Panie miej go w swojej opiece...
z poważaniem dla bukola i Senny szaman00

ODPOWIEDZ