Afery Silvia Berlusconiego

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2006, 23:25

sorki że trochę off topic ale może mi któś to wyjaśnić jak premier włoch (którym już naszczęście nie jest :-D ) mógł pełnić zarówno tą funkcję jak i jednocześnie być właścicielem klubu :?: mi się to po prostu w głowie nie mieści :think:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 września 2006, 23:41

Bo nie ma żadnego prawa które by mu tego zabraniało?
Jeśli chcesz coś zasugerować/przekazać to wal wprost, a nie kryjesz się za domysłami czy ironią.

Dirty mind
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 07:47

MaxACM pisze:Podejrzewałem że właśnie ty w ramach leczenia własnego ego napiszesz nowości o Silvio. Oj boli Cię Silvio boli.

Wydaję mi sie, że zamiast martwić sie o formę graczy Juve w jakże trudnej ;) Serie Bi bardziej czekasz na to co sie stanie z expremierem.

Jest temat, jest nowa sprawa, nowy proces wobec Silvio to czemu nie mam o tym nie pisać i podać te informacje naszym kibicom :)
Nie ukrywam, że sledzę sprawy Silvio i jestem ciekaw jak ta sprawa i inne wobec Silvio sie zakończą. Obserwuje tez forme naszych ale o tym nie bede pisał w tym temacie.
MaxACM pisze: Esencja płaczu i frustracji. Dlaczego ja sie nie dziwię :lol:
Oj, tu to przeginasz!!! Nie płacze ze JUVE jest w Serie B, tylko wspieram moj ukochany klub jak tylko mogę, frustratem tez nie jestem a kibicem, który zna siłe i wartrość JUVE!!!
Ostatnio zmieniony 07 września 2006, 10:06 przez Tombalu, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 08:25

Tombalu pisze:
Tombalu pisze: Esencja płaczu i frustracji. Dlaczego ja sie nie dziwię :lol:
Oj, tu to przeginasz!!! Nie płacze ze JUVE jest w Serie B, tylko wspieram moj ukochany klub jak tylko mogę, frustratem tez nie jestem a kibicem, który zna siłe i wartrość JUVE!!!
:)
Tombalu, rozdwojenie jaźni? :)
Poza tym dlaczego nie mamy się interesować ważną postacią naszego rywala? Staram się być na bieżąco ze sprawami Milanu, dlaczego więc ta miałaby być iinna?

Dirty mind
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 08:57

Venomik pisze: Tombalu, rozdwojenie jaźni? :)

Poza tym dlaczego nie mamy się interesować ważną postacią naszego rywala? Staram się być na bieżąco ze sprawami Milanu, dlaczego więc ta miałaby być iinna?
Czy Ty juz tak masz, ze szukasz konfrontacji za kazdym razem :) No i masz wyjatkowe szczescie, że trafiasz w tym na mnie :)

Interesuje sie tez co sie dzieje w obozie mojego wroga, dbając o swoje - JUVE dobre imie ;)

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 09:11

Po prostu średnio mnie interesuje powtarzanie tego, co już ktoś napisał, tylko innymi wyrazami. Przykładowo: w temacie o podziękowniach dla Juventinich jest 20 niemal takich samych wypowiedzi. Kolejna moja jest zupełnie zbędna.
Dlatego najczęściej piszę, gdy się z czymś nie zgadzam.
Nie szukam konfrontacji, przynajmniej nie bezpośrednio.

PS: No i (tym razem) zgodziłem się z Tobą :)
Sprawy Milanu mnie interesują, poczynając od plotek transferowych kończąc na samym Sylwio.
Skąd więc taki post akurat tutaj? :)

Wpisałem się tutaj głównie dlatego, żę spodobało mi się, jak rozmawiasz sam ze sobą ;)
(wiem, że źle wpisałeś nick, ale to fajnie wygląda :)

Dirty mind
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 10:10

Venomik pisze: (wiem, że źle wpisałeś nick, ale to fajnie wygląda :)
No bardzo zabawne :) A ty jestes nieomylny co ??

Jednak lubisz kolego prowokować!! No ale tak tez mozna - kazdy ma swoj styl :)

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 10:23

Ehh... ja tylko to zauważyłem, uśmiechnąłem się przez to i chciałem zażartować. Z przymrużeniem oka.
Jeśli uznałeś tamto zdanie za obraźliwe, prowokujące, wyśmiewające albo jakieś inne, ale równie negatywne, to przepraszam, nie miałem tego na myśli.
Prowokacji zdecydowanie nie lubię i nikogo prowokować nie zamierzam.

Dirty mind
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 września 2006, 13:32

Venomik pisze:Bo nie ma żadnego prawa które by mu tego zabraniało?
Jeśli chcesz coś zasugerować/przekazać to wal wprost, a nie kryjesz się za domysłami czy ironią.
no włąśnie o to mi chodzi że prawo mu tego nie zabrania a powinno :!: no bo jeśli ktoś mi tu powie, że Silvio był premierem i w związku z tym Milan nie miał z tego żadnych korzyści , to nazwę go głupcem :!:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
ODPOWIEDZ