Mecze Juve na TeamSpeaku
- Maniek3200
- Juventino
Bardziej mi jakos relacja na TS przypadla do gustu niz ta co jest teraz.
Rafal podczas swojej relacji tak dokladnie komentuje ze moge sobie wrecz wyobrazic mecz :!:
Juventus wygra, ale skromnie, bo 2-0 .
Pozdro.
Forza Juve :!:
Rafal podczas swojej relacji tak dokladnie komentuje ze moge sobie wrecz wyobrazic mecz :!:
Juventus wygra, ale skromnie, bo 2-0 .
Pozdro.
Forza Juve :!:
- alex_KiNiO
- Juventino
a ja sądze żeby zrobić tak jakoś ,zeby jeden gadal przez mikrofon tzn byl komentatorem typu "szpak" ogladał mecz i nadawał wtedy to by była super sprawa
święta racja najlepiej jeden by gadał bawił sie w tego komentatoraLukaS pisze:I wszyscy zaczną gadać to napeawno się zrozumiemytak samo jest przecież na TeamSpeaku!
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- damiano ziębotta
- Juventino
Czy z TeamSpeakiem coś nawaliło czy mi tylko nie chodzi??!! Kanał na pewno jest dobry??
- Maniek3200
- Juventino
ja wlasnie slucham relacji wiec wszytsko musi byc okdamiano ziębotta pisze:Czy z TeamSpeakiem coś nawaliło czy mi tylko nie chodzi??!! Kanał na pewno jest dobry??
- damiano ziębotta
- Juventino
Czy ktoś mi może pomóc z TS??
Podczas ostatniej relacji nie mogłem wejść, bo nie miałem odpowiedzi z serwera "no reply from server"
Co mam zrobić, żeby dobrze??
Podczas ostatniej relacji nie mogłem wejść, bo nie miałem odpowiedzi z serwera "no reply from server"

- rafal005
- Juventino
Po trzech meczach nieobecności TeamSpeak powraca. Zapraszam na relację na żywo z Trofeo TIM. Początek relacji od 21:30, a na serwer będzie można wejść od 20:30.
Adres IP Serwera: 62.75.221.165:9167
Kanał: SoloJuve
Adres IP Serwera: 62.75.221.165:9167
Kanał: SoloJuve
- Bosiontko
- Juventino
Ciekawe ile Ci placa za te relacje, ja tam bede TIM ogladal w fotelu z piwem w dloni
ale znajac zycie to mi zakoduja o 20:29 i bede wracal na Teamspeaka.
Ziebotta jesli jeszcze nie rozwiazales swojego problemu to moze wylaczenie firewalla pomoze, albo ja mialem taki problem jak mi net ledwo chodzil - nie moglem sie polaczyc za zadne skarby
PS. Ladny avatar

Ziebotta jesli jeszcze nie rozwiazales swojego problemu to moze wylaczenie firewalla pomoze, albo ja mialem taki problem jak mi net ledwo chodzil - nie moglem sie polaczyc za zadne skarby
PS. Ladny avatar
- rafal005
- Juventino
Jak Tobie zakodują, to dlaczego nie mieliby mi też zakodować?Bosiontko pisze:znajac zycie to mi zakoduja o 20:29 i bede wracal na Teamspeaka.

Najczęstszym problemem jest właśnie firewall. Mogłeś również błędnie wpisać adres IP.Bosiontko pisze:Ziebotta jesli jeszcze nie rozwiazales swojego problemu to moze wylaczenie firewalla pomoze
Przypominam, że już o 21:30 początek relacji z Trofeo TIM na TeamSpeaku.
- damiano ziębotta
- Juventino
Być może... tylko jak tego firewalla wyłączyćrafal005 pisze:Najczęstszym problemem jest właśnie firewall.Bosiontko pisze:Ziebotta jesli jeszcze nie rozwiazales swojego problemu to moze wylaczenie firewalla pomoze

- damiano ziębotta
- Juventino
Dobra nie miałem TS w programach, których nie tyczyła zapora systemowa, dodałem i może teraz będzie działać