Stal Sanok
- Gregor del Ptasior
- Juventino
No cóż... Gadanie, że Stal nie wygrała tylko legia przegrała to istne głupoty. Człowieku !!!! Ja rozumiem, że jesteś sfrustrowany największą kompromitacją w historii polskiej piłki i tym, że akurat trafiło na Twój klub. Ale spójżmy prawdzie w oczy. Jeżli legia przegrała, to Stal wygrała. Proste jak konstrukcja cepa !!!! Nie potrafisz przyjąc tego do siebie??? W takim razie ja też powiem, że to nie legia zdobyła mistrza, tylko to sędziowie jej go sprezentowali. I co? Teraz pewnie będziesz się wykłócał, że świetnie grali i zasłużyli na tytuł. To w takim razie trochę konsekwencji i przyjmij do wiadomości, że się zbłaźnili i odpadli. I Stal WYGRAŁA ten mecz.
Co do samego meczu... "Mistrzowie" podeszli do niego ZAWODOWO
A tak poza tym, to sprawdziło się twierdzenie o jednej piłce i dwóch bramkach. To nie jest Serie A, czy Primiera Division. Polska liga niestety jest tak słaba, że nawet drużyny z 2, a jak widać również 3 ligi :lol: są w stanie eliminować tych najmocniejszych (przynajmniej teoretycznie).
Podsumowując... Wielkie piwko dla zawodników "MISTRZA" :rotfl:
Co do samego meczu... "Mistrzowie" podeszli do niego ZAWODOWO
Podsumowując... Wielkie piwko dla zawodników "MISTRZA" :rotfl:
- Michal17
- Juventino
Kiedy grają dwie porównywalne drużyny zawsze mecz może stać na wysokim poziomie. Nawet zespoły z lig okręgowych mogą stworzyć lepsze widowisko niż mecz ekstraklasy. Co z tego, skoro taki Piast Gliwice czy Zagłebie Sosnowiec w normalnych warunkach nie ma szans na wygranie z Wisłą czy Legią, a to dlatego, że...wojti-s pisze:Oglądałem jakiś czas temu mecz Piasta Gliwice z Zagłębiem Sosnowiec lub Miedzią Legnica i stał na wyższym poziomie niż chociażby Wisła vs Legia i takie tam "szlagiery" polskiej ekstraklasy.
W dzisiejszej piłce (ale nie tylko) bogatszy oznacza najczęściej lepszy. Dlatego twoje słowa pozbawione są sensu. Może i to jest przykre, ale bez sponsora bardzo ciężko osiągnąć sukces.wojti-s pisze:U nas w najwyższej lidze grają najbogatsze kluby a nie najlepsze. Mam nadzieję, że w końcu się to zmieni.
Gdyby było tak jak mówisz i najlepsze polskie kluby grały w niższych ligach to świetną okazją do pokazania swych umiejętności byłby Puchar Polski. Przypomnij mi kiedy ostatni raz drużyna z 2 albo niższej ligi go zdobyła?
A co do porażki Legii, powiem tylko: podeszli do meczu nieprofesjonalnie, a przyczyna tego w ogóle mnie nie obchodzi. Życzę im jeszcze więcej nieprofesjonalizmu, są na najlepszej drodze aby utracić MISTRZA :twisted:
- MrWlodek
- Juventino
Dzisiaj Stal Sanok po pięknej i twardej walce uległa Arce Gdynia po ciekawym i emocjonującym meczu.
Chłopaki dali z siebie wszystko za co Im serdecznie dziękuję
Piękna oprawa na stadionie w Sanoku(wypełnionym po brzegi) tylko podgrzewała atmosfere. Kibice dali popis kibicowania. Cały czas kibicowali Stali, dodając im sił do walki
Niewiele zabrakło by doszło do karnych ale w 116 min meczu obrona Stali wyraźnie już przemęczona nie potrafiła wybić piłki z własnego pola karnego. Wykorzystał to Dziedzic strzelajc między nogami rozpaczliwie interweniującego bramkarza Stali. Cały stadion zamarł a mała grupa kibiców Arki mogła świętować zwycięstwo.
Chciałem tu i teraz podziękować i pogratlować piłkarzom z Sanoka za dostarczenie mi i wielu innym kibicom oglądającym spotkania z Legią i Arką emocjii i walki jak na pierwszoligowych boiskach.
Bardzo mi żal naszego bramkarza Pietrzkiewicza który bronił w całym meczu genialnie, popisując się paradami jakimi nas raczą bramkarze w Serie A czy Premier League, kilka razy uratował nas przed utratą bramki w najbardziej kosmicznych sytuacjach. Ale to On ponosi główną winę przy utracie bramki. Piłka nie była silnie uderzona ale jakims cudem przleciała Mu między nogami. Szkoda bo grał wyśmiemicie. Jesteśmy z Tobą :!: Nie łam się :!:
Gratuluje całej drurzynie, jesteście wspaniali :!:
Gdyby tak jeszcze w III lidze
PS Jeśli ktoś ma skrót lub chociaż bramkę to proszę o link, chciałbym to jeszcze raz zobaczyć na chłodno. Z góry dzięki.

Chłopaki dali z siebie wszystko za co Im serdecznie dziękuję

Piękna oprawa na stadionie w Sanoku(wypełnionym po brzegi) tylko podgrzewała atmosfere. Kibice dali popis kibicowania. Cały czas kibicowali Stali, dodając im sił do walki

Niewiele zabrakło by doszło do karnych ale w 116 min meczu obrona Stali wyraźnie już przemęczona nie potrafiła wybić piłki z własnego pola karnego. Wykorzystał to Dziedzic strzelajc między nogami rozpaczliwie interweniującego bramkarza Stali. Cały stadion zamarł a mała grupa kibiców Arki mogła świętować zwycięstwo.
Chciałem tu i teraz podziękować i pogratlować piłkarzom z Sanoka za dostarczenie mi i wielu innym kibicom oglądającym spotkania z Legią i Arką emocjii i walki jak na pierwszoligowych boiskach.
Bardzo mi żal naszego bramkarza Pietrzkiewicza który bronił w całym meczu genialnie, popisując się paradami jakimi nas raczą bramkarze w Serie A czy Premier League, kilka razy uratował nas przed utratą bramki w najbardziej kosmicznych sytuacjach. Ale to On ponosi główną winę przy utracie bramki. Piłka nie była silnie uderzona ale jakims cudem przleciała Mu między nogami. Szkoda bo grał wyśmiemicie. Jesteśmy z Tobą :!: Nie łam się :!:
Gratuluje całej drurzynie, jesteście wspaniali :!:
Gdyby tak jeszcze w III lidze

PS Jeśli ktoś ma skrót lub chociaż bramkę to proszę o link, chciałbym to jeszcze raz zobaczyć na chłodno. Z góry dzięki.