13 Rocznica Del Piero
- Valkyr
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
Ooo, musze sie przyznac, ze nie wiedzialem... :oops: Alex ma 198 bramek...mi sie marzy, ze w najblizszym meczu w swoja rocznice strzeli 2 bramki i dojdzie do magicznej granicy 200 bramek!!!
A pamietam jak Alex bił rekord rok temu, pamietam jacy to pesymisci wszedzie byli i prorokowali, ze Alex 200 nie strzeli...
A pamietam jak Alex bił rekord rok temu, pamietam jacy to pesymisci wszedzie byli i prorokowali, ze Alex 200 nie strzeli...
- Swider10
- Juventino
Oby tak było i nasz Capitano zdobył swojego kolejnego gola w sezonie mam nadzieje ze poprowadzi we wtorek nasz zespol do zwyciestwa :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- bart_io_we
- Juventino

Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- Juve321
- Juventino
- malutki
- Juventino
- iero10
- Juventino
jeżeli dobrze zrozumialem koniec Twojej wypowiedzi, to sie mylisz, przeciez Alex juz dzis strzelił swoja pierwsza bramke w Serie B dla JUVE...Juve321 pisze:Ja przyznam się też o tym nie wiedziałemchętnie bym zobaczył se tą 200 bramkę Alexa dla Juve
mam prośbę może ktoś tu wrzucić link do 1 bramki Alexa w Juve ??? Byłbym wdzięczny...
a jescze coś jak Alex strzeli 1 brankę to będzie jego 1 bramka dla Juve w Swei B więc też będzie małe swięto
co do rekordu...
czas leci szybko, a Alex to wciaz ten sam piłkarz, ciagle te niesamowite zagrania...
zapewne ustrzeli bramke, moze i 2, o ile DD da Mu tyle zagrac... badz co badz to tylko 2 dni przerwy miedzy meczami a Alex niestety swoje lata juz ma, ale wierze w Niego tak samo jak wierze w JUVE i w to ze swoja gra udowodnimy swiatu co to znaczy JUVENTUS...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Alex da radę i doprowadzi Nas we wtorek do wspaniałego zwycięstwa.Gdyby strzelił 2 bramki byłoby to coś wspaniałego na co zasłużył!!FORZA ALESSANDRO!!!!FORZA JUVEEEE!!!!!Grazie.... 

- Wonki
- Juventino
.......trzynaście lat minęło jak jeden dzieeeń...... 
Ah Alex, nasz jeden jedyny niepowtarzalny Alex... Chciałbym, żeby trzynasta rocznica była Jego wielkim świętem, dobicie do 200 bramek dla Juve byłoby baardzo na miejscu
Nie wiadomo oczywiście, czy Alex będzie mógł powalczyć o taki podwójny jubileusz przez pełne 90 minut bo jak już zauważyliśmy - latka lecą, stamina nie ta itd
Ale ja wierzę w Del Piero (że na taki mecz się specjalnie zmobilizuje i wytrzyma trudy całego spotkania) ale też w DD, że pozwoli mu na takie 'szaleństwo' :twisted:
A tak z drugiej strony... Ogromna szkoda, że Nasz Alex jest zmuszony świętować TAKI jubileusz w drugiej lidze...
Jeszcze jakby stało się to na Stadio Delle Alpi... mmm poezja w taki dzień usłyszeć znowu spikera: UNA RETEE... DI ALEEEX DEEEL PIIIJERO (mniej niż więcej tak to leci
)
Zresztą ktoś kiedyś napisał, że On zasługuje na strzelenie 200. bramki w meczu przeciwko Interowi, a nie przeciwko... z kim My to gramy
Crotone
Ehh co a czasy... No, ale się nie martwimy drobnostkami (Serie B - co to dla Nas :twisted:) i w środę Wielkie Święto Ku Czci Boga Turynu :!:
:-D

Ah Alex, nasz jeden jedyny niepowtarzalny Alex... Chciałbym, żeby trzynasta rocznica była Jego wielkim świętem, dobicie do 200 bramek dla Juve byłoby baardzo na miejscu
Nie wiadomo oczywiście, czy Alex będzie mógł powalczyć o taki podwójny jubileusz przez pełne 90 minut bo jak już zauważyliśmy - latka lecą, stamina nie ta itd

A tak z drugiej strony... Ogromna szkoda, że Nasz Alex jest zmuszony świętować TAKI jubileusz w drugiej lidze...
Zresztą ktoś kiedyś napisał, że On zasługuje na strzelenie 200. bramki w meczu przeciwko Interowi, a nie przeciwko... z kim My to gramy

Ehh co a czasy... No, ale się nie martwimy drobnostkami (Serie B - co to dla Nas :twisted:) i w środę Wielkie Święto Ku Czci Boga Turynu :!:

- Marcin_FCJ
- Juventino
Tak się składa, że 19 września to dzień moich urodzin. Gdy Del Piero zdobywał swoją pierwszą bramkę miałem 6 lat
Oczywiście nie wiedziałem wtedy nawet o istnieniu Del Piero... Później Alex został moim idolem.. Jest poprostu wielki.. Jedyny w swoim rodzaju. Gol na moje 19 urodziny byłby również czymś niezwykłym
.

- Gooray
- Juventino
No to zbliża się święto... Już 13 lat Alex czaruje nas swoją grą... Cudownie by było gdyby Alex naprawde dobił do 200 w tym meczu...
P.S. Co wy na to gdyby zamówić gdzieś pamiatkowe koszulki, które mniej więcej wyglądałby tak, że z tyłu byłby numer 200 i napis Del Piero, a z przodu rysy twarzy Alexa i podpis IL CAPITANO? Ktoś bardziej obcykany w tych sprawach mógłby coś wykombinować...

P.S. Co wy na to gdyby zamówić gdzieś pamiatkowe koszulki, które mniej więcej wyglądałby tak, że z tyłu byłby numer 200 i napis Del Piero, a z przodu rysy twarzy Alexa i podpis IL CAPITANO? Ktoś bardziej obcykany w tych sprawach mógłby coś wykombinować...

Zazdroszcze CiMarcin_FCJ pisze:Tak się składa, że 19 września to dzień moich urodzin. Gdy Del Piero zdobywał swoją pierwszą bramkę miałem 6 latOczywiście nie wiedziałem wtedy nawet o istnieniu Del Piero... Później Alex został moim idolem.. Jest poprostu wielki.. Jedyny w swoim rodzaju. Gol na moje 19 urodziny byłby również czymś niezwykłym
.