Podziękowania dla 5 wspaniałych Juventino !!!
- Tombalu
- Juventino
Już poruszałem ten temat gdy Aex i Nedved zadeklarowali chęc pozostania w JUVE. Wtedy w mojej glowie pojawił się pomysl wysłania do nich podziękowań od polskich kibiców JUVE za wierność i przywiązanie do klubowych barw.
Teraz uważam, takie szczególne podziękowania nalezą się naszej wielkiej 5 czyli dla : Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi, Pavel Nedved, David Trezeguet. To wlasnie od nich najwięcej zalezy i właśnie o tej 5 można powiedziec tak to sa prawdziwi juventino!!! I własnie tej wspanialej 5 należą się szczególne podziękowania, wyrazy wdzięczności nalezą się i pozostałym jednak ta 5 w pelni zasłużyła na nasz szacunek i wdzięczność.
Mój pomysł polega na napisaniu specjalnych podziękowań dla tej 5 i wysłanie tych slow łącznie z naszymi podpisami jak to mialo już miejsce w 2 poprzednich podobnych akcjach, które uwazam za wielki sukces organizacyjny JP. Propnuje wysłać te podziekowania na adres e-mail klubu.
Proszę o opinie w tym temacie wszystkich kibiców a szczególnie administratorów tej strony!
Teraz uważam, takie szczególne podziękowania nalezą się naszej wielkiej 5 czyli dla : Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Mauro Camoranesi, Pavel Nedved, David Trezeguet. To wlasnie od nich najwięcej zalezy i właśnie o tej 5 można powiedziec tak to sa prawdziwi juventino!!! I własnie tej wspanialej 5 należą się szczególne podziękowania, wyrazy wdzięczności nalezą się i pozostałym jednak ta 5 w pelni zasłużyła na nasz szacunek i wdzięczność.
Mój pomysł polega na napisaniu specjalnych podziękowań dla tej 5 i wysłanie tych slow łącznie z naszymi podpisami jak to mialo już miejsce w 2 poprzednich podobnych akcjach, które uwazam za wielki sukces organizacyjny JP. Propnuje wysłać te podziekowania na adres e-mail klubu.
Proszę o opinie w tym temacie wszystkich kibiców a szczególnie administratorów tej strony!
- mesju
- Qualità Juventino
Dużo tych podpisów ostatnio
Pytanie tylko czy każdego z nich można nazwać prawdziwym Juventino. Co do Alexa czy Nedveda nie ma watpliwości. Buffon przyznał, że odszedłby, gdyby nie degradacja, więc opuściłby klub, ale nie zostawił JUVE w potrzebie i należy mu za to podziękować. Z Treze nic właściwie nie wiadomo... został, bo dostał podwyżke... a Camor... tu jest największy dylemat i pytanie: został bo chciał czy musiał...
Kwestie podziękowań należy naprawde solidnie przedyskutować. Ogólnie... JESTEM ZA

Kwestie podziękowań należy naprawde solidnie przedyskutować. Ogólnie... JESTEM ZA

- Venomik
- Juventino
Troszkę śliska sprawa - bo dlaczego do tej grupy nie dołączyć Balzarettiego, który był ważnym ogniwem w ostatnim sezonie?
Albo Chielliniego, którego chciałaby pozyskać Chelsea?
I innych zawodników, którzy zostali?
Wiem, ta piątka jest najmocniej związana z Juve, ale jakoś średnio mi się to podoba.
Zwłaszcza po zachowaniu Camoranesiego.
Osobiście jestem pod wrażeniem zachowania Buffona - on nie jest prawdziwym Juventino, nie kocha Juve i nie można mieć mu teog za złe.
A jednak został z wdzieczności, postanowił się poświęcić by oddać to, co dostał od nas.
Jego postawa mnie najbardziej wzruszyła.
Wiem, ta piątka jest najmocniej związana z Juve, ale jakoś średnio mi się to podoba.
Osobiście jestem pod wrażeniem zachowania Buffona - on nie jest prawdziwym Juventino, nie kocha Juve i nie można mieć mu teog za złe.
A jednak został z wdzieczności, postanowił się poświęcić by oddać to, co dostał od nas.
Ostatnio zmieniony 02 września 2006, 16:02 przez Venomik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dirty mind
- squash
- Juventino
Uważam, że najlepiej byłoby wysłać podziękowania zaadresowane do wszystkich graczy którzy pozostali mimo wielkich kłopotów klubu. dzięki temu uniknęłoby się dylematu na przykład z postawą niektórych graczy, a tak każdy który uznałby, że mógł opuścić klub a wybrał inaczej poczułby się wyróżniony. A gracze pokroju Camora może jednak zmieniliby zdanie i zaczęliby myśleć, że zostanie jednak jest poztywne chociażby ze względu na takich kibiców.
"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
- Tombalu
- Juventino
Z całym szacunkiem dla Balzarettiego czy Chielliniego to są młodzi gracze, którzy są z nami i to już jest wielka dla nich sprawa, a klasa wspomnianiej 5 nie podlega dyskusji tym bardziej, że w tej 5 mamy 3 mistrzów swiata, 1 viece i Nedveda którego osobiscie najbardziej szanuje.Venomik pisze:Troszkę śliska sprawa - bo dlaczego do tej grupy nie dołączyć Balzarettiego, który był ważnym ogniwem w ostatnim sezonie?
.
Co do zachowania Camoranesiego, jak sledziłe jego wypowiedzi to nie spotkałem sie z jego wypowiedzia ze odchodzi - to jego agent robił zamieszanie. Słyszłaem natomiast ze przed meczem z Interem w turnieju zadeklarował on jak i cała 5 chec pozostania w JUVE. Spokojnie z tą krytyka Camora!!!
- LordJuve
- Juventino
Skad wiesz, ze nim nie jest? Moze poprostu nie chce tego publicznie deklarowac? Takie poswiecenie nie moze byc od tak sobie, bezinteresowne! A to czy kocha czy nie? Nie mozesz tak rozsadzac, ja wiem i ty wiesz, ze potrafił się niesamowicie poswiecic dla klubu a to o czyms swiadczy...Venomik pisze: Osobiście jestem pod wrażeniem zachowania Buffona - on nie jest prawdziwym Juventino, nie kocha Juve i nie można mieć mu teog za złe.
A co do calej sprawy, bardzo mi sie pomysl podoba, tylko, ze...Camor, ja nie wiem co on twierdzil w tej sprawie, wiem, ze krecili inni w jego (niby) imieniu. Choc niech i on dostanie swoje od nas, bedzie mu na pewno miło(jesli w ogole dostana do "rąk" własnych tego maila).
Jednak z drugiej strony, ja tak jak kolega wyslalbym maila z podziekowaniami do WSZYSTKICH zawdonikow Juve, ktorzy zostali w klubie, ze szczegolnymi podziekowaniami dla tej piatki, bo to oni najwiecej poswiecili swoja decyzja o pozostaniu. Takie moje zdanie.
- Tigmar
- Juventino
Moim zdaniem, takie podziękowania należą sie WSZYSTKIM PIŁKARZOM.
Kovac też jest graczem światowego formatu o klasie podobnej do THurama. On także zdecydował się zostać i o nim także nie możemy zapominać.
NIE MOŻNA rozdzielać piłkarzy na lepszych i gorszych.
albo wszystkim albo nikomu.
ja na przykład bardzo szanuje Balze, Chielliniego, Kovaca, Birindelliego, Giannichedde, Zalayete, Mirante i tych co doszli: Boumsonga, Belardiego, Marchionniego, Zanettiego, Bojinova ....
Myśle, że im także należy podziękować.
Juventus to drużyna, a bez tych wszystkich piłkarzy nie byłoby jej.
Kovac też jest graczem światowego formatu o klasie podobnej do THurama. On także zdecydował się zostać i o nim także nie możemy zapominać.
NIE MOŻNA rozdzielać piłkarzy na lepszych i gorszych.
albo wszystkim albo nikomu.
ja na przykład bardzo szanuje Balze, Chielliniego, Kovaca, Birindelliego, Giannichedde, Zalayete, Mirante i tych co doszli: Boumsonga, Belardiego, Marchionniego, Zanettiego, Bojinova ....
Myśle, że im także należy podziękować.
Juventus to drużyna, a bez tych wszystkich piłkarzy nie byłoby jej.
- Mr Cezary
- Juventino
Również się z tym zgadzam. Wszystkim tym, którzy zostali. Nie można robić podziałów. Wszyscy którzy zostai, powinni zostać docenieni. Jedni mniej, drudzy bardziej, wiadomo. Ale słowo 'DZIĘKUJĘ' należy się każdemu z nich.Tigmar pisze:Moim zdaniem, takie podziękowania należą sie WSZYSTKIM PIŁKARZOM.
- Wonki
- Juventino
Ja popieram opcję z wysłaniem podziękowań do WSZYSTKICH którzy zostali. Przydałyby się też podziękowania dla tych, którzy zdecydowali się wspomóc Starą Damę w potrzebie, np Marchionni, Boumsong, Zanetti, Bożinow itd. Jednak co z tymi, którzy chcieli zostać, ale nie chciał ich klub? Na pewno tacy by się znaleźli...
Ale ogólnie jestem bardzo ZA :!:
Ale ogólnie jestem bardzo ZA :!:
- Tombalu
- Juventino
Poddałem pod dyskusje moj pomysł, pod listem będą mogli sie podpisac wszyscy i treśc listu musi byc wspólnie wypracowana. Nie jest tez tak że ktoś ma 100 % racji a inny nie.
Nad trescia listu tez bedziemy musieli wspólnie popracowac no i później zebrac wszystkie te podpisy i dołaczyc do naszego listu i wysłac na adres klubu, a także na osobiste konto mail np:Del Piero czy Buffona i innych, którzy maja swoje oficalne strony i kontakt na maila.
Proponuje kompromis tak jak to przedstawił Lord_ Juve, czyli wysłanie podziękowań dla wszystkich, że szczególnymi podziekowaniami dla naszej wielkiej 5.Lord_ Juve pisze: Jednak z drugiej strony, ja tak jak kolega wyslalbym maila z podziekowaniami do WSZYSTKICH zawdonikow Juve, ktorzy zostali w klubie, ze szczegolnymi podziekowaniami dla tej piatki, bo to oni najwiecej poswiecili swoja decyzja o pozostaniu. Takie moje zdanie.
Nad trescia listu tez bedziemy musieli wspólnie popracowac no i później zebrac wszystkie te podpisy i dołaczyc do naszego listu i wysłac na adres klubu, a także na osobiste konto mail np:Del Piero czy Buffona i innych, którzy maja swoje oficalne strony i kontakt na maila.
- Pagi
- Juventino
Pomysł z podziękowaniami bardzo dobry. Popieram, ale jestem za opcją wysłąnia podziękowań do wszystkich ze szczególnymi wyrazami szacunku dla wspomnianej 5, bo każdy miał coś do stracenia w przypadku pozostania w 2 lidze. Wrazie czego mój podpis jest do dyspozycji
- Pilekww
- Juventino
Ten pomysł jest bardzo dobry! Wszyscy którzy zostali cos poświecili ale ta 5 najwięcej dlatego całej druzynie należą się podziękowania.Lord_ Juve pisze:Jednak z drugiej strony, ja tak jak kolega wyslalbym maila z podziekowaniami do WSZYSTKICH zawdonikow Juve, ktorzy zostali w klubie, ze szczegolnymi podziekowaniami dla tej piatki, bo to oni najwiecej poswiecili swoja decyzja o pozostaniu. Takie moje zdanie.
Mam nadzieje ze cos takiego zostanie zoragnizowane. Ja się podpisuje!
Dobrze by było jakby to JPC zorganizowało bo wtedy łatwiej by to dotarło i brzmiało bardziej oficjalnie ale to juz nie moja działka!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi