Mecze Juventusu w radiu! Zapraszamy!
- rafal005
- Juventino
Redakcja SoloJuve.com oraz Radio iGol FM zapraszają wszystkich fanów Juventusu w nowym sezonie 2006/2007 na relację na żywo ze spotkań Bianconerich w radiu internetowym!
Każda transmisja będzie rozpoczynała się 15 minut przed meczem "Studiem Sport", w którym przedstawiona będzie zapowiedź meczu, sylwetka rywala Starej Damy oraz omówione zostaną taktyki obu drużyn. W przerwie oraz po zakończeniu spotkania - podsumowanie odpowiednio pierwszej połowy i całego meczu, oraz m.in. prezentacja innych wyników Serie B. Oprócz samego spotkania, główną atrakcją relacji będą konkursy, w których będzie można wygrać cenne nagrody. Wszelkie szczegóły dotyczące nagród, w trakcie relacji!
Startujemy już dzisiaj o 15:45 meczem Rimini - Juventus. Zapraszamy wszystkich Juventinich!
Nie czekaj zbyt długo przed meczem! Ilość slotów ograniczona!
Słuchaj relacji
Wymagany np. Winamp
PS. Proszę moderatorów o zamknięcie tego topiku o TeamSpeaku.
Każda transmisja będzie rozpoczynała się 15 minut przed meczem "Studiem Sport", w którym przedstawiona będzie zapowiedź meczu, sylwetka rywala Starej Damy oraz omówione zostaną taktyki obu drużyn. W przerwie oraz po zakończeniu spotkania - podsumowanie odpowiednio pierwszej połowy i całego meczu, oraz m.in. prezentacja innych wyników Serie B. Oprócz samego spotkania, główną atrakcją relacji będą konkursy, w których będzie można wygrać cenne nagrody. Wszelkie szczegóły dotyczące nagród, w trakcie relacji!
Startujemy już dzisiaj o 15:45 meczem Rimini - Juventus. Zapraszamy wszystkich Juventinich!
Nie czekaj zbyt długo przed meczem! Ilość slotów ograniczona!
Słuchaj relacji
Wymagany np. Winamp
PS. Proszę moderatorów o zamknięcie tego topiku o TeamSpeaku.
Ostatnio zmieniony 19 września 2006, 15:26 przez rafal005, łącznie zmieniany 1 raz.
- juverm
- Juventino
Bardzo dobry pomysł, plusem jest to że wiecej osób bedzie mogło słuchać relacji, bo niektórzy pewnie mieli kłopot z obsługą lub instalacją TS'a :shock: . Ale szkoda ze przygoda relacji z TS'em się kończy bo przecież przez rok używaliśmy tego prgramu
. Ale ja również jak Rafal zachęcam do kożystania z radia
.
P.S. Mecze w radiu komentuje rafal. 8)

P.S. Mecze w radiu komentuje rafal. 8)

- Wonki
- Juventino
http://www.radioszok.pl/news.php?id_news=23
Jak podaje Radio Szok, przestają nadawać
nie wiem, o co chodzi, może ktoś jest bardziej zorientowany??
Pamiętam, że kiedyś słuchałem włoskich relacji z http://juvefansite.altervista.org/ .
Musicie kliknąć na LISTEN po prawej stronie. Ale nie wiem, czy to wogóle jeszcze działa bo jak mówię, to było dawno dość odkąd ostatnio korzystałem z tego typu relacji.
Co prawda język jest włoski no ale myślę, że wielu z Nas jakieś podstawy włoskiego słownictwa dotyczącego piłki nożnej zna (a także nazwiska Naszych graczy
). Od biedy można się tym zadowolić.
Jak podaje Radio Szok, przestają nadawać
Pamiętam, że kiedyś słuchałem włoskich relacji z http://juvefansite.altervista.org/ .
Musicie kliknąć na LISTEN po prawej stronie. Ale nie wiem, czy to wogóle jeszcze działa bo jak mówię, to było dawno dość odkąd ostatnio korzystałem z tego typu relacji.
Co prawda język jest włoski no ale myślę, że wielu z Nas jakieś podstawy włoskiego słownictwa dotyczącego piłki nożnej zna (a także nazwiska Naszych graczy
- Swider10
- Juventino
To bedzie relacja na tym radiu czy nie ???
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
nawet na JP nie będzie!? Boshe... 

(\_/)
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
- Tigmar
- Juventino
w takim razie trzymam za słowoswiergot pisze:To wyobraź sobie gwiazdkę po "zawsze" i czytaj dalej:Tigmar pisze:chyba sie troche zagalopowaleś.
jest "zawsze" od jakiegoś miesiąca
*) zawsze w tym sezonie, bez względu na wszystko
bo relacje na JP są nawet całkiem, całkiem
- Swider10
- Juventino
No relacje jak narazie sa zawsze i oby tak zostało
(nie wyobrazam sobie meczu Juve bez relacji) Szkoda ze nie wypaliło z tym radiem bo moglo by to naprawde dobrze wypasc i zawsze lepsza relacja slowna nisz pisemna :-) Ale cieszmy sie tym co mamy 
FORZA JUVE !!!

FORZA JUVE !!!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- Wonki
- Juventino
Tak więc wyczaiłem o co chodzi z tym radiem włoskim. Jest to stacja, która w każdej kolejce ligii, w której gra Juve (kiedyś było to Serie A, teraz Serie B), robi swoisty 'maraton' po wszystkich trwających spotkaniach tejże ligii. Według mnie jest to świetna alternatywa, ponieważ o zmianie każdego wyniku dowiadujemy się na bieżąco :idea:
Ciekaw tylko jestem, co będzie w przypadku, kiedy swoje rozgrywki będzie miała równolegle Serie A i Serie B... Która liga będzie wtedy w ramówce
O tym się jeszcze pewnie przekonamy...
A Wy co sądzicie o tym radiu
Czy będziecie z niego korzystać w połączeniu z relacją na JuvePoland 
Ciekaw tylko jestem, co będzie w przypadku, kiedy swoje rozgrywki będzie miała równolegle Serie A i Serie B... Która liga będzie wtedy w ramówce

A Wy co sądzicie o tym radiu