Serie B (2): JUVENTUS 2-1 Vicenza

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 14:44

Obrazek vs. Obrazek

Po słabym pojedynku z Rimini (1-1) przyszedł czas na potyczke z Vicenza. Juventus po raz pierwszy w tym sezonie zagości na swoim stadionie. Miejmy nadzieje że Juve zrehabilituje sie za ubiegłotygodniową wpadkę. W koncu nasi zawodnicy mieli okazje kilka dni razem potrenować i zgrać sie. Licze na dobry początek gry Treze w Serie B i że razem z Alexem i Nedvedem pociągna grę Juve w tym meczu. Stawiam na 2-0 dla Juve ale łatwo na pewno nie bedzie
Ostatnio zmieniony 16 września 2006, 20:14 przez Michal87, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
speisi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 14:53

Mecz z pewnością nie będzie łatwy , wydaje mi się że nasi piłkarze nie są wystarczająco skoncentrowani a mecz z Rimini to była porażka nie można tak grać mając bagaż ujemnych punktów . Ciężko będzie oj cięzko , ale licze na przebudzenie naszych piłkarzy. Forza Bianconeri

MrWlodek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 15:14

Juve poznało co to znaczy Seria B więc, teraz będzie bardziej zdetermniowane by wygrać. Mam nadzieje ze wygramy i pójde szczęśliwy do budy :D

Obrazek
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 15:45

Tak sobie szukałem jakiś informacji na temat Naszych przeciwników, ale nie znalazłem tego zbyt wiele... Ot skład jest taki sobie w sumie, kojarzę tylko zawodnika nazwiskiem Scardina, ale to dlatego, że był on kiedyś zawodnikiem Juve, ale dawno. Próbowałem też naleźć jakieś video na temat Vicenzy ale znalazłem tylko coś takiego. Wiem, że to sprzed dwóch lat, ale nic lepszego nie ma :? Swoją drogą fajny nawet filmik, pokazuje zacięcie Biancorossi którzy, o ile dobrze kojarzę, nie tak dawno temu grali jeszcze w SerieA... No więc na pewno nie są to jakieś leszcze, zresztą po spotkaniach z Ceseną, Rimini i Napoli nie spodziewam się leszczy w SerieB.
No ale skoro chcemy nadrobić stratę i grać za rok w SerieA to takie mecze musimy wygrywać. I nie spodziewam się łatwego meczu, na pewno nie będzie łatwiej niż z Rimini. Zresztą jak to powiedział kiedyś DD "nie ma meczy łatwych czy trudnych, w każdym trzeba sobie wypracować przewagę" (czy jakoś tak ;)). Ewentualne zwycięstwo trzeba będzie wybiegać na boisku. A dla Nas każde 3 punkty są bezcenne więc...
DO BOJU :!: DO BOJU :!: DO BOJU :!: :twisted:
i czekamy niecierpliwie na powołania :idea: i dopiero wtedy można będzie się pobawić w prorokowanie składu :wink: Mam nadzieję, że nikogo nie zabraknie

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 15:48

speisi pisze:Mecz z pewnością nie będzie łatwy , wydaje mi się że nasi piłkarze nie są wystarczająco skoncentrowani a mecz z Rimini to była porażka nie można tak grać mając bagaż ujemnych punktów . Ciężko będzie oj cięzko , ale licze na przebudzenie naszych piłkarzy. Forza Bianconeri
Zgadazam się z Tobą w 100% :!: Juve musi za wszelką cene pokonac Vicenze :twisted:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2006, 15:50

Obawiam się, że naszym zawodnikom może tak bardzo zależeć na wygraniu, że może to trochę przeszkodzić młodym zawodnikom w pokazaniu pełnych umiejętności. Obym się mylił. Gramy na Communale, po raz pierwszy w historii. Warto by było zainaugurować rozgrywki na tym obiekcie w efektowny sposób.

JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 09:14

Mam nadzieję ze wygrają w dobrym stylu.(pokazuja gdzieś ten mecz)I mam nadzieję ze w tym meczu zagra Trezege!

JESTEM OSZUSTEM
Odyn

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 09:38

witam orientuje sie ktos moze czy bedzie gdzies transmisja z meczu na eurosport 2 puszczaja czy nie??

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 14:20

Myśle ze jak nasi zawodnicy wybiegna na boisko maxymalnie zdeterminowani to spokojnie wygramy mecz. Tylko zeby byli skoncentrowani i naprawde chcieli wygrać!
Sama chęć rekompensaty za Rimini może dużo dać!
Kontuzji jakis nie mamy więc jesli o skład chodzi to problemów nie będzie!
FORZA JUVE!

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 14:36

Pierwszy nasz mecz w Seire B przed własna publicznością, mecz trzeba wygrac trzeba byc maxymalnie skoncentrowanym pokazac o co gramy i jak gramy wygarc kilkoma bramkami a wtedy napewno zawodnicy i caly nasz sztab poczuja sie lepiej. Jak wiaodmo remis z Rimi to jak porazka dlatego w tym emczu musimy dac z siebie wszystko i pokazac jak gra prawdziwe Juve !!!!

FORZA JUVE !!!! JUVENTUS AMORE :!: :!: :!:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Kryształ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 14:59

Po wtopie jaka zliczylismy w Rimini mysle ze Juve poprostu musi wygrac ten meczy choc by skaly sraly za przeproszeniem... :)

ALL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 15:18

JUVEFANE_10 pisze:Mam nadzieję ze wygrają w dobrym stylu.(pokazuja gdzieś ten mecz)I mam nadzieję ze w tym meczu zagra Trezege!
To Juve ma jakiegoś nowego gracza??? :rotfl: Tak na przyszłośc pisze się Trezeguet :-D

Juve wygra, nie ma innej opcji.:-D :-D Po ostatnim remisie muszą pokazac, do czego są zdolni.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 15:48

Czy wie ktoś na jakim kanale będzie transmitowany ten mecz i czy wogóle będzie transmitowany :?:

A teraz tak offtopicowo... Dlaczego dostałem kartke :?: Niby z czego lub kogo się nabijałem bo nie rozumiem :?: :!:
Mam nadzieje, że za te słowa nie będe ukarany kartką.
Chyba, że chodziło o to, że mało napisałem w moim poscie. Ale przecież ja zacytowałem speisi-ego bo napisał dokładnie to co ja chcaiłem.

cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 15:56

W tym spotkaniu wygrana to za mało. Nie ma co się oszukiwać kibice, trener i cała drużyna potrzebuje zwycięstwa w dobrym stylu jak wody na pustyni :) Myśle, że optymalny skład na ten mecz powinie wyglądać nastepująco:

Buffon - Balzaretti, Boumsong, Kovac, Chiellini - Marchionni, Zanetti, Paro, Nedved - Del Piero, Trezeguet

A tak poza tym jeszcze sześć zwycięstw zanim wyjdziemy na plus, więc do dzieła nie ma na co czekać :!:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 16:07

JUVEFANE_10 pisze:(pokazuja gdzieś ten mecz)
Odyn pisze:witam orientuje sie ktos moze czy bedzie gdzies transmisja z meczu na eurosport 2 puszczaja czy nie??
KU-bra pisze:Czy wie ktoś na jakim kanale będzie transmitowany ten mecz i czy wogóle będzie transmitowany :?:
Błagam, nie powtrzajcie tych samych pytań :angry: Czytajcie poprzednie posty! Gdyby ktoś wiedział, to na pewno by napisał.
KU-bra pisze:A teraz tak offtopicowo... Dlaczego dostałem kartke :?: Niby z czego lub kogo się nabijałem bo nie rozumiem :?: :!:
Widać jak znasz regulamin :roll:
KU-bra pisze:Mam nadzieje, że za te słowa nie będe ukarany kartką.
Chyba, że chodziło o to, że mało napisałem w moim poscie. Ale przecież ja zacytowałem speisi-ego bo napisał dokładnie to co ja chcaiłem.
A jednak wiesz dlaczego...
REGULAMIN pisze: 2. Zakładanie tematów:
f) Pisanie postów nie wnoszących nic do dyskusji będzie karane żółtą kartką. Chodzi zwłaszcza o sytuacje:
- gdy osoba odpowiadając w temacie ograniczy się jedynie do wypowiedzi typu: "zgadzam się z Tobą", "masz racje" albo użyje samych emotek.
Co do meczu. Nie dopuszczam innej myśli jak nasze gładkie zwycięstwo. Czas się obudzić, mamy do odrobienia jeszcze 16 pkt. dlatego nie możemy notowć takich wpadek! Musimy poznać realia Serie B, jednak mimo wszystko nie możemy tracić pkt. z takimi zespołami.
Wierzę, że Deschamps dobrze zmotywuje zawodników i wejdziemy na drogę zwycięstw, z której już nie zejdziemy.
Wtedy zawodnicy byli po zgrupowaniach, jednak to mało nas tłumaczy, jutro będzie zupełnie inny, mecz, inny Juventus, no i będzie pierwsza historyczna wygrana w Serie B :twisted:

Obrazek
Zablokowany