Serie B (4): JUVENTUS 4-0 Modena
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Chyba śmiało możemy stwierdzić, że nasz zespół coraz lepiej wkomponowuje się w grę w Serie B. Po wynikach widać formę zwyżkową, co tylko może cieszyć.
O skuteczność jestem spokojny, mamy znakomitych napastników, którzy w każdym meczu strzelą bramkę/bramki.
Wczoraj mecz wygrali dla nas Ci, na których najbardziej liczymy.
Do lidera tracimy 17 pkt., w sumie to rywale gubią pkt. i oby tak pozostało. Już nie chcę widzieć tego minusa :twisted:
O skuteczność jestem spokojny, mamy znakomitych napastników, którzy w każdym meczu strzelą bramkę/bramki.
Wczoraj mecz wygrali dla nas Ci, na których najbardziej liczymy.
Do lidera tracimy 17 pkt., w sumie to rywale gubią pkt. i oby tak pozostało. Już nie chcę widzieć tego minusa :twisted:

- Pilekww
- Juventino
No i pieknie
meczu niestety nie oglądałem ani nie śledziłem
ale chyba można byc zadowolonym. Z formą jedziemy coraz wyżej, ostatnio 3-0 a wczoraj 4-0 czyżby w nastepnej kolejce 5-0
Bramki niezwykłej urody, Treze gra fantastycznie, dwa gole i jeszcze Alexowi wyłożył. Cieszy również to ze znów nie tracimy bramki, znaczy ze obrony gra swoje.
Troche szkoda ze Bojinov nie wszedł, mógłby cos jeszcze wpakować
FORZA JUVE!

Bramki niezwykłej urody, Treze gra fantastycznie, dwa gole i jeszcze Alexowi wyłożył. Cieszy również to ze znów nie tracimy bramki, znaczy ze obrony gra swoje.
Troche szkoda ze Bojinov nie wszedł, mógłby cos jeszcze wpakować

FORZA JUVE!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- paku
- Juventino
No i piknie
Juventus pokazuje ze jest za silny na Serie B. Juventus pokazuje ze nie zasługuje na gre w Serie B. Minus zniknie już nie długo, a Juventus bedzie sie wspinał na szczyt Serie B, po czym awansuje do Serie A, i tez zdobędzie szczyt

Juventus pokazuje ze jest za silny na Serie B. Juventus pokazuje ze nie zasługuje na gre w Serie B. Minus zniknie już nie długo, a Juventus bedzie sie wspinał na szczyt Serie B, po czym awansuje do Serie A, i tez zdobędzie szczyt
- Vincitore
- Juventino
Co spotkanie strzelamy jedną bramke więcej co może tylko cieszyć, gdyż widać że po nie mrawym początku forma rośnie co może tylko cieszyć, forma strzelecka jest , podobnie jak w defensywie gramy nieźle - czego można więcej chcieć? Narazie rywale z którymi gramy nie są szczególnie wygający, na pewno podobnych wyników nie będzie z zespołami ambitnieszymi jak Brescia , Lecce , Genoa czy chociażby Napoli. Powoli zbliżamy się do plusowej liczby puntów , nawet nie sądziłem że tych ujemnych tak szybko będzie ich ubywać 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- Kryształ
- Juventino
Mecz mogl przebiegac roznie. MOdena to druzyna ktora grala w Serie A i gra z Juve to dla nich nic specjalnego (nadzwyczajnego) i dlatego poszlo nam latwo
Bardzo mnie cieszy ze wkomponowalismy sie w serie B po tym nieudanym poczatku sezonu i z meczu na mecz jest coraz lepiej. Mysle...Marzec...Kwiecien zasiadziemy na fotelu lidera 

- Marcin_FCJ
- Juventino
pan Zambrotta pisze:Masz porównanie. Serie A i Serie B.Marcin_FCJ pisze:Ci co preferowali grę Zlatana w ataku powinni zapaść się pod ziemię
Poczekamy rok. Może wtedy się zapadnę.
Nie chodzi mi tylko o gole

- Wonki
- Juventino
Nie wiedziałem, że gra w Serie B da Nam tyle frajdy :-D
Extra wynik, gra również niezgorsza, z tyłu znowu na 'zero' a Alex bije kolejne rekordy wszechczasów
Czegóż więcej chcieć 8) Mało kto chyba przed sezonem liczył na zwycięstwa po 4:0 
Uff dobra, dam se na wstrzymanie chyba, w końcu Modena to był tylko malutki epizod w drodze Juve na sam szczyt :twisted:
Zauważyłem ciekawą rzecz: zawsze, kiedy mamuśka Trezeguet'a jest na meczu to Juve gromi rywali, gramy dobrze, a sam Treze ładuje bramy jak na zawołanie :idea: Coś mi mówi, że zawdzięczamy tej babce więcej niż wszyscy myślimy... Nie zdziwiłbym się, gdyby to ona namówiła Davida do pozostania :idea:
Ale ok, tego się pewnie nigdy nie dowiemy
Jeszcze słowo co do meczu: wielkie
dla Trezeguet'a za wkład w 2. bramkę dla Nas :!: Takie zgranie ze sobą mogą mieć tylko wielcy mistrzowie i przyjaciele :idea: Alex & David - jak za starych dobrych lat 
A za tydzień Piacenza, potem Brescia i od Treviso zaczynamy regularny marsz w górę tabeli :twisted:
Popróciałem jeszcze za fajnymi fotkami
No i chodź i walcz jak.. chorągiewka
Bullet Time 8)
Fotka o przyjaźni, rodzinie i honorze (z piłką nożną w tle) :-D
Jaskółka (czyli trzeźwy :lol:)
Jak tu Ich nie uwielbiać?
Błogosławię Wam Wszystkim... :twisted:
:]
Pozdro4all 8)
Extra wynik, gra również niezgorsza, z tyłu znowu na 'zero' a Alex bije kolejne rekordy wszechczasów

Uff dobra, dam se na wstrzymanie chyba, w końcu Modena to był tylko malutki epizod w drodze Juve na sam szczyt :twisted:
Zauważyłem ciekawą rzecz: zawsze, kiedy mamuśka Trezeguet'a jest na meczu to Juve gromi rywali, gramy dobrze, a sam Treze ładuje bramy jak na zawołanie :idea: Coś mi mówi, że zawdzięczamy tej babce więcej niż wszyscy myślimy... Nie zdziwiłbym się, gdyby to ona namówiła Davida do pozostania :idea:
Ale ok, tego się pewnie nigdy nie dowiemy

A za tydzień Piacenza, potem Brescia i od Treviso zaczynamy regularny marsz w górę tabeli :twisted:
Popróciałem jeszcze za fajnymi fotkami

No i chodź i walcz jak.. chorągiewka
Bullet Time 8)
Fotka o przyjaźni, rodzinie i honorze (z piłką nożną w tle) :-D
Jaskółka (czyli trzeźwy :lol:)
Jak tu Ich nie uwielbiać?

Błogosławię Wam Wszystkim... :twisted:
:]
Pozdro4all 8)
- 2MAN
- Juventino
Dobre spotkanie naszych i slaba gra Modeny daly nam ladne zwyciestwo i pewne 3 pkt.
Powoli zaczynami sie odbijac od dna :doh: ale droga jeszcze dluuuga . Czeka nas kolejny mecz i kolejne 3 pkt.
Forza Juve !!

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
- CzarnyZkultury
- Juventino
świetna zespołowa gra procentuje!szkoda ze nie wpuscial na chocby 15 minut Bojinowa.napewno by cos strzelil.mecz z Piacenzą--bedzie chyba trudniej,choc i znimi sie spotykalismy w Serie A podobnie jak z Modemą.FORZA JUVE!!
- DamKam
- Juventino
No i pieknie
Wczoraj doslownie zmiazdzylismy rywala. Dalismy strzelecki popis przed wlasna publicznoscia. I nie stracilismy bramki. Oby jak najwiecej takich meczy :-D Po raz kolejny na liste strzelcow wpisuje sie nasz duet: Alex-Treze. Jak za dawnych, dobrych lat
Co tu wiecej pisac, po prostu oby tak dalej. Miejmy nadzieje, ze tak dobry humor po tym meczu nas szybko nie opusci :!:

- telioZzo
- Juventino
Niepowiem zwycięstwo jest wielkie, ale nie można się cieszyc aż nadto, że wygraliśmy z Modeną 4:0. Rok temu nawet 10 to byłoby mało.
Mecz mi się podobał obiektywnie mówiąc widaczna była róźnica klas i gry.
Gdyby nie te - pkt. to już w następnym roku bylibyśmy w A.
Ale wierze w Mój ukochany klub i mam nadzieję, że nas nie zawiodą.
Mecz mi się podobał obiektywnie mówiąc widaczna była róźnica klas i gry.
Gdyby nie te - pkt. to już w następnym roku bylibyśmy w A.
Ale wierze w Mój ukochany klub i mam nadzieję, że nas nie zawiodą.
- białas
- Juventino
widać, że z każdym kolejnym meczem Juventus pokazuje, że rok gry w Serie B to jeden rok za dużo.
na pierwszy plan wysuwa się 199. bramka Alexa w barwach klubu z Turyny. mimo swego wieku niczym nie ustępuje młodszym graczom, jak np. Bojinov czy też Palladino.
bramki strzelone po fantastycznych akcjach, widać, że gracze z każdym mec zem nabierają do siebie zaufania i praca na treningach nie idzie na marne.
strata do lidera nadal wynosi 17 punktów, ale wierzę, że to już niedługo się zmieni. liga wydaje się być wyrównana, chociaż Juve z taką kadrą króluje nad pozostałymi drużynami. z pierwszej piątki Juventus grał tylko z Rimini, chociaż remis z tą drużyną traktuję bardziej jako wejście w nieznane, a nie brak umiejętności czy słabość drużyny.
cieszy zwycięstwo taką różnicą bramek, bo widać, że napad z każdym meczem się rozkręca i istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że przez napastników zostanie naprawione to, co obrona zepsuje.
na pierwszy plan wysuwa się 199. bramka Alexa w barwach klubu z Turyny. mimo swego wieku niczym nie ustępuje młodszym graczom, jak np. Bojinov czy też Palladino.
bramki strzelone po fantastycznych akcjach, widać, że gracze z każdym mec zem nabierają do siebie zaufania i praca na treningach nie idzie na marne.
strata do lidera nadal wynosi 17 punktów, ale wierzę, że to już niedługo się zmieni. liga wydaje się być wyrównana, chociaż Juve z taką kadrą króluje nad pozostałymi drużynami. z pierwszej piątki Juventus grał tylko z Rimini, chociaż remis z tą drużyną traktuję bardziej jako wejście w nieznane, a nie brak umiejętności czy słabość drużyny.
cieszy zwycięstwo taką różnicą bramek, bo widać, że napad z każdym meczem się rozkręca i istnieje wielkie prawdopodobieństwo, że przez napastników zostanie naprawione to, co obrona zepsuje.