koniec mercato!
- belial
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ufff jakos sie udalo uchowac co cenniejszych pilkarzy przed sepim okiem niektorych trenerow
jak oceniacie to okienko, ktore posuniecia zarzadu uwazacie za trafne, a ktore za totalny niewypal (raczej mi chodzi o ocene sportowa kupionych/sprzedanych zawodnikow, niz o lojalnosc wobec klubu w tych trudnych chwilach - co oczywiscie rowniez jest bardzo wazne, ale nie w tym watku
)

- bart_io_we
- Juventino
dobry
jezeli mam pominac watek oddania dla klubu...to szkoda straty Mutu, chociaz Bojinov znakomicie wszedl w zespol, Vieira i Zlatan ...coz mysle, ze w ogole sie nei sprawdzili w JUVE wiec chyba dobrze, ze odeszli, Zambrotta- na tego zawodnika najbardziej liczylem, wierzylem do konca ze zostanie, jednak nie nazwe go zdrajca jak co niektorzy, podobnie myslalem ze zostanie Cannavaro, ale to nei jest zawodnik tak mocno zwiazany z nami jak Zambrotta, najbardziej ciesze sie z odejscia Pumy, dlatego ze nigdy nie bylem zwolennikiem jego gry i talentu...co do transferow do klubu ciezko jeszcze ocenic...Bojinov - bedzie z neigo pozytek, Guzman - po dzisiejszym turnieju widzimy ze nie jest w formie, wazne zeby zdarzyl ja odbudowac przed poczatkiem sezonu, Boumsong? nie wiem nic o jego poczynaniach w Juve, mysle ze bedzie waznym zawodnikiem pierwszego zespolu.. ceisze sie ze zostal Trezegol, a boje sie o postawe Camora, moze jest zly na to ze nie zostal puszczony, ale powinno mu przejsc...mam taka nadzieje.
jezeli mam pominac watek oddania dla klubu...to szkoda straty Mutu, chociaz Bojinov znakomicie wszedl w zespol, Vieira i Zlatan ...coz mysle, ze w ogole sie nei sprawdzili w JUVE wiec chyba dobrze, ze odeszli, Zambrotta- na tego zawodnika najbardziej liczylem, wierzylem do konca ze zostanie, jednak nie nazwe go zdrajca jak co niektorzy, podobnie myslalem ze zostanie Cannavaro, ale to nei jest zawodnik tak mocno zwiazany z nami jak Zambrotta, najbardziej ciesze sie z odejscia Pumy, dlatego ze nigdy nie bylem zwolennikiem jego gry i talentu...co do transferow do klubu ciezko jeszcze ocenic...Bojinov - bedzie z neigo pozytek, Guzman - po dzisiejszym turnieju widzimy ze nie jest w formie, wazne zeby zdarzyl ja odbudowac przed poczatkiem sezonu, Boumsong? nie wiem nic o jego poczynaniach w Juve, mysle ze bedzie waznym zawodnikiem pierwszego zespolu.. ceisze sie ze zostal Trezegol, a boje sie o postawe Camora, moze jest zly na to ze nie zostal puszczony, ale powinno mu przejsc...mam taka nadzieje.
Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- Asta#8
- Qualità Juventino
Na pewno dobrym Mercato nie można nazwać, ponieważ straciliśmy najlepszych obrońców świata – Cannavaro, Zambrotta i Thuram, defensywnych pomocników Emersona i Vieirę i Zlatana do którego na razie nie będę tęsknić.
Na pewno takie olbrzymie straty defensywne szybko nie będą naprawione – widać po występach w PW i Trofeo TIM. Z drugiej strony udane przecież zostali Buffon, Del piero, Nedved, Trezeguet i Camor (mimo, że nie chce grac na stadionach 20 tyś)
No cóż było się można spodziewać dużej bierności na rynku kupowania, ale nie jest źle. 

No cóż było się można spodziewać dużej bierności na rynku kupowania, ale nie jest źle. 
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Podpisuje się pod tym ale jeszcze pozwole sobie skomentować kilka transferów.Nolik pisze:ja skomentuje te mercato krótko: fatalne!. Dziekuje za uwage ide spac dobranoc.
Zawodnicy którzy przyszli:
Emanuele Belardi: Z jednej strony dobry a z drugiej zły transfer a właściwie wypożyczenie. Dobrze bo będzie w miarę rezerwowy bramkarz a źle bo jest on bramkarzem bardzo malo znanym i postawienie na niego byłoby troszke ryzykowne.
Jean-Alain Boumsong: Bardzo dobry transfer. 26 lat. Środkowy obrońca, tego własnie nam było trzeba. Dobre warunki fizyczne, groźny w powietrzu...tylko czasem głupie błędy mu sie zdarzają i tym sie nie pokoje

Igor Tudor: W obliczu wyprzedaży niemalże całej obrony podstawowej ten zawodnik nam sie przyda. Ciesze sie, że wraca z wypożyczenia.
Nicola Legrottaglie: Przecietny zawodnik. Kovaca i Boumsonga nie wygryzie ze składu więc znowu ławka
Marco Marchionni: To nasz najlepszy transfer w tym roku

Cristiano Zanetti: Gdyby nie fakt, że nie ma już Emersona i Vieiry uznał bym ten transfer za nie pożyteczny. Dlaczego? Bo ileż można def. pomocników kupować

Walery Bojinov: Również jestem zadowolony z jego pozyskania. Młody, dobry technicznie, talencik 8) , dobry poczatek sezonu.
Zawodnicy którzy odeszli:
Landry Bonnefoi: Wypożyczenie roczne dobrze mu zrobi. Ogra sie i złapie doświadczenie.
Fabio Cannavaro: No niestety strata tego pana już w pierwszych dwóch meczach jest widoczna gołym okiem

Lilian Thuram: Tu odziwo sie cieszę, że odszedł bo po co robić dom starców z naszego teamu? Jak na jego wiek dobre pieniądze dostaliśmy i nie żałuje jego odejścia. :snooty:
Oliver Kapo: Nie sądze, żeby wypożyczanie go do Levante było dobrym posunięciem. Miałby szanse grac w wyjsciowym skladzie
Gianluca Zambrotta: Wielki zawodnik za niewielkie pieniądze

Emerson: Tu podobnasytuacja jak z Thuramem. Cieszę sie z jego odejscia, nigdy go nie lubilem.
Patrick Vieira: Okazał sie totalnym niewypalem i dobrze, że odchodzi, "Mężczyźni zostają, piłkarze odchodzą"
Zlatan Ibrahimovic: Mimo słabej formy w poprzednim sezonie bardzo szkoda, że odszedł, jeszcze do jakiego klubu

Adrian Mutu: Kompletnie nie rozumiem jego decyzji, po tym co dla niego Juventus zrobił on odchodzi :evil: Jestem rozczarowany ale płakać za nim nie płacze.
Fabrizio Miccoli: :doh: Znowu rok w Benfice, miejmy nadzieje, że uda nam sie go jednak zatrzymać na stałe za rok, jest to zawodnik pożyteczny i szkoda, że nie został jeszcze przed tym sezonem, by sie nam przydał.
No to tyle z mojej strony, jeszcze dodam, że jestem bardzo szczęsliwy z tego, że mercato już za nami. Opuściło nas połowa druzyny - trudno, Buffon, Nedved, Trezeguet, Camoranesi, Kovac, Del Piero - wam dziękuje za to, że zostaliście :!:
- Martin
- Juventino
No wiec powiem szczerze, ze jestem zawiedziony.... i skołowany. Nie pozyskaliśmy nikogo, kto mogłby godnie zastąpić tych co odeszli. I sam nie wiem czy w obliczu takiej a nie innej decyzji zarządu dalibysmy rade z tym składem w Serie A. Co więcej... mam wiele obaw co do postawy Juventusu w Serie B. Z wielkich pilkarzy zostali nam tylko Buffon i Del Piero, bo powiedzmy sobie szczerze Nedved lata świetności ma już dawno za sobą, a po Camoranesim nie wiadomo czego się spodziewać. Birindelli to jednak nie Cannavaro czy Zambrotta. A tych dwóch najbardziej mi żal... Trochę zawiodłem się na ich postawie no ale takie jest życie.
Nie lubie wyrokować na podstawie meczów towarzyskich ale tym razem się pokuszę.
Widziałem wczoraj Tim Cup (tylko mecz z Interem ale mi wystarczy) i jakby na to nie patrzec jestesmy znacznie dalej w przygotowaniach niz Inter i Milan, i znacznie więcej meczów o konkrety mamy za sobą. Niestety widziałem Juventus Capello. W meczu Inter - Milan akcja szła za akcją. Przynajmniej przez 30 minut... potem piłkarze jakby osłabli a Milan wykorzystał nieuwagę Interu zdobywając dwie bramki. Jednak akcje były konstruowane z głową i co więcej... szybko. U nas tego nie było widać. Akcje konczyly sie na 16 metrze. Brakowało gry kombinacyjnej. Ok. To tylko mecz towarzyski.
Nie chcę krakać ale z tym składem możemy mieć problemy... Wszyscy liczą, że wygramy Serie B w cuglach, a ja jednak mam obawy, że walka będzie zacięta i do samego końca nie będziemy wiedzieli czy zagramy w Serie A w przyszłym sezonie. A nawet jesli się uda - to za rok powinnismy zrobic mega - zakupy.
Czas pokaze jak będzie. I obym się mylił.
Nie lubie wyrokować na podstawie meczów towarzyskich ale tym razem się pokuszę.
Widziałem wczoraj Tim Cup (tylko mecz z Interem ale mi wystarczy) i jakby na to nie patrzec jestesmy znacznie dalej w przygotowaniach niz Inter i Milan, i znacznie więcej meczów o konkrety mamy za sobą. Niestety widziałem Juventus Capello. W meczu Inter - Milan akcja szła za akcją. Przynajmniej przez 30 minut... potem piłkarze jakby osłabli a Milan wykorzystał nieuwagę Interu zdobywając dwie bramki. Jednak akcje były konstruowane z głową i co więcej... szybko. U nas tego nie było widać. Akcje konczyly sie na 16 metrze. Brakowało gry kombinacyjnej. Ok. To tylko mecz towarzyski.
Nie chcę krakać ale z tym składem możemy mieć problemy... Wszyscy liczą, że wygramy Serie B w cuglach, a ja jednak mam obawy, że walka będzie zacięta i do samego końca nie będziemy wiedzieli czy zagramy w Serie A w przyszłym sezonie. A nawet jesli się uda - to za rok powinnismy zrobic mega - zakupy.
Czas pokaze jak będzie. I obym się mylił.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Gość
wedlug mnie to marecato bylo bardzo kiepskie.sprzedalismy za duzo a kupilismy za malo.bardzo sie ciesze ze przyszedl bojinov bo widze ze jest dosc w dobrej formie ( w porownaniu do zlatana - dobrze ze go sprzedalismy ale moglismy wiecej za niego wziasc ).z drugiej koleji niepokoi mnie fakt ze nie kupilismy zadnych dobrych obroncow
- paku
- Juventino
A o Treze zapomnieliscie? :-)
Nie ma co sie dziwić ze Juve nie pozyskało nikogo wielkiego, drugoligowiec nie sciągnie do swojego zespołu gwiazd. Ja tam wierze, ze damy rade, ba ! Wiem to
Ci którzy zostali już są legendami. Najbardziej zaimponował mi Buffon, najlepszy bramkarz swiata który wybrał przywiązanie do klubu niż pieniądze. Po Del Piero innej decyzji się nie spodziewałem. Nedved także pokazał ze ceni sobie klub. Zostali także Treze, Balza, Chelini, Marco, Zanetti, Kovać, Dzianiczeda
Zalayeta z czego jestem zadowolony bo moim zdaniem jest to napastnik niedoceniany w Juve.
Jedno pytanie, jak ma się sprawa z Zebiną?
Nie ma co sie dziwić ze Juve nie pozyskało nikogo wielkiego, drugoligowiec nie sciągnie do swojego zespołu gwiazd. Ja tam wierze, ze damy rade, ba ! Wiem to

Jedno pytanie, jak ma się sprawa z Zebiną?

- Kamil_on
- Juventino
Według mnie to okienko było kompletnie nieudane. Sprzedalismy wszystkich obronców światowej klasy a za nich pozyskalismy Bumsonga wiec.... . W lini pomocy nie było az tak duzo osłabien Ptrick Vieira grał słabo wiec nie bede za nim tensknił , a Puma mógłby zostac bo był dosc uniwersalny . A transfer Ibrahimovicia nie budził u mnie negatywnych emocji . Jedyny naprawde udany transfer to pozyskanie Didiera Deshampsa.
- Martin
- Juventino
Faktycznie. Moze dlatego, ze nie widzialem go jeszcze w akcji. Tak czy inaczej 4 pelnowartosciowych pilkarzy na dwudziestuparu to zdecydowanie za mało.paku pisze:A o Treze zapomnieliscie? :-)
Który daje ciała i w waznym momencie wystawia bramkarza do strzelania karnego... Jak na razie to Deschamps niczym mi nie zaimponował.Kamil_on pisze:Jedyny naprawde udany transfer to pozyskanie Didiera Deshampsa.
Ostatnio zmieniony 01 września 2006, 09:28 przez Martin, łącznie zmieniany 1 raz.
Log in: 15.12.1997
- Gooray
- Juventino
Ja też jestem zawiedziony tegorocznym Mercato, no ale cóż taką mamy sytuację i oczywiście wielkich zakupów nie mogliśmy się spodziewać... JA jednak do końca łudziłem się że kupimy jeszcze jakiegoś obrońce np. ten Felipe, czy Barzagli, bo jak patrzyłem to co w ostatnich meczach wyprawia nasza obrona to aż mi się słabo robiło
Trudno zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieje że na czele z fenomenalnym Alexem rozjedziemy tą całą Serie B choć będzie ciężko. 

Jeżeli mnie intuicja nie myli to Zebina leczy jeszcze jakiś uraz.paku pisze:Jedno pytanie, jak ma się sprawa z Zebiną?

- Tigmar
- Juventino
Juventus - The Best Supermarket in the World.
takie hasełko ciśnie się na usta po tym mercato
odeszło wielu piłkarzy
tylko kilku przyszło
wielu też wróciło z wypożyczeń
silne pozostały dwie formacje: bramka i atak
na bramce najlepszy bramkarz na świecie - Gianluigi Buffon oraz młody, zdolny Mirante i w miare dobry Belardi
w ataku:
Del Piero - Trezeguet
najważniejsi piłkarze w ataku pozostali
+ doświadczony superrezerwowy Marcelo Zalayeta + Valeri Bojinov (który mam nadzieje, że będzie jeszcze lepszy od Mutu i Ibry
) oraz Palladino i Guzman. Ten ostatni może grać także w pomocy i chyba tam będzie pełnił rolę rezerwowego.
reasumując: z bramki i ataku jestem zadowolony
niestety, obrona i pomoc zostały dotklie osłabione, ale czy aż tak bardzo ?
w pomocy zostali przecież: stary ale jary Nedved, Camoranesi, doszedł świetny Marchionni, na rezerwie w pomocy będzie także na boki Guzman
w środku mam nadzieje, że będziemy grać tylko jednym zawodnikiem defensywnym - Zanettim albo Giannichedda
tu, bardzo przydałby sie teraz Emerson albo Vieira. Wolałbym tego drugiego ... no, ale cóż ... jak się nie ma co się lubi, to się lubi Crisitano i Giuliano.
przejdźmy teraz do obrony ...
tu nam będzie brakowało przede wszystkim dwóch zawodników.
mowa oczywiście o Cannavaro i Zambro.
gdyby oni zostali nasz skład byłby kompletny, a tak ?
w środku mamy świetnego Kovaca i w miare dobrych Boumsonga oraz Tudora, na rezerwie zostaje Legro
na bokach obrony będzie grał Balza, Chiellini, Biri oraz ... Zebina, który jednak u nas został
skład na Serie B jest moim zdaniem bardzo mocny
więc dlaczego nie wygraliśmy z Napoli - ktoś zaraz zapyta.
a bo dlatego, bo .... nie wiem .... nie mieliśmy szczęścia ? zadecydował przypadek ? piłka nożna jest nieobliczalna ?
wracając jednak do mercato, najbardziej żałuje odejścia 3 piłkarzy. Są nimi Zambro, Canna i Vieira
gdyby oni zostali można by powiedziec, że nawet po tym mercato jestem szczęśliwy ... a tak ? dobrze, że kilku doświadczonych i klasowych graczy nam zostało, bo niewątpliwie takimi są: Del Piero, Buffon, Nedved, Trezeguet, Kovac, Camoranesi
+ ograny w Serie B - Balzaretti i reprezentant Włoch Chiellini
takie hasełko ciśnie się na usta po tym mercato

odeszło wielu piłkarzy
tylko kilku przyszło
wielu też wróciło z wypożyczeń
silne pozostały dwie formacje: bramka i atak
na bramce najlepszy bramkarz na świecie - Gianluigi Buffon oraz młody, zdolny Mirante i w miare dobry Belardi
w ataku:
Del Piero - Trezeguet

+ doświadczony superrezerwowy Marcelo Zalayeta + Valeri Bojinov (który mam nadzieje, że będzie jeszcze lepszy od Mutu i Ibry

reasumując: z bramki i ataku jestem zadowolony
niestety, obrona i pomoc zostały dotklie osłabione, ale czy aż tak bardzo ?
w pomocy zostali przecież: stary ale jary Nedved, Camoranesi, doszedł świetny Marchionni, na rezerwie w pomocy będzie także na boki Guzman
w środku mam nadzieje, że będziemy grać tylko jednym zawodnikiem defensywnym - Zanettim albo Giannichedda
tu, bardzo przydałby sie teraz Emerson albo Vieira. Wolałbym tego drugiego ... no, ale cóż ... jak się nie ma co się lubi, to się lubi Crisitano i Giuliano.
przejdźmy teraz do obrony ...
tu nam będzie brakowało przede wszystkim dwóch zawodników.
mowa oczywiście o Cannavaro i Zambro.
gdyby oni zostali nasz skład byłby kompletny, a tak ?

w środku mamy świetnego Kovaca i w miare dobrych Boumsonga oraz Tudora, na rezerwie zostaje Legro
na bokach obrony będzie grał Balza, Chiellini, Biri oraz ... Zebina, który jednak u nas został
skład na Serie B jest moim zdaniem bardzo mocny
więc dlaczego nie wygraliśmy z Napoli - ktoś zaraz zapyta.
a bo dlatego, bo .... nie wiem .... nie mieliśmy szczęścia ? zadecydował przypadek ? piłka nożna jest nieobliczalna ?
wracając jednak do mercato, najbardziej żałuje odejścia 3 piłkarzy. Są nimi Zambro, Canna i Vieira
gdyby oni zostali można by powiedziec, że nawet po tym mercato jestem szczęśliwy ... a tak ? dobrze, że kilku doświadczonych i klasowych graczy nam zostało, bo niewątpliwie takimi są: Del Piero, Buffon, Nedved, Trezeguet, Kovac, Camoranesi
+ ograny w Serie B - Balzaretti i reprezentant Włoch Chiellini
Zebina powrócił niedawno do treningówVariaTH pisze:Jeżeli mnie intuicja nie myli to Zebina leczy jeszcze jakiś uraz.paku pisze:Jedno pytanie, jak ma się sprawa z Zebiną?
- naros
- Juventino
Mercato Juve delikatnie mówiąc było beznadziejne! Odeszli Cannavaro, Zambrotta, Vieira, Emerson, Ibrahimović i Thuram. To jest poprostu szok! Juve z lepszych piłkarzy pozyskało tylko Boumsonga którego nikt jeszcze nie widział w akcji. :-D Ja mercato oceniam fatalnie ale moim zdaniem mamy drużynę która jest wygrać Serie B.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Kryształ
- Juventino
Ale ja mowielem mowielem ze mimo Capello nie byl lubiany powinnien zostac, mowielm ze bez niego sie posypiemy i co? Sezon sie jeszcze nie zaczal i tak jak Martin powiedzial DD jeszcze niczego nie pokazal z druzyna i notorycznie daje poprostu ciala. To jezeli chodzi o postawe nowego trenera pozyskanego w mercatao. Jezeli chodzi natomiast o sam turniej to gralismy w gardzo oslabionym skladzie brak takich pilkarzy jak Chiellini, Kovac, Bojinov, Treze, Marchionni to jednak wyrazne braki i to bylo widac chlopaki De Ceglie i Pisani...powiedzmy sobie szczerze kompletnie nie radzili sobie z napadem interu i milanu gdy widzieli Adriano czy Cruza gdyby mogli to najchetniej zapadli by sie pod ziemie.
Jezeli chodzi o samo Mercato. Nie pozyskalismy ani jednego dobre, godnego zastapic chociaz jednego pilkarza ktory odszedl. Wedlog mnie sprzedalismy zbyt duzo pilkarzy defensywnych (Zambrotta, Cannavaro, Thuram, Emerson, Vieira) co nie jest proporcjonalne do jednego sprzedanego pilkarza ofensywnego (Zlatana) Chodzi o to ze zarzad pozwolil odejsc calej naszej podstawowej defensywie i przez to bedziemy mieli wielkie problemy! Moim zdaniem powinni przytrzymac chodzby Cannavaro tak jak trzmaja Camora badz Treze. I cos mi sie wydaje ze lepiej by bylo gdyby Camor odszedl niz gral jak gra w obecnym momencie. Ogladalem wczoraj Trofeo TIM i to co robil Camor nie miescilo mi sie w glowie. Zamiast biegac i starc sie tak jak widoczne bylo to u Nedveda tak Camor poprostu sobie chodzil po boisku czekajac niewiadomo na co. Chlopakowi kompeltnie brakuje motywacji i jakiegokolwiek zaciecia. Mysle ze jak tak dalej pojdzie dlugo sobie w podstawowym skladzie nie pogra.
Jezeli chodzi o samo Mercato. Nie pozyskalismy ani jednego dobre, godnego zastapic chociaz jednego pilkarza ktory odszedl. Wedlog mnie sprzedalismy zbyt duzo pilkarzy defensywnych (Zambrotta, Cannavaro, Thuram, Emerson, Vieira) co nie jest proporcjonalne do jednego sprzedanego pilkarza ofensywnego (Zlatana) Chodzi o to ze zarzad pozwolil odejsc calej naszej podstawowej defensywie i przez to bedziemy mieli wielkie problemy! Moim zdaniem powinni przytrzymac chodzby Cannavaro tak jak trzmaja Camora badz Treze. I cos mi sie wydaje ze lepiej by bylo gdyby Camor odszedl niz gral jak gra w obecnym momencie. Ogladalem wczoraj Trofeo TIM i to co robil Camor nie miescilo mi sie w glowie. Zamiast biegac i starc sie tak jak widoczne bylo to u Nedveda tak Camor poprostu sobie chodzil po boisku czekajac niewiadomo na co. Chlopakowi kompeltnie brakuje motywacji i jakiegokolwiek zaciecia. Mysle ze jak tak dalej pojdzie dlugo sobie w podstawowym skladzie nie pogra.
- Pilekww
- Juventino
Ja powiem ze to marcato nie było ani dobre a nia brdzo złe! Z jdnej strony stracilismy Canę, Zlatana, Zambro (bo chyba tylko za nimi troche tęsknie) ale z drugiej strony zatrzymalismy wielu dobrych zawodników Treze, Camor, Gigi, Nedved, Del Piero, Balza, Chiellini. Musimy zrozumieć zarząd, bo sytuacja która nastała jest bardzo trudna, niestety nie mogło obejsć sie bez sprzedarzy kilku zawodników , często było tak ze to oni sami ochodzili nie dajac władzom szans! Itak nieźle utragowali z zawodnikami którzy zostali przeicież oni też chcą pieniądze a sponsorzy dają duzo mniej.
Jeszcze jedno w peneym zakresie moglismy pozwolić sobie na sprzedarz kilku piłkarzy bo gramy jednak w Serie B a tam juz nie potrzebujemy tylu fantastycznych piłkarzy bo poziom jest troche nieższy! Zarząd zatrzymał kilku którzy zapewnią nam wyjście do A i za rok dokupią pake! Zagrali taktycznie po co szarpac się z najlepszymi i stracic na ich kontrakty miliony skoro i tak i tak wyjdziemy do Serie A a po tym możemy załatać dziury po tych tchurzach :!:
Do mojego dośc optymistycznego nastawienia dochodzi też ze kupilismy paru piłkarzy: Jean-Alain Boumsong, Marco Marchionni, Cristiano Zanetti, Valery Bojinov (kilku z nich będzie naszą przyszłością
)
Tylko jedno mnie troche irytuje dlaczego tak tanio sprzedali Zambro, mysle ze można było za niego wziąc dużo więcej!
Jeszcze jedno w peneym zakresie moglismy pozwolić sobie na sprzedarz kilku piłkarzy bo gramy jednak w Serie B a tam juz nie potrzebujemy tylu fantastycznych piłkarzy bo poziom jest troche nieższy! Zarząd zatrzymał kilku którzy zapewnią nam wyjście do A i za rok dokupią pake! Zagrali taktycznie po co szarpac się z najlepszymi i stracic na ich kontrakty miliony skoro i tak i tak wyjdziemy do Serie A a po tym możemy załatać dziury po tych tchurzach :!:
Do mojego dośc optymistycznego nastawienia dochodzi też ze kupilismy paru piłkarzy: Jean-Alain Boumsong, Marco Marchionni, Cristiano Zanetti, Valery Bojinov (kilku z nich będzie naszą przyszłością
Tylko jedno mnie troche irytuje dlaczego tak tanio sprzedali Zambro, mysle ze można było za niego wziąc dużo więcej!
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi