Serie B (3): Crotone 0-3 Juventus
- Michal87
- Juventino

Czas więc na 3 kolejke Serie B. Juventus zmierzy sie z Crotone. W poprzednim sezonie Crotone zajęło 7 miejsce w Serie B. Jest to małe kalabryjskie miasteczko liczace 60 tys. mieszkańców
Ja licze na pewne zwyciestwo 2:0 i że w końcu zagramy na 0 z tyłu, a także na to że znów Alex i Treze beda brylować jak za starych czasów
Crotone:
Trener: Elio Gustinetti
Stadion: Stadio Ezio Scida (9,631)

- Swider10
- Juventino
Napewno nie bedzie łatwo, napewno nasi zawodnicy beda musieli wylac duzo potu by wygrac ten mecz i napewno go wygramy
:D Licze na to bardzo mocno i mam nadzieje ze tak bedzie Juve pokaze klase wyga kolejny mecz. Zeby tylko nasi zawodnicy nie zlekcewazyli przeciwnika choc o to chyba nie msuze sie martwic. TEN MECZ TRZEBA WYGRAC :!:
F O R Z A J U V E

F O R Z A J U V E
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Martin
- Juventino
na to nie ma co liczyc bo alex ma kontuzje - zapalenie ścięgna AchillesaJuveForever10 pisze: a także na to że znów Alex i Treze beda brylować jak za starych czasów
A co do meczu - licze, ze wreszcie obrona pokaze, ze nie mamy ich co za prędko skreślac. Mecz na zero z tylu i jakąś trójkę z przodu. Pokazmy ze Genoa moze sie nas zacząć bac!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- damiano ziębotta
- Juventino
Jak to mecz wyjazdowy nie będzie lekko, ale nie mam najmniejszym wątpliwości kto wygra
Szkoda Alexa, ale Trezegol chyba do spółki z Bożinowem powinni dać radę zapewnić nam zwycięstwo, a po cichu cos czuję ze Nedved coś ustrzeli :-D
Forza Bianconeri!!

Forza Bianconeri!!
- Juve321
- Juventino
Jak każdy mecz nie będzie łatwy i co najważniejsza nie możemy zlekceważyć rywala nawet jak będziemy prowadzić 2,3 bramkami bo wtedy jak to się ostatnio zdarza oni w odpowiedzi też zrewanżują się golami...jednak miejmy nadzieje że tym razem Juve będzie grało do końca swoje no i co najważniejsze wygrało
licze na dwu bramkowe zwycięstwo.
Mój typ:
Crotone 0-2 Juventus Turyn
Bramki: 2x Trezeguet
Forza Juve !!!
Mój typ:
Crotone 0-2 Juventus Turyn
Bramki: 2x Trezeguet
Forza Juve !!!
- forzajuve1810
- Juventino
Oczywiście, że wygra JUVE!!!! Zagramy wreszcie na 0 i już niedługo będziemy na 1 miejscu
No może za 5-6 meczy :-D Mój typ to 3-1 dla zawsze najlepszego JUVE. Obrona rzeczywiście, może dobrze się spisac tylko cała drużyna musi się zgrac, bo to jeszcze mi się zdaje nie nastąpiło... Wygaliśmy ostatnio, więc teraz nie możemy spocząc na laurach i wycisnąc z siebie jeszcze więcej!!!

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Michal87
- Juventino
Chyba ci sie coś pomyliło :!: Za 5-6 meczy to dopiero zaczniemy wychodzic na punkty dodatnie a nie na 1 miejsceforzajuve1810 pisze:Zagramy wreszcie na 0 i już niedługo będziemy na 1 miejscuNo może za 5-6 meczy

No szkoda ze Alex Del Piero nie zagra

- juveman7
- Juventino
Po ostatnim zwycięstwie wzrósł mój apetyt na zwycięstwa Juventusu. Wydaję mi się że z zawodnikami jest tak samo i o wynik mogę być spokojny. Juventus musi wygrywać i pokazać kto rządzi w lidze.
Forza JUVE
Forza JUVE
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak podaje Lega-Calcio wszystkie spotkania 3 kolejki serie B ktore zostaly zaplanowane na wtorek zostana rozegrane o 20:30.
Tego co pisza na eurosporcie radze nie brac na powaznie
Tego co pisza na eurosporcie radze nie brac na powaznie

- cziro
- Juventino
Trzeba zagrać na zero z tyłu, i to jak najszybciej :!: Myślę, że jeśli Zebina będzie gotowy powinien zagrać od 1 minuty właśnie z Crotone. Moja 11 wyglądałaby na obecną chwilę tak:
Buffon - Zebina, Kovac, Boumsong, Chiellini - Camoranesi, Paro, Zanetti, Nedved - Zalayeta, Trezeguet
Marchionni ostatnio nie wypadł dobrze, może niech sfrustrowany Mauro wreszcie coś pokaże, że gra na poziomie LM o której wspomina
w obronie nie ma co oczekiwać rewolucji bo nie mamy takiej opcji
w ataku natomiast dałbym szansę Zalayecie i Treze, ewentualnie Bożinow z Treze, napewno nie puściłbym od 1 minuty Palladino. No ale koniec zabawy w Didiera, jutro liczą się tylko 3 punkty nie ma innej możliwości :!: :!: :!:
Buffon - Zebina, Kovac, Boumsong, Chiellini - Camoranesi, Paro, Zanetti, Nedved - Zalayeta, Trezeguet
Marchionni ostatnio nie wypadł dobrze, może niech sfrustrowany Mauro wreszcie coś pokaże, że gra na poziomie LM o której wspomina

- Mendus
- Juventino
Jutro musimy wygrać
. Nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwa Juve. Boję się tylko, żeby presja która panuje nad zawodnikami źle na nich nie wpłyneła. Chodzi mi o to jak Crotone przygotowuje się do tego spotkania... specjalne koszulki, 100% frekwencja... Piłkarze drużyny przeciwnej zrobią wszystko by pokrzyżować nam plany (czyt. uciąć punkty). W ataku od pierwszej minuty widziałbym Treze i Bożinowa. Jeżeli zdobędziemy bramkę w pierwszym kwadransie myślę, że zwycięstwo mamy murowane. Liczę na pomyślny przebieg meczu i wygraną w jutrzejszym meczu. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.
OBY!
FORZA JUVENTUS!!!

FORZA JUVENTUS!!!