Giacinto Facchetti nie żyje!
- juverm
- Juventino
To, że Giacinto Facchetti całe swoje życie związał z Interem, nie stoi mi na przeszkodzie, abym złożył najszczersze wyrazy współczucia zarówno jego rodzinie jak i kibicom Interu, dla których naprawdę coś znaczył. A ja sam muszę mu wyrazić wyrazy szacunku chociażby za to co zrobił dla Włoskiej piłki. Chodzi mi o reprezentacje, bo z tego co wyczytałem był jedną z najjaśniejszych postaci włoskiego futbolu.
BTW. Również dziś/(wczoraj?) zmarł znany "Łowca krokodyli" Steve Irwin. Tu przeczytasz wiecej . Więc również jego rodzinie chciałbym złożyć kondolencje.
Pozdrawiam
BTW. Również dziś/(wczoraj?) zmarł znany "Łowca krokodyli" Steve Irwin. Tu przeczytasz wiecej . Więc również jego rodzinie chciałbym złożyć kondolencje.
Pozdrawiam

- swiergot
- Juventino
Dosyć tego off-topa. Jak zwykle pojawiają się kibice Interu i rozwalają temat.
Jeszcze jakby ta teoria była poparta jakimiś danymi...dzonkorniszon pisze:zaczynam wierzyć w teorie o tym, ze wiek przecietnego kibica Juve to +/- 11 lat...

- Timon
- Juventino
No szkoda wielkiego człowieka włoskiego futbolu. Rest In Peace Giacinto Facchetti [*]
Moze mnie zbesztacie, ale kusze tez przyznac, ze nie będe skłądal kondolencji kibicom Interu, takie jest moje zdanie, tak myślę i mam do tego prawo. Ciekawy jestem jak wielu z Was mysli "a" a pisze "b". Pozdro.
Moze mnie zbesztacie, ale kusze tez przyznac, ze nie będe skłądal kondolencji kibicom Interu, takie jest moje zdanie, tak myślę i mam do tego prawo. Ciekawy jestem jak wielu z Was mysli "a" a pisze "b". Pozdro.
- rivero
- Interista
tym, którym poziom wypowiedzi spadł poniżej kreski oznaczającej minimum i dobił do zera.Selevan pisze:niech zgadne ze poziomu brakuje tym kibicom juve ktorzy nie podzielaja twojego zdania ?
"io sono interista"
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Hehe... Dobry text ;] Mało co mnie tak irytuje jak nadużywanie świeczek. Oczywiście w tej sytuacji jest uzasadniona. Ale irytuje mnie, jak ktoś nie ma argumentów i na czyjąś wypowiedź robi durną świeczkę.Lakier pisze:Jak zobaczycie w gazecie rubryke kondolencyjna, to tez bierzecie dlugopis i przy kazdej rysujecie " ['] " ?
Poza tym... Co do Steva Irwina to przyznam, że też ubolewam, bo bardzo lubiłem tego faceta. Takich pasjonatów jak on nie spotyka się na codzień. Ale nie jestem zdziwiony... Ten facet każdego dnia stąpał po żyłce nad przepaścią. Pasja pasją, ale on już przesadzał.
- swiergot
- Juventino
A decyduje o tym... kto? Ty? A jak powiem, że o wiele bardziej wstrząsnęła mną i za o wiele większą stratę uważam śmierć Steve'a Irwina, to też mój poziom wypowiedzi dobije do zera?rivero pisze:tym, którym poziom wypowiedzi spadł poniżej kreski oznaczającej minimum i dobił do zera.

- rivero
- Interista
nie, bo to Twoja sprawa. ale wypadałoby wykazać się jakimś szacunkiem, a tego wielu waszym kibicom poprostu zabrakło.swiergot pisze:A decyduje o tym... kto? Ty? A jak powiem, że o wiele bardziej wstrząsnęła mną i za o wiele większą stratę uważam śmierć Steve'a Irwina, to też mój poziom wypowiedzi dobije do zera?rivero pisze:tym, którym poziom wypowiedzi spadł poniżej kreski oznaczającej minimum i dobił do zera.
dobrym przykładem na to jest tez brak jakiejkolwiek wiadomosci o tym na waszej stronie. wiesz to dziwne, bo napisano o tym nawet na polskiej stronie realu madryt, nie mowiac juz o milanie
wróg wrogiem, ale szacunek w pewnych sytuacjach poprostu powinien się pojawić.
"io sono interista"
- juveluck
- Juventino
A kim ty jestes, ze masz prawo rozstrzygac gdzie jest ta "kreska oznaczajaca minimum". Smierc waszego prezydenta to wasz problem, po nas moze to splywac i mozemy sie z tego nawet cieszyc, nic nikomu do tego. Kazdy ma prawo do wlasnych odczuc, zwlaszcza wobec osoby ktorej nigdy nie poznal. Codziennie umieraja ludzie na calym swiecie i czy ktos z tego powodu wyglasza jakies smety? Wy mozecie pograzac sie w smutku robic co chcecie, wezcie nawet dolaczcie do fachettiego, wasza sprawa. Ograniczcie sie jednak w wyglaszaniu smetow i opini do grona osob ktore to naprawde przejelo a nie, ze wchodzice do nas na forum, gdzie kazdy moze miec swoje odmienne od waszego zdanie, i sie dowalacie bo nie odpowiada wam ono. Macie mozgi? to czasami pomyslcie, bo poza prowokacjami nie zrobiliscie na tym forum nic.rivero pisze:tym, którym poziom wypowiedzi spadł poniżej kreski oznaczającej minimum i dobił do zera.Selevan pisze:niech zgadne ze poziomu brakuje tym kibicom juve ktorzy nie podzielaja twojego zdania ?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mesju
- Qualità Juventino
Czy Wy zawsze musicie o tym samym? I to w każdym temacie?
@Gregor - nie masz dowodów, że Inter wywalił nas do SerieB, tak samo jak oni nie mają dowodów (ani nikt inny, a przynajmniej nie potrafią ich przedstawić), że my kupowaliśmy mecze. Podziwiam Was Panowie... całe życie jedno i to samo w kółko. Najbardziej mnie martwi, że nawet admin dał się sprowokować.
Ja się z Wami Intetniści kłócić nie mam zamiaru, a rozmowy o inteligencji forumowiczów zawsze zaliczam do najśmieszniejszych. W każdej z naszych drużyn znajdą się osobym, które z natury są przeciwstawnie nastawieni do reszty. Są i w JUVE i w Interze, więc kłócić się nie ma o co.
Myślę, że powinniśmy uszanować śmierć prezydenta Interu.
I tak na przyszłość moja rada: proponuje przy podobnych tematach od razu zamykać temat. Niech zawiera on treść czysto informującą. Jak ktoś chce złożyć kondolecje i "zapalić świeczke", to proponuje wejść na jedną ze stron Interu.
Pozdro
@Gregor - nie masz dowodów, że Inter wywalił nas do SerieB, tak samo jak oni nie mają dowodów (ani nikt inny, a przynajmniej nie potrafią ich przedstawić), że my kupowaliśmy mecze. Podziwiam Was Panowie... całe życie jedno i to samo w kółko. Najbardziej mnie martwi, że nawet admin dał się sprowokować.
Ja się z Wami Intetniści kłócić nie mam zamiaru, a rozmowy o inteligencji forumowiczów zawsze zaliczam do najśmieszniejszych. W każdej z naszych drużyn znajdą się osobym, które z natury są przeciwstawnie nastawieni do reszty. Są i w JUVE i w Interze, więc kłócić się nie ma o co.
Myślę, że powinniśmy uszanować śmierć prezydenta Interu.
I tak na przyszłość moja rada: proponuje przy podobnych tematach od razu zamykać temat. Niech zawiera on treść czysto informującą. Jak ktoś chce złożyć kondolecje i "zapalić świeczke", to proponuje wejść na jedną ze stron Interu.
Pozdro
- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
Biedny Facchetti [*] Był to wspaniały gracz....mimo iż obrońca strzelił w 546 meczach 72 bramki!! Taki teraźniejszy Maldini albo niedawny Hierro !! B. bramkostrzelny obrońca!! Pokój jego duszy.
[*][*][*]
A wy dzieci neostrady zamknąć się i uszanować wielkiego człowieka dla włoskiej piłki!! Co z tego że Interista/Juventino ? CO Z TEGO?

A wy dzieci neostrady zamknąć się i uszanować wielkiego człowieka dla włoskiej piłki!! Co z tego że Interista/Juventino ? CO Z TEGO?

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- swiergot
- Juventino
Ich sprawa. Nie będziemy pisać o każdej osobie związanej z calcio, która umiera. To nie strona z nekrologami.rivero pisze:dobrym przykładem na to jest tez brak jakiejkolwiek wiadomosci o tym na waszej stronie. wiesz to dziwne, bo napisano o tym nawet na polskiej stronie realu madryt, nie mowiac juz o milanie
Szacunek tylko dlatego, że nie żyje? Nikt nie mówi o nim źle, a że niektórym jego śmierć jest obojętna (poza faktem, że umarł człowiek, co zawsze jest smutne), to ich prawo.rivero pisze:wróg wrogiem, ale szacunek w pewnych sytuacjach poprostu powinien się pojawić.

- Selevan
- Juventino
rivero pisze:nie, bo to Twoja sprawa. ale wypadałoby wykazać się jakimś szacunkiem, a tego wielu waszym kibicom poprostu zabrakło.swiergot pisze:A decyduje o tym... kto? Ty? A jak powiem, że o wiele bardziej wstrząsnęła mną i za o wiele większą stratę uważam śmierć Steve'a Irwina, to też mój poziom wypowiedzi dobije do zera?rivero pisze:tym, którym poziom wypowiedzi spadł poniżej kreski oznaczającej minimum i dobił do zera.
dobrym przykładem na to jest tez brak jakiejkolwiek wiadomosci o tym na waszej stronie. wiesz to dziwne, bo napisano o tym nawet na polskiej stronie realu madryt, nie mowiac juz o milanie
wróg wrogiem, ale szacunek w pewnych sytuacjach poprostu powinien się pojawić.
co nas to naprzyklad interesuje ze napisano o tym na stronie realu?
a wiadomosc o tym masz na forum i juz masz o czym dyskutowac

;]
- rivero
- Interista
tak, ale ja wyraźnie napisałem że chodzi o niektórych kibiców, zdecydowanie nie o wszystkich. problem w tym ze wypowiadali sie ci, ktorzy akurat powinni sie przed pisaniem powstrzymać. za niektóre posty mozna wam podziękować, niestety znalazły sie tez takie które zwyczajnie powinny zostac ocenzurowane, bo nawet nie wypada zeby się pojawiały na forum. (ale o adminie wspominac nie bede, mysle ze ma to niewielki sens)mJaUcViEej pisze:
natomiast wypowiedź pana juveluck jest poprostu żenująca.
pozdrawiam,
rivero
"io sono interista"
- Yaro
- Interista
Ja nie wiem po co założyliście ten temat i sie wnim wypowiadacie. Zmarł człowiek ważny dla nas Interristów a wy sobie z tego powodu robicie okazje do wypisywania głupot i obrzucaniu sie błotem
Ciekaw jestem jakbyscie się zachowywali gdyby to Pessotto umarł a kibice Interu by wam napisali coś w stylu "dobrze wam tak :rotfl: "
Na szczęście przeżył i niech żyje jak najdłużej.
Zawsze nienawidziłem Juve i Milanu ale teraz widze że Milaniści przynajmniej umieją sie zachować i mają przynajmniej troche szacunku dla innych nie to co chamscy kibice żałosnego Juve (na szczęście nie wszyscy
)
Najbardziej śmieszy mnie to że modzi i admini tego forum zamiast być przykładem dla innych wolą wdawać sie w głupie pyskówki. Brawo panowie(?)
Edit: Jak zmienić te śmieszne paski żeby jakos to wygladało np niebiesko-czarne, bo dopiero się zarejstrowałem. Z góry dzięki za normalną odpowiedź.
Ciekaw jestem jakbyscie się zachowywali gdyby to Pessotto umarł a kibice Interu by wam napisali coś w stylu "dobrze wam tak :rotfl: "
Na szczęście przeżył i niech żyje jak najdłużej.
Zawsze nienawidziłem Juve i Milanu ale teraz widze że Milaniści przynajmniej umieją sie zachować i mają przynajmniej troche szacunku dla innych nie to co chamscy kibice żałosnego Juve (na szczęście nie wszyscy

Najbardziej śmieszy mnie to że modzi i admini tego forum zamiast być przykładem dla innych wolą wdawać sie w głupie pyskówki. Brawo panowie(?)
I to pisze kibic Juve :rotfl: cóż za ironiaGregor del Ptasior pisze: Inter nas okradł !!!!! Zrobił największy syf jaki w ogóle calcio kiedykolwiek widziało.
Edit: Jak zmienić te śmieszne paski żeby jakos to wygladało np niebiesko-czarne, bo dopiero się zarejstrowałem. Z góry dzięki za normalną odpowiedź.
Ostatnio zmieniony 04 września 2006, 20:34 przez Yaro, łącznie zmieniany 1 raz.