Nowi mistrzowie Włoch ;P

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
Yaro

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 12:44

makaveli999, z Twojego poprzedniego posta odniosłem wrażenie że nie aż tak doskonale zrozumiałeś o ile wogóle, a jeśli nie chcesz być pouczany sam nie próbuj pouczać innych. A co do braku tej jednej literki, to po prostu czasem się zdarza nie wciśnąc jakiegos klawisza więc sie tak nie nadymaj :wink:
Ostatnio zmieniony 13 września 2006, 14:06 przez Yaro, łącznie zmieniany 1 raz.

jacek32w

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 13:06

Powiem tylko, ze mistrzostwo zobowiązuje. Jeżeli już zostało przyznane Interowi, to niech godnie prezentuje Serie A w Europie (nie chodzi mi o to, żeby odrazu wygrali, ale tak żeby odpadli jakoś z honorem).

Wyobrażacie sobie, co by było, jakby tylko jedna drużyna była w 1/4, albo żadnej. Serie A stała by się pośmiewiskiem całej Europy. Wielkie oczyszczenie Calcio, a stracili na tym wszyscy...

największe szanse za pokazanie czegoś daje Milanowi

Martin10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 13:42

Smiać się z Interu to będzie można dopiero po sezonie, chyba że wygrają Serie A lub Lige mistrzów. Inter przegrał jak narazie tylko jeden mecz więc nie ma powodu do wyśmiewania się z Interu. Taki moje zdanie.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 14:45

Yaro pisze:.."W historycznym, pierwszym meczu w Serie B Juventus zremisował 1:1 z Rimini." -klasa światowa poprostu

"Remis z Juventusem był dla grającej w dziesiątkę drużyny Rimini sukcesem."
Z takim składem?? Popatrz ile wydaliście na transfery my a ile wy, kto od nas odszedł a kto doszedł do was? Remis w lidze gdzie jest ponad 40 meczy w sezonie spokojnie mozna nadrobić! inter przegrał ze Sportingiem i jeszcze jedna wpada i goodbye LM.
"jesteście" mistrzem Włoch i reprezentujecie kraj który zdobył MS! GODNIE???

PS Wczoraj wieczorem jak zobaczyłem na telegazecie wynik meczu interu to odrazu powiedziałem zdanie: "inter po raz kolejny podbija Europe :D "

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Yaro

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 15:00

Pilekww pisze: inter przegrał ze Sportingiem i jeszcze jedna wpada i goodbye LM.
"jesteście" mistrzem Włoch i reprezentujecie kraj który zdobył MS! GODNIE???
"
więc najpierw poczekaj aż zakończą się rozgrywki grupowe, pozatym ciekaw jestem czy wy po pierwszej... znaczy po drugiej wpadce będziecie lamentować że wasz klub nie awansuje do serie A, to dopiero początek sezonu więc nie bardzo was rozumie po co cały ten temat :think:

Era_WKS_ALEX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 15:04

hmm...temat do zamknięcia ta dyskusja nie ma sensu!! każdy post wbrew pozorom będzie taki sam jak inne ( w zaleznosci od kiboców Juve i Interu) :/

(\_/)
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 13 września 2006, 15:21

Dobra nie ma co kolejny raz drążyć tematu ,,papierowych mistrzów Włoch'', i tak nigdy nie bedzie dyskusji na poziomie. Prawda jaka jest, każdy Juventini wie :D Z bólem serca powstrzymam się od dalszego komentarza :twisted:

OUT!

Obrazek
Zablokowany