Wasze ulubione kluby przed Juve
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dla mnie ten temat nie istnieje,bo zawsze byłem tulko z Juve,jestem i będę nadal do końca mych dni!!!

- Donnie
- Juventino
Pierwszym klubem któremu kibicowałem był........... Juventus. To zaczęło się jakieś 6 lat temu i trwa nieprzerwanie aż do dziś. To dzięki ludziom takim jak Del Piero, ale także i Buffon, Trezeguet, Nedved i cała reszta kocham ten klub. Po degradacji Juve do Serie B pokochałem ten klub jeszcze bardziej. Dlaczego? Bo są w nim tacy ludzie którzy pomimo tego że mają możliwość odejścia do klubu który np. gra teraz w LM zostali i są wierni klubowi a nie pieniądzom i sławie. To tyle.
- fargo93
- Juventino
Tak jak wy również kocham Juve,lecz mojim drugim ulubionym klubem jest Villarreal
A klubów których nigdy nie nawidziałem to:Arsenal Londyn,Real Madryt,Barcelona:twisted:
-----Riquelme,Del Piero 4Ever-----
A klubów których nigdy nie nawidziałem to:Arsenal Londyn,Real Madryt,Barcelona:twisted:
-----Riquelme,Del Piero 4Ever-----
*Justin Gatlin szybko jak błyskawica^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
*Juve nie pogrążyło się,Juve rządzi w Serie B^^
- beton1
- Juventino
Ja jak zaczołem piłką żyć to tylko JUVE czuli od sezonu 1996/97 jak Juve wygrał Lige Mistrzów z Ajaxem po karnych. Wtedy moim idolem został Alex i nieopuszcze mojego klubu nawet jak ich zdegraduja do serie D1 :-D mysle ze kazdy kibic sie za mna zgodzi 

- Mikołaj łysiak
- Juventino
Ja jak miałem 7 lat lubiłem Man Utd. ale tylko dlatego że tylko ten klub znałem
. Po meczu Juve w półfinale UCL 03/04 nad Realem pokochałem ten klub i to był mój pierwszy samodzielny wybór
Do teraz uwielbiam Juve i tak pozostanie. Lubie jeszcze Lyon i Arsenal. Natomiast Realu, Interu, Chelsea i "The Reeds' po prostu nieznosze :evil:

- Alfa i Omega
- Juventino
Pierwszym moim ulubionym klubem był Inter, ale przez jakieś 16 sekund
, bo potem kuzyn uświadomił mi, że Alex Del Piero gra w Juve
Kiedyś, kiedy miałem 8 lat włączyłem TV i nic nie było, więc zdecydowałem się po raz 1 w życiu obejrzeć mecz
Włochy - Nie pamiętam co i bardzo spodobał mi się styl gry Il Capitano. I tak zacząłem kibicować Starej Damie.