Serie B (1): Rimini Calcio 1-1 JUVENTUS
- Kryształ
- Juventino
Mialem okazje byc w te wakacje w Rimini, jest to calkiem mily wakacyjny kurorcik aczkolwiek nie przesadzal bym ze jest to perla Adriatyku
Miałem takze okazje byc na towarzyskim meczu tej ze druzyny na ichniejszym stadionie i musze powiedziec ze bylo calkiem fajne spotkanie 

- Aleksander Wielki
- Juventino
Na SportItalia oglądam Copa Libertadores, Ligę Brazylijską czy Argentyńską, więc czemu mieliby kodować Serie B. A Solo Calcio to są zwykłe wiadomości piłkarskie.
- mateusz017
- Juventino
Mozna rzec ze kazdy kolejny przeciwnik Juve niby troche egzotyczny poniewaz nigdy nie gralismy jeszcze z takimi tymi zespolami prawie wiec okreslic moc sile kazdego bedzie bardzo trudno! miejmy nadzieje ze zawodnicy nie zlekcewaza rywali i w kazdym meczu JUVE bedzie walczyl jak o zycie i zdobywal kolejne oczka ktore pomoga w powrocie do ekstraklasy!! 1 rywal nie powinnismy miec problemu typuje wynik 0-3 dla JUVE:)!
- swiergot
- Juventino
Oprócz Sportitalia jest jeszcze jeden kanał, SI Solo Calcio (na 11372.69H). Na satelicie jest kodowany, ale jest też nadawany ogólnodostępnie na terytorium Włoch z nadajników naziemnych. Sportitalia ma prawo pokazywać Serie B tylko we Włoszech, więc nie może użyć głównego kanału.The_Sickness pisze:A mozesz mi to objaśnić? Bo mam kanał SportItalia, oglądałem w nim wszytskie mecze towarzyskie sierpnia które były tam transmitowane. I teraz, mecz będzie transmitowany na innym kanale? czy będzie transmitowany na kanale SportItalia, tylko, ze na czas transmisji zakodują program?

- Venomik
- Juventino
Kiedyś, za czasów Wizja TV, był jakiś mecz na ogólnodotępnej telewizji odbieranej prze zwykłe anteny naziemne. Telewizja ta była także dostępna w ofercie Wizja TV ale tam ten mecz już był zakodowany 

Dirty mind
- farmer16
- Juventino
Co tu dużo mówić o tym spotkaniu. Wiadome trzeba bardzo dobrze zacząć sezon od wygranej z Rimmini. Startujemy z ujemnymi punktami więc trzeba brac sie od początku za gre. Drużyny z Rimmini nie znam bo nigdy nie przeglądałem statystyk z SerieB. W składzie nie powinno być większych rewolucji. Zabraknie Zanettiego a także Trezeguet obaj leczą jeszcze kontuzje. Miejmy nadzieję, że te spotkanie wysoko wygramy i świetnie zaczniemy sezon. Wierze w Alexa który zapewne wciśnie jakiegoś gola. 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Niestety nadszedł moment, którego wizja przerażala mnie od pewnego czasu, już tylko krok dzieli nas od ,,historycznej
'' inaguracji w Serie B. To prawdziwe zabicie futbolu we Włoszech, ale ten temat był już przerabiany, chcieli nas wywalić od początku i dopieli swego :evil:
Co można powiedzieć o takim spotkaniu? Skład jaki mamy taki mamy, obrona gra tragicznie, jednak mimo wszystko liczę, że w całym sezonie zdobędziemy 85-90% max. liczby pkt. Mamy skład, który na pewno jest w stanie tego dokonać. Trzeba zacząć od zwycięstwa, jest nam niezbędne. Rozjedziemy wszystkich i szybko wrócimy na szczyt, zaplikujmy im tyle goli ile się da :twisted: Pokażmy, że Serie B to dla nas zbyt małe wyzwanie, powinniśmy zaczynać w Serie A i niedługo w LM...
FORZA JUVENTUS !!!

Co można powiedzieć o takim spotkaniu? Skład jaki mamy taki mamy, obrona gra tragicznie, jednak mimo wszystko liczę, że w całym sezonie zdobędziemy 85-90% max. liczby pkt. Mamy skład, który na pewno jest w stanie tego dokonać. Trzeba zacząć od zwycięstwa, jest nam niezbędne. Rozjedziemy wszystkich i szybko wrócimy na szczyt, zaplikujmy im tyle goli ile się da :twisted: Pokażmy, że Serie B to dla nas zbyt małe wyzwanie, powinniśmy zaczynać w Serie A i niedługo w LM...
FORZA JUVENTUS !!!

- $urfer
- Juventino
To ma może któs informacje na jakim kanale bedzie ten mecz. Ja osobiście posiadam cyfre+ ucieszyłbym sie bardzo jesli mecz byłby na jakis kanale który posiadam.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą najpierw zniży cię do swego poziomu a potem wykończy doświadczeniem

- DamKam
- Juventino
Bez watpienia ten mecz w sposob szczegolny przejdzie do naszej historii. Oczywiscie kazdy wie z jakiego powodu :roll: Co do typowania wyniku, to chyba nikomu z nas nawet przez glowe nie przeszla mysl o nie wygraniu tego spotkania. Po prostu musimy ten mecz wygrac. Ten, jak i kolejne. Wiem, ze latwo sie mowi, ale... no wlasnie, ale to jest przeciez caly czas JUVENTUS :!:
- benkas
- Juventino
odnośnie eurosport2 to czytałem na jutro program i nie pisze nic o meczuswiergot pisze:Ekhm... Panie, panowie i siewiery!Mam przyjemność ogłosić, że mecz będzie na Eurosport 2 :!:
![]()
Program:
07:30 Wiadomości poranne
10:00 Wiadomości weekendowe
12:00 Droga do Euro 2008
13:00 RPA Indie Puchar Świata mężczyzn w Mönchengladbach faza grupowa
14:30 UCI Pro-Tour Tour de Pologne 5. etap: Legnica Jelenia Góra
15:00 UCI Pro-Tour Tour de Pologne 6. etap: Szczawno Zdrój Karpacz
17:00 Wyścig w Monza 1. wyścig
17:30 World Grand Prix w Reggio di Calabria Półfinał
19:00 Wiadomości weekendowe
19:30 Argentyna Australia Puchar Świata mężczyzn w Mönchengladbach faza grupowa
21:00 World Grand Prix w Reggio di Calabria Półfinał
23:00 Wiadomości wieczorne
23:15 UCI Pro-Tour Tour de Pologne 6. etap: Szczawno Zdrój Karpacz
23:30 Vuelta a Espańa 14. etap: Cuenca Cuenca
00:15 Wiadomości wieczorne
01:00 Wiadomości weekendowe
03:00 Wiadomości weekendowe
więc jak ktoś ma inne informację o meczu w TV to prosze pisać
- romaneq
- Juventino
na www.eurosport.pl faktycznie w programie widnieje mecz Juve na żywo o 16:00, inne serwisy mają inny, pewnie nieaktualny program np. na www.cyfraplus.pl meczu nie ma :?
Ale myślę, że oficjalnej stronie można zaufać
Ale myślę, że oficjalnej stronie można zaufać
- juverm
- Juventino
TUTAJ PISZE
Na dole wybierasz Sobota, Eurosport 2 i strzałke w prawo. i pisze tam:
16:00
PIŁKA NOŻNA
PIŁKA NOŻNA: Mistrzostwa kraju : Rimini (Włochy) - Juventus (Włochy)

Na dole wybierasz Sobota, Eurosport 2 i strzałke w prawo. i pisze tam:
16:00
PIŁKA NOŻNA
PIŁKA NOŻNA: Mistrzostwa kraju : Rimini (Włochy) - Juventus (Włochy)