Koszulki Juve na orbicie!
- Reggie
- Juventino
Tą z oceanu też by można zlicytować...Tigmar pisze:to jest akcja charytatywna !Reggie pisze:Według mnie ten pomysł jest głupi. Po co to wszystko?![]()
Pośmiewisko. Może też wyślą jedną koszulkę na dno oceanu? A kolejną do meczetu, żeby jako pierwsza koszulka piłkarska znalazła się w islamskiej świątynii?
pieniążki idą na szczytny cel.
poza tym, czy coś jest w tym złego ?
A tak serio, pieniadze na cele charytatywne to zawsze dobry pomysł, ale to z koszulkami wydaje sie jakby dziecinne. Pewnie, chcialbym miec taka koszulke, ale nie bardziej niz taka sama ktora w kosmosie nie byla.
A ciekawi mnie ile kosztuje to cale wystrzelenie koszulek w kosmos i czy dochod z licytacji to zwroci, biorac pod uwage to ze czesc ma isc na cele charytatywne
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- swiergot
- Juventino
Rakieta zostałaby wystrzelona i bez koszulek. Kasa z koszulek nie pójdzie na wystrzelenie. Szukasz dziury w całym.Reggie pisze:A ciekawi mnie ile kosztuje to cale wystrzelenie koszulek w kosmos i czy dochod z licytacji to zwroci, biorac pod uwage to ze czesc ma isc na cele charytatywne

- Kiciuś
- Juventino
Fajny pomysł, Juve to klub z innej galaktyki, nawet Superman, Darth Sidious czy Yoda nie potrafili by go zniszczyć.
Juve to najlepszy klub w całym kosmosie.
Forza Juve! Forza Nedved! Forza Alex!
Kosmiczny, zajefajny pomysł na promowanie klubu.
Juve to najlepszy klub w całym kosmosie.
Forza Juve! Forza Nedved! Forza Alex!
Kosmiczny, zajefajny pomysł na promowanie klubu.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ojojoj ... :płaczę: Przykro mi miszczuniu, ale nie udalo ci sie zablysnac.mJaUcViEej pisze:Wole dwie koszulki Juventusu w kosmosie niż wysikane przez moderatorów "JUVE" na murze :roll:
Owe dzielo nie zostalo stworzone przez zadnego z moderatorow JP.
psss - troche bardziej sie postaraj a na pewno ci sie kiedys uda

- Mr Cezary
- Juventino
Sam nie wiem, co o tym myśleć. Pomysł rzeczwiście niecodzienny.. :shock: Ale jak ma to iść na cele charytatywne, to jestem za. Ciekawe tylko, czy teraz zacznie się oblężenie orbity przez inne piłkarskie kluby? Może tak Górnik Zabrze
PS. Całkiem fajne hasło: 'Zabierzmy Juve z powrotem w Gwiazdy...' mnie to pasić 8)

PS. Całkiem fajne hasło: 'Zabierzmy Juve z powrotem w Gwiazdy...' mnie to pasić 8)
- Michael900
- Juventino
Może nawet pokażą to w jakiś wieczornych wiadomościach w Polsce? Wyprawe Barcy do USA i wizytę w NASA wszystkie polskie stacje musiały to pokazać obowiązkowo...tomek89-15 pisze:moze ktos by mial jakies video z teog wydarzenia to niech sie podzieli z innymi bo we włoskiej albo meksykanskiej tv powinni to pokazywac

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- tabo89
- Juventino
ale wiesz jak to jest z Juve... wszystko inne moga pokazywac nawwrt po ilkanascie razy ale jesli chodzi o Juve to nie bardzo chcąMIKI_900 pisze:Może nawet pokażą to w jakiś wieczornych wiadomościach w Polsce? Wyprawe Barcy do USA i wizytę w NASA wszystkie polskie stacje musiały to pokazać obowiązkowo...tomek89-15 pisze:moze ktos by mial jakies video z teog wydarzenia to niech sie podzieli z innymi bo we włoskiej albo meksykanskiej tv powinni to pokazywac