Serie B (1): Rimini Calcio 1-1 JUVENTUS
- swiergot
- Juventino
Trochę inicjatywy.lukasz9013 pisze:Zapoda ktoś bramki??
http://www.juvepoland.com/download.php?op=list&id=1

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po tym meczu wszyscy nasi zawodnicy powinni zostać okrzyknięci mianem "zer Turynu". B Klasa w wykonaniu naszych zawodników. Wstyd i hańba. Klub z 29 Mistrzostwami Włoch remisuje z chwila, jak ta drużyna się nazywa, nie pamiętam. Szlag mnie trafia.
PS. Deschamps OUT!
PS. Deschamps OUT!
- ketchupinho
- Juventino
Uwielbiam takich frustratow. :lol:Damianinho pisze: PS. Deschamps OUT!
- Swider10
- Juventino
I co myslisz ze zmiana trenera w tej chwili cos dala ?;> raczej bylo by jeszcze ciężej... pozatym jak juz tu ktos napisal poczekaj z takimi hasłami.Damianinho pisze: PS. Deschamps OUT!
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Tom A Juve
- Juventino
po ostatnich meczach, a szczególnie dzisiejszym widać kto najbardziej nas skrzywdził...Zambrotta i Cannavaro :evil: ....z taką obrobą posiedzimy tu (B) sobie z dwa sezony.....porażka, katastrofa :płaczę: - jak mozna tak oddawać dwa punkty, małą mamy stratę ? Z podziękowaniami dla Newcastle za drewno !

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Vimes
- Juventino
Stary nie przesadzaj, prawda, że zagrali źle i krytyka jak najbardziej się im należy, ale zwalniać trenera po jednym meczu :shock: To nie jest Orange Ekstraklasa :lol: Jaki z Ciebie kibic jak Del Piero, Buffona, Nedveda i całą resztę nazywasz zerami po jednym meczu?! Chyba Cię za bardzo poniosłoDamianinho pisze:Po tym meczu wszyscy nasi zawodnicy powinni zostać okrzyknięci mianem "zer Turynu". B Klasa w wykonaniu naszych zawodników. Wstyd i hańba. Klub z 29 Mistrzostwami Włoch remisuje z chwila, jak ta drużyna się nazywa, nie pamiętam. Szlag mnie trafia.
PS. Deschamps OUT!

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak, ale dziś by się nie przydał. On jest od wykńczania akcji, a dziś nie miałby czego wykańczać :roll:Damianinho pisze:panowie a co sie dzieje z treze? kontuzja jakaś?
To co widzailem to jakiś error 404 :shock: Nie chcę dramatyzować, jednak był to obraz nędzy i rozpaczy. Dziś widzieliśmy najgorsze wykonanie Juve na czele ze wszystkimi slabościami. Kompletne nic...0 pomysłu na 1 składną akcję. Zresztą jak padła bramka każdy widział, brawo dla Paro, jest młody i jemu się chce.
Nie tak to wszystko sobie wyobrażałem. Z kim będziemy odrabiać straty jak nie z takimi ,,ogórkami'?. Przecież są jeszcze o wiele mocniejsze drużyny niż Rimini :roll: . Ogolnie jestem ogromnie rozczarowany. Nie mamy obrony tylko kabret!
Buffon dobrze, Chiellini z Birim coś próbowali jednak ich akcje ofensywe pozostawiają wiele do życzenia. Kovac z Boumsongiem, czyli ojcowie remisu W pomocy, Gianiechedda zero, przyćmił go Paro, który i tak nie zachwycił, ale po GG nigdy niczego wielkiego się nie spodziewałem, jest zasłaby nawet na Serie B, Nedved coś szarpał, Marchionni, totalny zawód! Nie potrafi dobrze dośrodkować :roll: Modliłem się o jak najszybsze wejście Camora. Del Piero, niestety rozczarował... Zala- ZERO. Camor gral zakrótko, Bojinov nic nie pokazał, Palladino- widać, że ma ochotę do gry.
Jest źle i tyle...remisujemy ze słabą drużyną po fatalnym błędzie w dodatku grając z przewagą jednego zawodnika przez 20 min...
Ostatnio zmieniony 09 września 2006, 19:30 przez Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

- DamKam
- Juventino
Najpierw sluchalem relacji radiowej z www.solojuve.com , pozniej ogladalem skroty na Rai Tre w programie "90 minuto Serie B". I bylem w szoku. Nawet ciezko mi jest cokolwiek napisac. Zagralismy bardzo ale to bardzo slabo. Co bylo nie tak :? Przeciez mielismy wyjsc super zmotywowani. A moze musimy dac im czas na aklimatyzacje, na osfojenie sie z ta nowa, bez watpienia trudna sytuacja. Moze psychicznie Juventus jeszcze nie jest gotowy do walki w Serie B
Niby na poczatku atakowalismy, ale byly to niestety bardzo marne ataki, z ktorych praktycznie nic nie wynikalo. Cieszyc moze jedynie ladny gol Paro, dla ktorego bez watpienia naleza sie brawa. Ale to co zrobila nasza obrona, a konkretnie Boumsong oraz Kovac, to byla istna tragedia! Przez to stracilismy tak wazne punkty
W meczu z jakims Rimini... Achh, nie tak mial wygladac ten poczatek walki o powrot do Serie A. A co do ostrych slow skierowanych w strone Deschampsa, to uwazam to za przesade. Uwazam, ze za wczesnie na jakiekolwiek oceny trenera. Choc moim zdaniem zamiast slabiutkiego Zalayety, od poczatku mogl grac Bojinow. No ale coz. Teraz czeka nas pierwszy mecz u siebie, na Stadio Olimpico gdzie bedziemy podejmowac Vicenze. Trzeba, po prostu trzeba ten mecz wygrac :!: Mam nadzieje, ze przyjdzie komplet i kibice beda bardzo mocno wspierac Juventus, ktory jest w potrzebie
A nam tutaj, nie pozostalo chyba nic innego jak wierzyc i modlic sie o lepsze jutro dla naszego ukochanego klubu.

- benkas
- Juventino
Tak gratuluje za wypowiedz o zmianie trenera. Ludzie ile macie lat. Był to pierwszy mecz i widać było jak nasi zawodnicy są spięci. Faktycznie mało kto zagrał w miare dobrze, ale ja wyróżniłbym Marchioniego i Paro. Co do naszych środkowych obrońców to już nie pierwsza wpadka Kovaca. Dlaczego nie grał Balza (Birindelli też nie zachwucił).
Pożyjemy zobaczymy a oceniać można na pómetku sezonu, nie po pierwszym meczu.
P.S Czy wam też się tak przycinał eurosport 2????
Pożyjemy zobaczymy a oceniać można na pómetku sezonu, nie po pierwszym meczu.
P.S Czy wam też się tak przycinał eurosport 2????
- Mendus
- Juventino
Okropnie... Mecz nienajlepszy w wykonaniu Juve lecz myślałem, że Juve dowiezie zwycięstwo do konca.. Jednak nie. Tak bardzo nam potrzebne 3 punkty zamieniły się w "marny jeden". Szkoda tak głupio straconej bramki. To dopiero początek sezonu i potencjalne szanse na awans do Serie A mamy (i mam nadzieję, że go wywalczymy!) więc nie ma sensu jeszcze skazywać nikogo na odejście. Poczekajmy do następnego meczu, mam nadzieję zwycięskiego, w którym Juve pokaże pazurki i "rozgromi" (nie mam na myśli tu wyniku pokroju 10-0) Vicenze. Nam kibicom pozostaje być ze swoim ukochanym klubem na dobre i złe, niezależnie od wyników spotkań.
JUVE PER SEMPRE! FORZA JUVE!
JUVE PER SEMPRE! FORZA JUVE!

- Meraviglioso
- Juventino
Trzeba sobie szczerze powiedzieć, że z takim składem nie awansujemy w tym sezonie. Możemy podziękować działaczom za odpowiedzialne i przemyślane transfery (a raczej za ich całkowity brak). Niestety ale obecnie będzie ciężko nam nawet włączyć się w walkę o awans. Wydaje mi się, że pozostaje Juventusowi walka o utrzymanie, bo relegacja byłaby już totalną tragedią...