Nowi mistrzowie Włoch ;P
- jacek32w
- Juventino
"Inter przegrał pierwszy w tym sezonie mecz Ligi Mistrzów. Lepszy od nas okazał się Sporting Lizbona, zwyciężając 1-0, dzięki bramce Caneiry. Inter kończył mecz w dziesiątkę po tym jak czerwoną kartkę (drugą żółtą) ujrzał Patrick Vieira."
"Walter Samuel wyraźnie dotknął w tej akcji piłkę ręką w polu karnym. Na szczęście dosyć wyrywkowo sędziejący Alain Hammer, nie odgwizdał jedenastki."
I to mają być mistrzowie włoch??
Postawa Interu oraz słowa P. Bergamo w pełni dowodzą po co był proces Calciopoli.
"Otrzymywałem telefony od wszystkich, nie wyłączając Interu, Romy i Milanu. Dzwonili do mnie gdy potrzebowali wyjaśnień.
Sędziowie byli wybierani drogą losowania, które zawsze było przeprowadzane uczciwie. Osoby, które oskarżyły nas o ustawianie procedury, będą musiały odpowiedzieć za swoje słowa."
Tak reprezentować Ligę z kraju Mistrzów Świata to mogło by reprezentować chociażby Torino, a nie zwycięzcza Ligi Włoskiej. Inter w zeszłym sezonie był NIBY lepszy od Juve, czy Milanu... oni wygrywali tylko dzięki przychylności sędziów, to czemu nie poradził sobie ze Sportingiem??
Widzę jedynie dwie przyczyny
1. Albo liga włoska jest za słaba,
2. albo ten sąd kapturowy zabrał tytuł mistrzowski PRAWDZIWEMU MISTRZOWI, a oddał jakimś średniakom..
Osądźcie sami ...
Może przwmawia tutaj desperacja, czy poczucie niesprawiedliwości, ale szlaq mnie trafia kiedy pomyślę, że Inter to mistrzowie...
Naprawdę gra godna mistrzów.... Tylko pogratulować
P.S. Pierwsze dwa cytaty z fcinter.pl
"Walter Samuel wyraźnie dotknął w tej akcji piłkę ręką w polu karnym. Na szczęście dosyć wyrywkowo sędziejący Alain Hammer, nie odgwizdał jedenastki."
I to mają być mistrzowie włoch??
Postawa Interu oraz słowa P. Bergamo w pełni dowodzą po co był proces Calciopoli.
"Otrzymywałem telefony od wszystkich, nie wyłączając Interu, Romy i Milanu. Dzwonili do mnie gdy potrzebowali wyjaśnień.
Sędziowie byli wybierani drogą losowania, które zawsze było przeprowadzane uczciwie. Osoby, które oskarżyły nas o ustawianie procedury, będą musiały odpowiedzieć za swoje słowa."
Tak reprezentować Ligę z kraju Mistrzów Świata to mogło by reprezentować chociażby Torino, a nie zwycięzcza Ligi Włoskiej. Inter w zeszłym sezonie był NIBY lepszy od Juve, czy Milanu... oni wygrywali tylko dzięki przychylności sędziów, to czemu nie poradził sobie ze Sportingiem??
Widzę jedynie dwie przyczyny
1. Albo liga włoska jest za słaba,
2. albo ten sąd kapturowy zabrał tytuł mistrzowski PRAWDZIWEMU MISTRZOWI, a oddał jakimś średniakom..
Osądźcie sami ...
Może przwmawia tutaj desperacja, czy poczucie niesprawiedliwości, ale szlaq mnie trafia kiedy pomyślę, że Inter to mistrzowie...
P.S. Pierwsze dwa cytaty z fcinter.pl

Ostatnio zmieniony 13 września 2006, 08:42 przez jacek32w, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yaro
- Interista
O "wielcy" i "niepokonani". Coż można wam odpowiedzieć.
"W historycznym, pierwszym meczu w Serie B Juventus zremisował 1:1 z Rimini." -klasa światowa poprostu
"Remis z Juventusem był dla grającej w dziesiątkę drużyny Rimini sukcesem."
I nie bede tu prztaczał wypowiedzi z waszego forum co do tego meczu
I macie racje z tym że w ligi włoskiej nie da się oczyścic z dnia na dzień (podpisuje się pod tym ręcami i nogami) ale Juve się już uzbierało tych przewinień, pewnie już nie pamiętacie tego jak Wasz lekarz szprycował Waszych zawodników ale o tym wolicie głośno nie mówić. Cóż od czegoś trzeba zacząć więc czemu nie od "świętych" Juve.
Ciao Ragazza!
P.S. Cytaty z juvepoland.com
"W historycznym, pierwszym meczu w Serie B Juventus zremisował 1:1 z Rimini." -klasa światowa poprostu
I nie bede tu prztaczał wypowiedzi z waszego forum co do tego meczu
I macie racje z tym że w ligi włoskiej nie da się oczyścic z dnia na dzień (podpisuje się pod tym ręcami i nogami) ale Juve się już uzbierało tych przewinień, pewnie już nie pamiętacie tego jak Wasz lekarz szprycował Waszych zawodników ale o tym wolicie głośno nie mówić. Cóż od czegoś trzeba zacząć więc czemu nie od "świętych" Juve.
Ciao Ragazza!

- Drussio
- Juventino
Nie jest to godne podziwu ale kiedy Inter przegrywa dzien staje sie dla mnie lepszy. A co do przewinien to i kiedys parasol rozciagniety nad Interem przestanie go ochraniac i w tym momencie bede mogl w spokoju zakonczyc swoj zywot na tym swiecie.
- jacek32w
- Juventino
"W historycznym, pierwszym meczu w Serie B Juventus zremisował 1:1 z Rimini." owszem ale jakim składem... ilu piłkarzy pozostało a ilu odeszło... (a ilu wziął Inter, nie wspominając ilu chciał
)
mamy skład niezgrany, piłkarze byli na zgrupowani reprezentacji, poczym pozostał 1 dzień na przygotowania... natomoiast wielki wzmocniony Inter po niemrawym meczy przegrywa ze Sportingiem
A i z Juventusem przegrał już 2 razy.... chociaż Mancini zapewniał, że to nie będzie tylko mecz towarzyski

mamy skład niezgrany, piłkarze byli na zgrupowani reprezentacji, poczym pozostał 1 dzień na przygotowania... natomoiast wielki wzmocniony Inter po niemrawym meczy przegrywa ze Sportingiem

A i z Juventusem przegrał już 2 razy.... chociaż Mancini zapewniał, że to nie będzie tylko mecz towarzyski

Ostatnio zmieniony 13 września 2006, 12:52 przez jacek32w, łącznie zmieniany 1 raz.
- romaneq
- Juventino
Nie wiem na czym polega problem Interu. Niby mają w tym sezonie wielkich graczy a przegrywają ze Sportingiem - bądź co bądź drużyną minimum o klasę gorszą.
W Interze nie ma trenera, ktory mógłby z tych piłkarzy coś poskładać
Mancini mając do dyspozycji piłkarzy Milanu i Juventusu z zeszłego sezonu pewnie i tak by nie wygrał Scudetto, nie mówiąc już o LM.
Chociaż kiedyś mieli i Lippiego i Hectora i też mase dobrych piłkarzy :doh: - poprostu Archiwum X. Aha wtedy Moggi "przekupywał" sędziów i Juventus szprycował Zidana, Davidsa i całą resztę.
Z drugiej strony to dopiero początek sezonu.

W Interze nie ma trenera, ktory mógłby z tych piłkarzy coś poskładać
Mancini mając do dyspozycji piłkarzy Milanu i Juventusu z zeszłego sezonu pewnie i tak by nie wygrał Scudetto, nie mówiąc już o LM.
Chociaż kiedyś mieli i Lippiego i Hectora i też mase dobrych piłkarzy :doh: - poprostu Archiwum X. Aha wtedy Moggi "przekupywał" sędziów i Juventus szprycował Zidana, Davidsa i całą resztę.
Z drugiej strony to dopiero początek sezonu.
- cziro
- Juventino
A co nie zgadzasz się z tym, że remis z Juve to sukces dla RiminiYaro pisze:O "wielcy" i "niepokonani". Coż można wam odpowiedzieć.
I nie bede tu prztaczał wypowiedzi z waszego forum co do tego meczu![]()
Ciao Ragazza!

- paku
- Juventino
Nie życz drugiemu co Tobie nie miłe ;]
Mistrz nie Mistrz, ale chciałbym zauwazyć ze Inter walczy o Scudetto, i o Ligę Mistrzów, a my czyli Juventus tylko o awans do Serie A. Takie wysmiewanie się z Interu jest troche nie na miejscu.
Ja jednak życzę Interowi zdobycia jakiegos trofeum w tym sezonie. ;]
Mistrz nie Mistrz, ale chciałbym zauwazyć ze Inter walczy o Scudetto, i o Ligę Mistrzów, a my czyli Juventus tylko o awans do Serie A. Takie wysmiewanie się z Interu jest troche nie na miejscu.
Ja jednak życzę Interowi zdobycia jakiegos trofeum w tym sezonie. ;]
- Yaro
- Interista
Zwróć uwage na części zdań które pogrubiłemjacek32w pisze:"W historycznym, pierwszym meczu w Serie B Juventus zremisował 1:1 z Rimini." owszem ale jakim składem... ilu piłkarzy pozostało a ilu odeszło... (a ilu wziął Inter, nie wspominając ilu chciał)
mamy skład niezgrany, piłkarze byli na zgrupowani reprezentacji, poczym pozostał 1 dzień na przygotowania... natomoiast wielki wzmocniony Inter po niemrawym meczy przegrywa z Benficą
Twoj drugi akapit
"mamy skład niezgrany, piłkarze byli na zgrupowani reprezentacji, poczym pozostał 1 dzień na przygotowania... natomoiast wielki wzmocniony Inter po niemrawym meczy przegrywa z Benficą

makaveli999, czytaj ze zrozumieniem i cały temat a nie tylko pojedyńczy post (wtedy moze zatrybisz o co mi chodziło) albo poprostu zapytaj/nie wypowiadaj się jeśli czegoś nie rozumiszmakaveli999 pisze:A tak poza tym pisząc gra godna mistrzów sam chyba masz świadomość swojej żałosnej ironii.
Ja mimo nienawiści do Juve też źle wam nie życze, poprostu pokazcie na co stać wasz klub na boisku i życze wam żeby to była ostatnia afera w której Juve brało udział.paku pisze:Ja jednak życzę Interowi zdobycia jakiegos trofeum w tym sezonie. ;]
Tym optymistycznym wątkiem kończe posta

- Bart
- Interista
Już po 3 meczu wszyscy antagoniści Interu mają swoje święto. Oczywiście nie ważne, że odprawiliśmy Romę i Fiorentinę, czyli najsilniejszych, obok Milanu, drużyn we Włoszech. Porażka ze Sportingiem to doskonały moment by już na początku sezonu zacząć trąbić o nieudanych transferach i 17 latach bez sukcesów. Chociaż po tym, jak niektórzy dramatyzują po jednym meczu w Serie B, wcale się nie dziwię.
inter Jest Bebe
- BIANCONERI
- Juventino
Nie ma sensu zakladac coraz to nowych tematow dotyczacych wpadek Interu,w koncu nie od dzis wiadomo,ze mimo wielkich transferow i znakomitego na papierze skladu ten klub z reguly zawodzi i nie zdobywa trofeow.Ale nie skreslajcie ich,a noz widelec uda sie przechwicic jakies nagranie telefoniczne z wypowiedziami prezesa ewentualnego zdobywcy pucharu i tym sposobem zdobyc Lige Mistrzow dochodzac do np.cwiercfinalu. 
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Vimes
- Juventino
Wczoraj się zastanawiałem czy ktoś założy temat o porażce Interu, gdzie będzie się z tego wyśmiewać. Tylko czy naprawdę jest z czego?
Porażka 0:1 na wyjeździe w Lidze Mistrzów ujmy nie przynosi, nawet jeżeli gra się ze Sportingiem, który jest teoretycznie drużyną o klasę niższą, co zostało zweryfikowane negatywnie na boisku.
Ja z Interu wyśmiewać się nie będę po pierwsze dlatego, że nasza sytuacja za wesoła nie jest, a po drugie, nie jestem bardzo zaskoczony tym wynikiem.
Osobiście uważam, że Inter nie ma żadnych szans na sukces w tej edycji Ligi Mistrzów i stać co najwyżej na ćwierćfinał, chociaż jak się postarają to swój udział zakończą już w fazie grupowej :lol:
Prawdziwym powodem do śmiechu może być tylko nie zdobycie przez Inter scudetto w tym sezonie, bo wobec braku Juventusu i ośmiopunktowego handycapu nad Milanem oraz składu jaki mają, nie zdobycie tytułu wydaje się mission impossible. Jeżeli jednak Inter dokona niemożliwego będą pośmiewiskiem całego piłkarskiego świata i dopiero wtedy będzie można z nich kpić, drwić i wyśmiewać.
Uważam również, że nie warto zakładać nowego tematu po każdej porażce Interu, bo to trochę dziecinne leczyć własne kompleksy na porażkach rywali, a poza tym jakby zakładać temat po każdej porażce Interu jaka nastąpi w tym sezonie to forum nam się za bardzo zaśmieci
:lol: 
Porażka 0:1 na wyjeździe w Lidze Mistrzów ujmy nie przynosi, nawet jeżeli gra się ze Sportingiem, który jest teoretycznie drużyną o klasę niższą, co zostało zweryfikowane negatywnie na boisku.
Ja z Interu wyśmiewać się nie będę po pierwsze dlatego, że nasza sytuacja za wesoła nie jest, a po drugie, nie jestem bardzo zaskoczony tym wynikiem.
Osobiście uważam, że Inter nie ma żadnych szans na sukces w tej edycji Ligi Mistrzów i stać co najwyżej na ćwierćfinał, chociaż jak się postarają to swój udział zakończą już w fazie grupowej :lol:
Prawdziwym powodem do śmiechu może być tylko nie zdobycie przez Inter scudetto w tym sezonie, bo wobec braku Juventusu i ośmiopunktowego handycapu nad Milanem oraz składu jaki mają, nie zdobycie tytułu wydaje się mission impossible. Jeżeli jednak Inter dokona niemożliwego będą pośmiewiskiem całego piłkarskiego świata i dopiero wtedy będzie można z nich kpić, drwić i wyśmiewać.
Uważam również, że nie warto zakładać nowego tematu po każdej porażce Interu, bo to trochę dziecinne leczyć własne kompleksy na porażkach rywali, a poza tym jakby zakładać temat po każdej porażce Interu jaka nastąpi w tym sezonie to forum nam się za bardzo zaśmieci
Jacek32w jako, że nie jest kibicem Interu mógł się pomylić, ale żeby Interista nie pamiętał z kim grała jego drużyna we wczorajszym meczu :rotfl:Yaro pisze:...Inter przegrał z Benfica...
- LordJuve
- Juventino
Ja nie wiem po co ktos zaklada taki temat, tania prowokacja, po ktorej wychodza jeszcze bardziej zalosne dyskusje. Czemu to sluzy, co? Kazda druzyna przegrywa, remisuje, wygrywa bo to jest odwieczne prawo. Takie prawo jak to, ze czlowiek tez kiedys umiera.
Najbardziej zalosny jest autor tego tematu.
Najbardziej zalosny jest autor tego tematu.
- Yaro
- Interista
heh tu mnie maszmadmo pisze:Jacek32w jako, że nie jest kibicem Interu mógł się pomylić, ale żeby Interista nie pamiętał z kim grała jego drużyna we wczorajszym meczu :rotfl:Yaro pisze:...Inter przegrał z Benfica...

- cziro
- Juventino
Doskonale zrozumiałem wszystko. I wolałbym żeby nie pouczała mnie osoba, która pisze "rozumisz". [/quote]Yaro pisze:czytaj ze zrozumieniem i cały temat a nie tylko pojedyńczy post (wtedy moze zatrybisz o co mi chodziło) albo poprostu zapytaj/nie wypowiadaj się jeśli czegoś nie rozumisz![]()