Wasze ulubione kluby przed Juve
- wojtek_n89
- Juventino
zawsze juve
Ostatnio zmieniony 24 września 2006, 17:34 przez wojtek_n89, łącznie zmieniany 1 raz.
Forza Juve, Forza Wisła! Hail Celtic!
- EXCALIBUR DH
- Juventino
Nie rozumiem ludz, którzy mówia. Kibicowałem Juve pozniej Realowi a pozniej znowu Juve.
Porazka. Albo sie jakiś klub kocha albo sie go nie kocha. Ja zmieniam kluby jak rekawiczki. Kto wygra LM to ten klub jest moim ulubionym
Od zawsze, na zawsze, tylko JUVENTUS.

Od zawsze, na zawsze, tylko JUVENTUS.
Pale, ale nie stale, bo ten co pali stale ma tylko jedno na świat spojrzenie, jak ten co nie pali wcale! 

- juvemt
- Juventino
Moi pierwszy ulubiony klubem był real nawet sie dobrze na piłce nie znałem ale... pózniej przed długi czas liverpool i po meczu milan - juventus jak kazdy pamiętam po przegrany wtedy meczu w karnych ... pokochałem JUVE i narazie to tylko 3 lata a nawet w serie b go kocham nadal !
- Walmar
- Juventino
Kibicuje Juve od finału LM w 1996
Siłą rzeczy jest to jedyny klub jaki naprawdę kocham.
Co prawda był kiedyś na równi z nim Stomil Olsztyn (RiP)
Ale nie chcę o tym mówić :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
Siłą rzeczy jest to jedyny klub jaki naprawdę kocham.
Co prawda był kiedyś na równi z nim Stomil Olsztyn (RiP)
Ale nie chcę o tym mówić :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę:
"Some times you gotta dig deep whem problems come near dont fear things get severe for everybody eveywhere why do bad things happen to good people because lives is just constant war between god and evil" - Gangstarr- Moment of truth juve hip-hop rules
- Drabik224
- Juventino
Juve
zawsze i wiszędzie.......niezleżnie od dnia i godziny......kocham go odkąd zacząłem się piłką interesować i tak jest do dzisiaj 
A z polskich to Najpierw Legia a teraz KS URSUS

A z polskich to Najpierw Legia a teraz KS URSUS

- piter_b
- Juventino
Mój ulubiony klub przed Juve ???
Oczywiscie Juve !!!!
To jest miłość od wczesnych lat dzieciństwa tj połowa lat 80 jak grały takie sławy jak Boniek czy Platini .
Juve był , jest i bedzie moim ulubionym klubem !
Oczywiscie Juve !!!!
To jest miłość od wczesnych lat dzieciństwa tj połowa lat 80 jak grały takie sławy jak Boniek czy Platini .
Juve był , jest i bedzie moim ulubionym klubem !
- juvefan1991
- Juventino
ja od zawsze kibicuje JUVE i nic tego niezmieni nawet jakby mieli grac w serie c
- Judzio
- Juventino
Juve od dziecka, nie wiem miałem 6,7 lat czyli od1997 ale to chyba było zauroczenie barwami i postacią Del Piero, dopiero potem zacząłem się interesować na maxa z tym że mogę wymienić tzw. 'wieki ciemne' gdzie poprostu tylko śledziłem wyniki Juve, bo nie było możliwości takich jak w dzisiejszych czasach, oglądało się tylko Lige Mistrzów i czytało Bravo Sport 

- Cichy-Alex
- Juventino
Ja Juve polubiłem od meczu z realem w lidze mistrzów zagrali wtedy przepiękny mecz i Kocham ich to dzisiaj oczywiście nie tak jak moją dziewczyne 

I LOVE JUVE!!
I LOVE NATALIA.G!!

I LOVE NATALIA.G!!