Serie B (4): JUVENTUS 4-0 Modena
- Michal87
- Juventino
Serie B (4): JUVENTUS - Modena 23.09.2006 godzina 16.00
vs. 
Sędzia: Pieri
Tak więc czas na kolejny mecz w Serie B, naszym przeciwnikiem bedzie zespół Modena. Zespół ten zajmuje obecnie 8 miejsce w tabeli z dorobkiem 4 pkt.
Więc licze na gładkie zwyciestwo 3-0, ale na pewno nie będzie to dla Juve spacerek. Mam nadzieje ze zagra już Alex i Treze
Modena
Trener: Daniele Zoratto
Stadion: Stadio Alberto Braglia (21,000)
------------------------------------------------------------
Historia meczów Juventus vs. Modena
OSTATNIE LIGOWE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU
28.03.2004 Serie A 2003/04 – 27 kolejka
JUVENTUS – MODENA 3-1
Strzelcy: 57 Maresca, 64 Trezeguet, 67 Marazzina, 84 Trezeguet
Sędzia: Pellegrino
OSTATNI LIGOWY REMIS
02.02.1964 Serie A 1963/64 – 19 kolejka
JUVENTUS – MODENA 0-0
Sędzia: Angonese
OSTATNIE LIGOWE ZWYCIĘSTWO MODENY
14.11.1948 Serie A 1948/49 - 10 kolejka
JUVENTUS – MODENA 0-1
Strzelcy: 35 Fabbri
Sędzia: Codeluppi

Sędzia: Pieri
Tak więc czas na kolejny mecz w Serie B, naszym przeciwnikiem bedzie zespół Modena. Zespół ten zajmuje obecnie 8 miejsce w tabeli z dorobkiem 4 pkt.
Więc licze na gładkie zwyciestwo 3-0, ale na pewno nie będzie to dla Juve spacerek. Mam nadzieje ze zagra już Alex i Treze
Modena
Trener: Daniele Zoratto
Stadion: Stadio Alberto Braglia (21,000)
------------------------------------------------------------
Historia meczów Juventus vs. Modena
OSTATNIE LIGOWE ZWYCIĘSTWO JUVENTUSU
28.03.2004 Serie A 2003/04 – 27 kolejka
JUVENTUS – MODENA 3-1
Strzelcy: 57 Maresca, 64 Trezeguet, 67 Marazzina, 84 Trezeguet
Sędzia: Pellegrino
OSTATNI LIGOWY REMIS
02.02.1964 Serie A 1963/64 – 19 kolejka
JUVENTUS – MODENA 0-0
Sędzia: Angonese
OSTATNIE LIGOWE ZWYCIĘSTWO MODENY
14.11.1948 Serie A 1948/49 - 10 kolejka
JUVENTUS – MODENA 0-1
Strzelcy: 35 Fabbri
Sędzia: Codeluppi
Ostatnio zmieniony 22 września 2006, 11:03 przez Michal87, łącznie zmieniany 7 razy.

- Drussio
- Juventino
Jesli zagraja lepiej niz ostatnio to uwazam ze stac ich na 3:0. W przeciwnym wypadku moze byc niskie zwyciestwo ze o innych mozliwosciach nie chce nawet myslec. Z tego co pamietam Modena byla w sezonie 2003/04 w serie A. U siebie wygralismy 3:1 a na wyjezdzie 2:0. Ale zespol ten potrafil remisowac z zespolami takimi jak Milan.
- damiano ziębotta
- Juventino
Jestem bardzo dobrej mysli w końcu gramy u siebie, a przede wszystkim jetesmy JUVENTUS 29-krotny Mistrz Włoch więc czy taka Modena moze być nam straszna??
Oczywiście lekceważyć nikogo nie można i nasi chłopcy się już o tym w Serie B przekonali i więdzą, ze muszą grać na 100%, dlatego jestem spokojny
W statystykach też jesteśmy pewniakami, ostati raz Modena wygrała z nami 58 lat temu

Oczywiście lekceważyć nikogo nie można i nasi chłopcy się już o tym w Serie B przekonali i więdzą, ze muszą grać na 100%, dlatego jestem spokojny

W statystykach też jesteśmy pewniakami, ostati raz Modena wygrała z nami 58 lat temu

- Vimes
- Juventino
Uważam, że to wcale nie będzie łatwy mecz, ale skoro gramy u siebie to trzeba go wygrać. Po ostatnim spotkaniu panuje optymizm i chyba sporo osób liczy na wysokie zwycięstwo, ale nie pójdzie raczej tak łatwo jak z Crotone, wynik tego meczu jest chyba zdecydowanie lepszy od gry. Forma Modeny wydaje się iść w górę, zaczęli od porażki, potem zremisowali i w końcu zwyciężyli z Genuą. Jednak liczę na pewne zwycięstwo, bez żadnych fajerwerków, ale na zero z tyłu.
Chciałbym dodać swoje trzy grosze odnośnie samej zapowiedzi meczu, który jest dosyć ascetyczna :? Możnaby ją trochę rozbudować, zamiast ograniczać się tylko do wklejenia obrazków i podania miejsca w tabeli, zwłaszcza, że nie trzeba szukać daleko. Wystarczy wejść na oficjalną stronę i już mamy jak na tacy historię meczów Juve-Modena.
Chciałbym dodać swoje trzy grosze odnośnie samej zapowiedzi meczu, który jest dosyć ascetyczna :? Możnaby ją trochę rozbudować, zamiast ograniczać się tylko do wklejenia obrazków i podania miejsca w tabeli, zwłaszcza, że nie trzeba szukać daleko. Wystarczy wejść na oficjalną stronę i już mamy jak na tacy historię meczów Juve-Modena.
- Chip
- Juventino
Przeciwnicy się zmieniają, ale cały czas ta sama śpiewka: trzeba wygrać. No bo co innego możemy zrobić, trzeba odrabiać punkty. Modena jeszcze niedawno grała w Serie A, a nijaki Marazzina obijał się o kadrę. Dzisiaj to już zdecydowanie gorszy zespół. Mam nadzieję, że w ataku zagra optymalna dwójka- Trezeguet-Del Piero. Gra obronna z każdym meczem się poprawia, dlatego liczę, że z Modeną będzie podobnie i nasi obrońcy nie dopuszczą do wielu sytuacji bramkowych. FORZA JUVE.
"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
- Mendus
- Juventino
Dokładnie to samo chciałem napisać to my jesteśmy JUVENTUS i to nas powinno się bać w Serie B, a nie my obawiać się kogoś.damiano ziębotta pisze:Jestem bardzo dobrej mysli w końcu gramy u siebie, a przede wszystkim jetesmy JUVENTUS 29-krotny Mistrz Włoch więc czy taka Modena moze być nam straszna??![]()

FORZA JUVE!

- Vincitore
- Juventino
Rywal znany nam dobrze , graliśmy przeciwko nim wielokrotnie za czasu ich przygód w Serie A, z tego co pamiętam to byli dość solidni jednak to nie zmienia faktu że Juventus musi zdobyć w tym meczu trzy punkty dodatkowym atutem będzie gra u siebie gdzie myśle że nie stracimy ani punktu w tym sezonie. Wraca nasz duet Alex - Trezeguet , w formie jest Bojinov więc licze na spory zapas bramek z przodu, obrona powinna , tfu! musi zagrać na zero. Stawiam 4:0 dla nas.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- juveluck
- Juventino
Wkoncu rywal ktoremu nie staje na samam mysl o graniu z Juve, ten mecz bedzie przebiegal w innej atmosferze i teoretycznie, mimo, ze przeciwnik trudniejszy, moze okazac sie latwiejszym spotkaniem.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ibrahimović
- Juventino
- cziro
- Juventino
Mecz ze starymi znojomymi z Serie A, mimo wszystko powinien się okazać łatwy. Przynajmniej wszyscy mamy taką nadzieję. Myślę, że w obronie powinien dostać szansę od 1 minuty Zebina. Co do składu to prawdopodobnie zabraknie Del Piero, jednak to zmartwieniem duzym nie jest bo Walery błyszczy formą no i jest jeszcze Treze, który nawet bez formy potrafi włożyć nogę lub głowę gdzie trzeba :lol: bądźmy dobrej mysli :!: