Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
JuveCloud

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2006, 22:36

Dzisiaj dostalem od Toyoty mala przesylke. Czekalem hmm chyba niecaly tydzien. Po emailu a zawartosc taka jak u forzajuve1810 czyli krotki list + zdjecie R. Schumachera i J. Truliego z nadrukowanym autografem.

..:: There can be only onE ::..
lukaszazs

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 września 2006, 13:27

Dzisiaj 3 paczki :
-Dieter Baumann ( 2 karty z oryginalnymi autografami )
-Zagłębie Lubin ( 8 biletów + magazyn kibiców )
-Edmonton Oilers (karta z zawodnikiem, terminarz, tatuaż i coś w stylu zakładki do ksiązki )

AZS CZĘSTOCHOWA - SIATKARSKA ELITA
mani10

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 września 2006, 14:08

Dzisiaj oryginalny autograf Engela.

gryglu2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 13:07

Dzis oryginalny autograf engela oraz moja najlepsza paczka w zyciu tzn: od indiana pacers dostalem duzą kartke ze skladem i reklamowke z napisem pacers fan pack a w niej opaska na reke taki livestrong z napisem pacers magnez na lodowke breloczek smycz o takie rzwijane cos nei weim jak to nazwac heh a co u was?

edit:jeszcze ołowek i dlugopis od indiana pacers

lukaszazs

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 14:30

Dzisiaj od LFP :
- 2 odznaki
- 2 breloki

Niestety paczka została łagodnie mówiać nieźle roztargana i dostałem ją w jakiejś zrywce, podejrzewam, że jeszcze coś tam było tylko nasza kochana poczta sobie wzieła bo dali jakąś karteczke z Warszawy że jest uszkodzona :twisted:

Hubert90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 15:33

Ja dostałem od Engela, Svena Fischera ( czołowy Biathlonista ) i od IIHF ( 6 odznak )

z IIHF czekałem 2 miesiące
od Engela trochę ponad tydzień
od Fischera miesiąc

Wszystko po mailach

P.S. Nie martw się poczta nic Ci nie zabrała z LFP, no bo po co im takie "bzdety", oni szukają tylko kasy :D więc coś o tym....

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 16:11

lukaszazs pisze:Dzisiaj od LFP :
- 2 odznaki
- 2 breloki

Niestety paczka została łagodnie mówiać nieźle roztargana i dostałem ją w jakiejś zrywce, podejrzewam, że jeszcze coś tam było tylko nasza kochana poczta sobie wzieła bo dali jakąś karteczke z Warszawy że jest uszkodzona :twisted:
Na pewno Ci coś podwędzili bo mi przysłali jeszcze 2 takie fajne długopisy z napisem i narysowaną odznaką LFP.

Ja dzisiaj dostałem plakat z zawodnikami od Young Boys. Oczywiście jak wszystko po mailu :-D
Aha! I jeszcze jedną odznakę Ci podebrali, bo ja miałem 3!

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
Hubert90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 20:24

Nie zauważyłem...że w skrzynce była jeszcze jedna paczka ( normalnie listonosz wchodzi do domu ) dostałem od Puijon Hiihtoseura ( org. autografy skoczków w tym Ahonena :), bilet z pucharu Finlandii, naklejka, terminarz sezonu - po fińsku.
Pisałem w języku fińskim, ale wzoru aktualnie nie mam bo skasowałem...czekałem 3 tyg. po mailu

P.S. Może poprostu wypadło, alo jeśli mieliby coś zabrać to w Hiszpanii. Można też wliczyć że tobie dali mniej rzeczy.....też się zdarza
Pomyśl...Po co pocztowcą odznaki????? długopis rozumiem, ale po co odznaki

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 20:33

Wczoraj dostałem oryginalny autograf od Jerzego Engela. Prośbę wysyłałem e-mailem. Czekałem 11 dni. Jutro postaram się wrzucić fotki wszystkich paczek jakie do tej pory dostałem.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 14:29

Wczoraj dostałem paczke od UEFA. Po liście zwykłym a czekam 2-3 tygodnie!
W paczce było: taki jakby kalendarz (160 stron) z adresami wszystkich klubów europejskich (nawet z ligi macedońskiej :) ) i federacji. Niezłe! I jeszcze pocztówke z naklejką " To the number 1 football fan" na pocztówce podziękowania od uefa.
Paczka przyszła uszkodzona i nie wiem czy czasem cos nie ubyło. Wielu pisało ze dostało odznaki a ja niestey nie dostałem, ale i tak jest ok.

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
olimp

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 września 2006, 16:17

dzisiaj paczuszka od phonak(kolastwo) ; a w niej; gra komputerowa(kolarstwo),2 breloczki,duzo kart i cos jeszcze(niewiem co to jest)....31 paczuszka w mojej kairierze ...heeh

sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 września 2006, 14:28

Nie wiem czy pisałam, ale u mnie wpadło ostatnio zdjęcie z autografem Johna O'Shea, Freda z OL [2razy, jedno dostępne na allegro] oraz pocztówki [2 sztuki] OL z autografami Juninho, Abidala, Maloudy oraz Freda. :)

forzajuve1810

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 września 2006, 13:21

W piątek, późnym popołudniem ok. 17:00 dostałem 3 duże przesyłki. Okazało się, że nie wmieściły się do skrzynki, i listonosz zaniósł do babci. Dostałem przesyłkę od Arsenalu: gazetkę "Inside Arsenal", podziękowanie na oryginalnym papierze Arsenalu, poznałem po znaku w środku kartki, jak się patrzy pod słońce to widac, i pocztówkę Arsenalu z całą drużyną, a z tyłu zdjęcia każdego z osobna, z nadrukowanym autografem. Około 2-3 tygodni czekania.
Druga przesyłka od grupy kolarskiej Phonak: gra komputerowa "Pro Cycling Manager", dużo kart z zawodnikami i dyrektorami sportowymi, breloczek, oraz takie coś w kształcie koszulki, które po namoczeniu rozwija się w 60cm/30cm RĘCZNIK!!! Miesiąc chyba czekania, ale naprawdę było warto!
Trzecia paczka od Toronto Maple Leafs: smycz, puzzle, takie niewielkie 5/4 puzzle, gazetka z krzyżówkami, 3 karty z najważniejszymi wydarzeniami zespołu, finałowa 6 graczy w finale rozgrywek jaichśtam:) Na to czekałem około miesiąca.
Jak będe mógł, to prześle Wam zdjęcia.

A więc tak jak mówiłem wcześniej wstawiam tu kilka zdjęc zrobionych dzisiaj:

Wszystkie moje przesyłki
Ręcznik od Phonaka
Jeszcze jedno zdjęcie ręcznika

Nooo to narazie wszystkie zdjęcia... Miłego oglądania...
Ostatnio zmieniony 18 września 2006, 14:53 przez forzajuve1810, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
Bartek-LM

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2006, 14:51

Ja dzisiaj autograf od Krzysztofa Hołowczyca i przesyłka od Toronto Maple Leafs.

lukaszazs

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2006, 16:39

Dziś przesyłka od Athletico Bilbao a w niej bardzo fajny duży proporczyk. Czekałem ponad miesiąc, po liście tradycyjnym.

ODPOWIEDZ