Juskowiak w Wiśle Kraków?
- BianconeriFan
- Juventino
"Andrzej Juskowiak, za pośrednictwem swego menedżera złożył ofertę gry w Wiśle Kraków.
Juskowiak mający na koncie 39 występów w reprezentacji Polski (ostatnio w czerwcu 2001 roku) występował w ubiegłym sezonie w niemieckim Energie Cottbus.
Polski pomocnik ma oferty gry w Katarze i Chinach. "
źródło serwis "Piłkanożna.pl"
Ciekawa plotka... Myślałem, że Juskowiak jest napastnikiem, ale widać się nie znam... Co nie zmienia faktu, że jego osoba wzmocniłaby skład Wisły po odejściu Kuźby.
Juskowiak mający na koncie 39 występów w reprezentacji Polski (ostatnio w czerwcu 2001 roku) występował w ubiegłym sezonie w niemieckim Energie Cottbus.
Polski pomocnik ma oferty gry w Katarze i Chinach. "
źródło serwis "Piłkanożna.pl"
Ciekawa plotka... Myślałem, że Juskowiak jest napastnikiem, ale widać się nie znam... Co nie zmienia faktu, że jego osoba wzmocniłaby skład Wisły po odejściu Kuźby.
- juveluck
- Juventino
W Cottbusie byl tylko rezerwowym ktory nie gral za czesto. A nasz mistrz Polski go pozyskuje. Co oni licza ze zastapi Kuzbe. Przeciez to dziadek on jak dla mnie jest juz do niczego. Tak postepujac to Wisla w LM raczej nie zagra

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Jusko byłby wzmocnienem mimo że jest już nie za młody ale za to pod koniec sezonu w Bundeslidze pokazał że nadal umie strzelać bramki,więc dlaczego nie miał by strzelać w lidze polskjej i w pucharach :!: :!: :!:Alex-10 pisze:To fajnie - w końcu będzie miał pewne miejsce w składzi i może formę odbuduje...
Ale i tak Legia...
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BIANCONERI
- Juventino
Do Wisły trafi prawdopodobnie Włodarczyk,natomiast Juskowiak uda się na sportowa emeryture do Chin.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Alex-10
- Juventino
Ni gadaj serio - do Chin?? Jeszcze jakiegoś SERS-a nam z tamtąd przywiezie. Swoją drogą Włodarczyk do najlepszych nie należy. (a który z polskich piłkarzy jest dobry?BIANCONERI pisze:Do Wisły trafi prawdopodobnie Włodarczyk,natomiast Juskowiak uda się na sportowa emeryture do Chin.

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- JuveQL
- Juventino
Po co on Wisle?? Czyzby szykuje sie sprowadzanie polskich "gwiazd" do Wisly?? Nie ma sensu wyciagac juz tych eksponatow z Muzeum. Trzeba szukac mlodych (a przynajmniej nie dziadkow jakim jest Andrzej). Juskowiak niech jedzie na emeryturke do Kataru. Tam na pewno stworzy z Batustuta super atak ktory bedzie sial postrach w calej lidze 

- alabama_junior
- Juventino
11 lat temu to jeszcze Van Basten był najlepszym napastnikiem Europy. W piłce to już dawne czasyGianluigi pisze:Ale tylko kiedy dostawal szanse gry w cottbus to ją wykorzystywał . 11 lat temu byl jednym z najlepszych napastnikow w Europie , więc kto wie :-D
białe jest białe, czarne jest czarne
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie juveluck. Ma swoje lata i tak niech sie cieszy, że stara sie o niego Wisła bo inny jak wracają trafiają też do owiele bardziej słabszych klubów. A lukę po Kuźbie kto musi zapełnić...juveluck pisze:W Cottbusie byl tylko rezerwowym ktory nie gral za czesto. A nasz mistrz Polski go pozyskuje. Co oni licza ze zastapi Kuzbe. Przeciez to dziadek on jak dla mnie jest juz do niczego. Tak postepujac to Wisla w LM raczej nie zagra