Trezeguet gotów!
- widmo
- Juventino
Przygotowania do sezonu 2003/2004 w szeregach Juventusu rozpoczną się dopiero w przyszłym tygodniu, 18 lipca. Jednak dla Davida Trezegueta wakacje się już skończyły i wznowił on treningi. David rozpoczął przygotowania z Gian Piero Ventrone, wraz z nowym nabytkiem Juventusu - Nicolą Lagrottaglie. "Czuję się świetnie. Moje kolano oraz bark nie dokuczają już mi wcale i ze zniecierpliwieniem czekam na kolegów z drużyny." - mówi Trezeguet.
David swoje wakacje spędził w kilku różnych państwach Ameryki północnej i południowej. Odwiedził on Argentynę, Meksyk i w końcu Stany Zjednoczone - Miami. Ten wypoczynek w pełni pomógł mu odzyskać pełną energię. "Rozmawiałem z Paolo Maldinim. Rozmawialiśmy o Champions League. Oczywiście my, bianconeri nadal jesteśmy smutni z powodu tego, co wydarzyło się w Manchesterze. Ale zdobędziemy ten Puchar. Ostatni sezon pokazał, że można walczyć zarówno o scudetto jak i o Puchar Ligi Mistrzów. Byliśmy bardzo blisko i spróbujemy jeszcze raz."
Do nowego sezonu Juventus przystąpi w niemal nie zmienionym składzie, wzmocnionym jedynie o kilku młodych piłkarzy. "Jadłem wczoraj z Nicolą Lagrottaglie. On jest bardzo dobrym obrońcom i świetnie sobie radzi. Będzie mógł być przydatny także w ataku." - zakończył David.
David swoje wakacje spędził w kilku różnych państwach Ameryki północnej i południowej. Odwiedził on Argentynę, Meksyk i w końcu Stany Zjednoczone - Miami. Ten wypoczynek w pełni pomógł mu odzyskać pełną energię. "Rozmawiałem z Paolo Maldinim. Rozmawialiśmy o Champions League. Oczywiście my, bianconeri nadal jesteśmy smutni z powodu tego, co wydarzyło się w Manchesterze. Ale zdobędziemy ten Puchar. Ostatni sezon pokazał, że można walczyć zarówno o scudetto jak i o Puchar Ligi Mistrzów. Byliśmy bardzo blisko i spróbujemy jeszcze raz."
Do nowego sezonu Juventus przystąpi w niemal nie zmienionym składzie, wzmocnionym jedynie o kilku młodych piłkarzy. "Jadłem wczoraj z Nicolą Lagrottaglie. On jest bardzo dobrym obrońcom i świetnie sobie radzi. Będzie mógł być przydatny także w ataku." - zakończył David.
- BIANCONERI
- Juventino
Trezeguet jest wielki!Tak samo jak on wierze w zdobycie Pucharu Europy.CIeszy mnie fakt,że nasi piłkarze sa wypoczęci i gotowi do walki.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- paweł (neo)
- Juventino
treze jestes moim faworytem....mam nadzieje...ze dbierzesz korone króla szczelców w przyszłym sezonie i pokarzesz wszytkim kto rzadzi...
- Alex-10
- Juventino
To prawda, ale następny będzie najlepszy w jego karierze!Macias pisze:niech trenuje, uważam że ten sezon dla Treze nie był dość udany
Tylko, żeby znowu kontuzji nie złapał, bo nie ma w Juve bardzej niezawodnego strzelca...
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- Jaro
- Juventino
Ostatni sezon dla Treze był chyba najtrudniejszy w jego dotychczasowej karierze:był prześladowany przez kontuzję,natomiast gdy wracał do składu ciążyło nad nim to iż był królem strzelców ubiegłego sezonu i musi strzelać bramki.Teraz miał okazję odpocząć i ta wypowiedz to dobry prognostyk przed zbliżającym się sezonem.
- ToMeK
- Juventino
Sezon dla Treza nie byl dosc udany bo gnebily go kontuzje ... pokazal na co go stac oraz pokazal ze mozna na niego liczyc ... Treze strzelil 2 bramki w 2-meczu z Realem i mysle ze dzieki niemu znalezlismy sie w przegranym niestety finale z Milanem ... dobrze ze Treze juz trenuje ... niech ten rok bedzie dla Davida jeszcze lepszy niz ten minionyAlex-10 pisze:To prawda, ale następny będzie najlepszy w jego karierze!Macias pisze:niech trenuje, uważam że ten sezon dla Treze nie był dość udany
Tylko, żeby znowu kontuzji nie złapał, bo nie ma w Juve bardzej niezawodnego strzelca...

- Alex-10
- Juventino
Aha ... no tak sprzedać Treze - za to jak ostatnio grał. Chyba szczególnie za te 2 bramy z realem... :oops:jaro10 pisze:Niech ostro uuuuu ostro trenuje bo jak będzie grał tak jak ostatnio grał w juve to lepiej go strzedać
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27