Szlachetna postawa Rasiaka
- klsmkr
- Interista
Niewazne. Sam widzisz, ze biorac pod uwage tylko obecna forme, sposrod napastnikow z Rasiakiem moze konkurowac dwoch, najwyzej trzech pilkarzy (Jelen, moze Zurawski i moze Matusiak). Czy powolywanie go jest az takie dziwne?Pagi pisze:Prosze wczytaj sie w topic. Kat napisał ze nikomu nie wychodzi w kadrze, a nie ze zadnemu napastnikowi.
- herr_braun
- Juventino
Jeśli już coś jest dziwne to powoływanie Franka i Dudka. Rasiak jest obecnie w najlepszej formie spośród polskich napastników i jego powołanie jest oczywiste.klsmkr pisze: Czy powolywanie go jest az takie dziwne?
- Pilekww
- Juventino
Po co sie tak rozpisujesz wystarczy ze napiszesz: "nie lubie Rasiaka za mecz z Aglią i zeby nie wiem co robł i tak u mnie będzie skreślony"bart_io_we pisze:heheh jak przeczytałem tego newsa na onecie to prawie spadłem z krzesła ze śmiechu, oczywiście zachował się nietuzinkowo:p ale no niech ktoś mi powie, że to śmiesznie nie zabrzmiało...pierwszy hat-trick hahaha
a co do gry Grzesia R. to co z tego, że przewodzi w klasyfikacji strzelców?! skoro połowe bramek zdobył z rzutów karncyh...a w Polsce nawet hejterzy grzesia chcą go już do reprezentacji..przypomne tylko, że jak w Derby strzelał gole to był powoływany przez Janasa i wielkie gó*** grał, więc teraz na 90% będzie podobnie..poprostu Pan Bóg wymyślił chyba tą ligę dla niego, a Grzesia dla niejheh pozdro
Bo zdaje mi sie ze włąśnie z takich jestes :roll:
Co do tych zębów to przypadek jakby to ktos inny zrobił to by rozgłosu nie było tylko ze to Grzesio.....
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- KAT Z TURYNU
- Juventino
Wiem, że trochę po bandzie zdala od tematu... ale odnośnie "wychodzenia w kadrze" to w sumie trochę dziwnie wychodzi to Jeleniowi. Bardzo ciekawy napastnik, z którego robi się prawego skrzydłowego w reprezentacji... Wiem, że nie mamy za dużo utalentowanych pomocników, tak szybkich jak Jeleń, z taką odwagą do dryblingów... a szkoda, bo z niego dopiero myślę, że mielibyśmy pożytek właśnie z jako napastnika...
Rasiak przeciętny ale właśnie znalazł się w szerokiej kadrze. Nie zwojuje jej zapewne, ale cholera właśnie na tym kadra powinna polegać, iż grają w niej piłkarze, którzy się wyróżniają w swoich klubach - ze względu na dobrą formę. A nie za nazwisko, czy za to, że kogoś kibice bardziej lubią. Albo, że któryś właśnie przełamał niemoc strzelecką po roku przerwy i od razu huuurrra do kadry. Pozostaje cieszyć się jedynie z faktu, że Kazachstan teoretycznie wydaje się być słabszym od Polski. Niestety z Portugalią jest już zgoła odmiennie...
Rasiak przeciętny ale właśnie znalazł się w szerokiej kadrze. Nie zwojuje jej zapewne, ale cholera właśnie na tym kadra powinna polegać, iż grają w niej piłkarze, którzy się wyróżniają w swoich klubach - ze względu na dobrą formę. A nie za nazwisko, czy za to, że kogoś kibice bardziej lubią. Albo, że któryś właśnie przełamał niemoc strzelecką po roku przerwy i od razu huuurrra do kadry. Pozostaje cieszyć się jedynie z faktu, że Kazachstan teoretycznie wydaje się być słabszym od Polski. Niestety z Portugalią jest już zgoła odmiennie...
ODI PROFANUM VULGUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Must I - and all alone"("Ministerstwo strachu")G.Greene
"Must I - and all alone"("Ministerstwo strachu")G.Greene