Komu kibicujemy w LM?
- Martin10
- Juventino
Ja obstawiam za Lyonem. Ale podkreślam słowo obstawiam a nie kibicuje. Bo ja kibicuje tylko mojemu ukochanemu JUVE. Mam nadzieje że Lyon utrze nosa Barcy, Realowi, Bayernowi czy na przykład Interowi z Milanem. Jeżeli jednak Lyon znowu niedałby rady to jak dla mnie może wygrać Hamburger SV. Chociaż w ich przypadku ćwierćfinał to maksimum.
FORZA JUVENTUS!!!
FORZA JUVENTUS!!!
- forzajuve1810
- Juventino
Ja tam chciałbym, żeby wygrał Arsenal skoro Juve nie gra w tym roku... W zeszłym roku byli blisko i bronili się bardzo długo, a mają dośc dobry zespół, i stac ich na zwycięstwo w tym roku... Barcelona już zdobyła w zeszłym roku tytuł więc teraz czas na Arsenal!!! (tym bardziej, że dostałem od nich w piątek pamiątki za darmo
)

"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Alfa i Omega
- Juventino
Ja tam najbardziej bym się ucieszył, gdyby wygrał Hamburger SV, Benfica albo Lyon. Bardzo lubię van der Vaarta i Nuno Gomesa, dlatego HSV i Lizbonczcy, a Lyon ma ładny styl gry.
PS: Mr Lordi: widzę, że słuchasz porządnej muzy 8)
PS: Mr Lordi: widzę, że słuchasz porządnej muzy 8)
- CzarnyZkultury
- Juventino
Lord_ Juve pisze:Teraz widac kto sezonowiec a kto nie. Najbardziej swiadczy o tym to, ze tak wielu za was bedzie dopingowac Barcelone( :lol: ). Skoro nie ma NASZEGO Juventusu w LM to jak mozna kibicowac komus innemu? Potrafie zrozumiec tylko kibicowanie np Legii z patriotycznych powodow.
Nie ma Juve, nie ma LM dla mnie, tyle.
Świete słowa ! co to za wiernosc jesli kibicujemy innym klubom ?! bezsensu !
- centek
- Juventino
ja oczywiscie bede kibicowal Juventusowi w serieB, ale zawsze milo jest popatrzec na jakis dobry mecz, napewno w CL takich nie zabraknie
Mam nadzieje ze wygra Lyon bo na to zasluguje od dluzszego czasu, cieszylbym sie gdyby niemieckie kluby zaszly wysoko bo ostatnio nic nie osiagaja, Man Utd tez. Ale nie zebym kibicowal im por favor!!
mam nadzieje ze Inter nie wyjdzie z grupy Barcelona tez A Milan przegra w cwiartce.
FORZA JUVE

mam nadzieje ze Inter nie wyjdzie z grupy Barcelona tez A Milan przegra w cwiartce.
FORZA JUVE

- nike
- Juventino
ja mam nadzieje że Inter, Milan, Real, ManU i inne szmaty dostaną baty... co do reszty to w finale chciałbym zobaczyć Lyon i Celtic ( bo wg mnie te drużyny i bez gwiazd potrafią wygrywać!! a nie pi... inter który wykupił gwiazdy z Juve a nie potrafi kopac do piłki??
pozdr !
Forza JUVE!!! 8)
pozdr !
Forza JUVE!!! 8)
- kaktus23
- Juventino
Chyle czoła przed takimi poglądami. Widze że kibicujesz wyłącznie naszym "ulubionym" klubom. Troche mi wstyd za takich Juventino którzy trzymają kciuki za Inter czy Real. Ten Real jeszcze przeboleje - i tak im sie nie uda- ale Inter to juz przegięcie. Cieszyłem sie jak dziecko po dwóch pierwszych kolejkach gdy Inter upokorzył sie w Portugalii i w u siebie z Bayernem :rotfl: . Szkoda że dwókrotnie nie zatrzymał ich Kowalewski ale trudno. Co do Lyonu - nic nie mam do tego klubu. Podoba mi sie w nich to że z europejskiego średniaka wyrasta bardzo mocna ekipa. Ale żeby było też coś na temat i odemnie to musze powiedzieć że w tym roku nie kibicuje nikomu. Dla mnie ta edycja Champions League jest niesamowicie bezpłuciowa. Z powodu naszej przyszłorocznej absencji następna edycja pewnie też taka będzie... Dodatkowo nawet nie moge spędzić sobie dłuższej ilości czasu przed tv (może i LM nudna ale przy meczu zawsze fajnie czas leci) bo nasza "kochana" telewizja robi transmisje tylko w jednym dniuelf4 pisze:ja uważam, że wygra Chelsea, Inter lub Real Madryt. lyon kanałami!!!