Co w końcu z tymi trofeami??
- Łyko
- Qualità Juventino
Mam małe pyatnko, ostatnio dużo mówi się o tym, ze Inter zdobył dwa ostatnie mistrzostwa,
ale o ile pamiętam był kiedys post w kórym któryś z zarządców Juve (nie pamietam kto dokładnie) mówił, że trofea zostają w Turynie. I tu się rodzi moje pytanie co z tymi trofeami, czy one nadal są w Turynie, czy już zagościły w Mediolanie??

- Swider10
- Juventino
Trofeum ktore zdobylismy sezon temu zostalo przypisane Interowi, zas te ktore wywalczylismy 2 lata temu nie zostalo przypisane nikomu...
Ostatnio zmieniony 24 września 2006, 16:04 przez Swider10, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Tigmar
- Juventino
po pierwsze:
Inter otrzymał Scudetto w prezencie za poprzedni sezon
sezon 2004/2005 został uznany za nieodbyty i nieważny.
Mistrzem na boisku jest Juventus
na papierze Inter
a jeżeli chodzi Ci o pucharki to zapewne nikt z zarzadu Juve ich nie oddał i stoja pewnie jeszcze w naszej gablocie
Inter otrzymał Scudetto w prezencie za poprzedni sezon
sezon 2004/2005 został uznany za nieodbyty i nieważny.
Mistrzem na boisku jest Juventus
na papierze Inter
a jeżeli chodzi Ci o pucharki to zapewne nikt z zarzadu Juve ich nie oddał i stoja pewnie jeszcze w naszej gablocie

- wojtek_n89
- Juventino
Nie zganiajmy wszystkiego na Inter 

Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- klsmkr
- Interista
Nie ma to jak udana napinka :lol:. Co jest w tym takiego hanbiacego (ups, "chanbiacego" :lol:)?Mr Cezary pisze:Ludzie, przecież Inter chańbi tytuł Mistrza Włoch :roll:
A o tym mistrzostwie nasi juz dawno zapomnieli. Pilkarze nie wypili nawet grama alkoholu z tej okazji
Ostatnio zmieniony 24 września 2006, 18:57 przez klsmkr, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojtek_n89
- Juventino
Interisto uspokoj do.wna
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- Mr Cezary
- Juventino
Nie chciałem, by zabrzmiało to jak prowokacja. Po prostu uważam, że po przyznaniu Interowi tytułu mistrzowskiego, drużyna z Mediolanu jakby zapomniała, że mimo, że przy zielonym stoliku, to jednak jest Mistrzem Włoch. A porażka ze Sportingiem w, nie oszukujmy się, nienajlepszym stylu i słaba gra z Sampdorią, szczęśliwe wymęczenie SuperCoppa Italiana. Chodziło mi o to, że Juve z tarczą na piersi grało bardziej ustabilizowanieklsmkr pisze:Nie ma to jak udana napinka :lol:. Co jest w tym takiego hanbiacego (ups, "chanbiacego" :lol:)?Mr Cezary pisze:Ludzie, przecież Inter chańbi tytuł Mistrza Włoch :roll:
A o tym mistrzostwie nasi juz dawno zapomnieli. Pilkarze nie wypili nawet grama alkoholu z tej okazji(nic dziwnego - w koncu nie ma sie z czego cieszyc). Podejrzewam wiec, ze mozecie juz odwolac nocne czuwania i skupic sie na gonieniu rywali w Serie B.
- palus
- Juventino
A niektórzy psioczą na Fabio...swiergot pisze:No tak było mówione, że jak ktoś przyjdzie po trofea to dostanie po ryju, nawet Cannavaro oferował ludzi do pilnowania. Ale nic nie słyszałem potem na ten temat. Postaram się dowiedzieć.
Zrobił mi duży zawód zmieniając klub, szczególnie, że wybrał ten cały cyrk objazdowy z Madrytu, ale u nas dawał z siebie wszystko.
A jak będą nam chcieli zabrać trofea, to jadę do Turynu dawać po ryju.
- Kuben
- Juventino
Buehehe... dobre Swiergot. A tak swoja droga... to troche dziwna sprawa... jezeli przyznali tytul Interowi a puchar znajduje sie w Turynie
Ahhh... sie w tej wloskiej pilce namieszalo 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus