Komu kibicujemy w LM?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 08:02

Ja podobnie jak El Mass-turbo gdy Juve niestety odpadało z LM kibicowałem Barcelonie. Teraz chce aby bardzo szybko odpadł inter , a Barcelona i Chelsea jak zwykle są faworytami . Te dwa kluby bardzo mocno się wzmocniły , jednak osobiście wole barcelone chocby ze względu na Thurama i Zambrotte .FOrza Juve

lukasz9013

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 12:44

Ja teraz kiedy Juve nie ma w LM kibicuje Interowi i Barcelonie ale bardziej Interowi

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 16:09

lukasz9013 pisze:Ja teraz kiedy Juve nie ma w LM kibicuje Interowi i Barcelonie ale bardziej Interowi
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Idź sie chłopie powiesić do lasu najlepiej :angry:

Jeszcze zrozumiem, że można opowiedzieć się za którąś ze stron w danym meczu ( jednym sie nie lubi a innych nie cierpi chociażby ze względu na historię klubu itp, itd). Ale jak można KIBICOWAĆ innemu zespołowi niż Juventus podając się za Juventinio :?: :!: Prędzej rozpatrywalbym to w kategoriii : Kogo nie chce ( bo nie zniose ) jako triumfatora LM ( będa to kluby , których nie cierpie ). Reszta , czyli kluby spoza listy są mi obojetne bo stosunek do nich mam neutralny i mogą sobie wygrywać (mnie to nie interesi , który z tych neutralnych sobie wygra ). Dlatego dziwie się jak można kibicować innem zespołowi ( pomijam względny patriotyczne tzn ze względu na polski klub ).

Tom_my

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 16:18

nikomu nie bede kibicował. oczywiscie w trakcie meczy, napewno będe za kogos trzymał bardziej kciuki, ale bedzie to tylko wynikało z przebiegu meczu. poprostu podchodze do futbolu zbyt emocjonalnie bym mógł przejsc obok meczu obojętnie. ale to że w jednym meczu byłem za zwycięstwem jednej druzyny, absolutnie nie znaczy ze w nastepnym również będe jej kibicował (vide Arsenal w półfinale i finale poprzedniej LM).

Eliakwu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 16:31

Ja będę trzymać kciuki za Valencię.Mają niezłą pakę i chętnie zobaczę ich w akcji. Joaquin, Morientes, Tavano obowiązują do tego aby w tym roku Valencia daleko zaszła w LM

Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 16:52

Ja oczywiście na ManU, Celtic i Spartak :-D A co do wloskich klubów to nielubie Milanu i Romy, ale za Inter to moge "potrzymać kciuki"(oczywiście tylko w lidze mistrzow 8) ).

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:44

Ja trzymam kciuki za Valencie i w Lidze Hiszpańskiej i w Champions League.
Ifrit23 pisze:A co do wloskich klubów to nielubie Milanu i Romy, ale za Inter to moge "potrzymać kciuki"(oczywiście tylko w lidze mistrzow ).
:angry: :angry: :angry:
Boże! Niewiem jak można pisać takie rzeczy! Weź się człowieku zastanów co piszesz! :angry:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:48

naros pisze:
Ifrit23 pisze:A co do wloskich klubów to nielubie Milanu i Romy, ale za Inter to moge "potrzymać kciuki"(oczywiście tylko w lidze mistrzow ).
Boże! Niewiem jak można pisać takie rzeczy! Weź się człowieku zastanów co piszesz! :angry:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: hahaha i pisze to gosc ktory w tym sezonie trzyma w Serie A kciuki za Rome

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 15:53

Copiczenkowiczenko pisze:
naros pisze:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: hahaha i pisze to gosc ktory w tym sezonie trzyma w Serie A kciuki za Rome
Nie trzymam! Niewiem dlaczego tak napisałem wtedy! Mam gdzieś rome dla mnie we Włoszech liczy się tylko Juve!!! JUVE PER SEMPRE!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 16:40

a ja będę trzymał kciuki za Valencie. 3. drużyna poprzedniego sezonu La Liga może pokazać trochę dobrej piłki i tego się spodziewam. do klubu dołączyli już (1)Del Horno, któremu w Chelsea szło może słabiej, ale w Hiszpani grał dobrze. (2)Morientes, którego osobiście bardzo lubię i cieszę się, że w końcu nie będzie się marnował w Realu :? , ale w końcu będzie miał szansę na regularne występy, jak w Monaco. (3)Joaquin, czyli pomocnik Betisu dołączył do nich w ostatnich dniach. ciekawi mnie, czy w takim klubie jak Valencia będzie potraił rozwinąć swój talent. gdy dodamy do tego jeszcze w obronie: Ayale, Marchene i Miguela, w pomocy: Angulo, Baraje, Albelde, Edu, Hugo Vianne i Vicente, i w napadzie Ville czy Tavano, widzimy, że klub z Valencii potencjał ma duży. tym bardziej chcę się przekonać, czy trener będzie potrafił tych zawodników odpowiednio poustawiać.
lukasz9013 pisze:Ja teraz kiedy Juve nie ma w LM kibicuje Interowi i Barcelonie ale bardziej Interowi
naros pisze:
Copiczenkowiczenko pisze:
naros pisze:

Nie trzymam! Niewiem dlaczego tak napisałem wtedy! Mam gdzieś rome dla mnie we Włoszech liczy się tylko Juve!!! JUVE PER SEMPRE!
Boże, widzisz i nie grzmisz!!!
sam nie wiem :rotfl: , czy :angry:

EDIT:
pan Zambrotta pisze:
Bebik pisze:(...) gdy dodamy do tego jeszcze w obronie: Ayale, Marchene, Carboniego i Miguela (...)
Amadeo Carboni zakończył karierę i został dyrektorem sportowym na Mestalla.
Bebik pisze:(...) i w napadzie Ville, Miste, Kluiverta oraz Di Vaio, widzimy, że klub z Valencii potencjał ma duży.
Di Vaio odszedł do AS Monaco. Mista odszedł do Atletico Madryt.
nie wiedziałem, bo na jednej polskiej stonie w dziale skład nadal figurują. chociaż o Di Vaio coś tam słyszałem, ale nie do końca... mimo wszystko dzięki za sprostowanie :wink:
El Mass-turbo pisze:
Bebik pisze:w pomocy: Aimara,
Zdaje się, że Aimar przeszedł do Zaragossy :? .
włąśnie zacząłem trońkę szperać i chyba rzeczywiście...

skład wg strony oficjalnej:
Porteros:
Canizares, Mora, Butelle
Defensas:
Miguel, Del Horno, Ayala, Marchena, D.Navarro, Curro Torres, Moretti, Cerra, Córcoles
Medios:
Albelda, Baraja, Regueiro, Fiore, Vicente, Hugo Viana, Jorge López, Gavilán, Albio, Silva, Edu, Nacho Insa, Pallardó
Delanteros:
Villa, Morientes, Angulo, Cristián, Pablo, Aarón, Tavano
nie umieścili tam jeszcze Joaquina, ale pewnie niedługo się to zmieni.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2006, 18:07 przez J1897, łącznie zmieniany 7 razy.

Obrazek
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 16:59

Bebik pisze:(...) gdy dodamy do tego jeszcze w obronie: Ayale, Marchene, Carboniego i Miguela (...)
Amadeo Carboni zakończył karierę i został dyrektorem sportowym na Mestalla.
Bebik pisze:(...) i w napadzie Ville, Miste, Kluiverta oraz Di Vaio, widzimy, że klub z Valencii potencjał ma duży.
Di Vaio odszedł do AS Monaco. Mista odszedł do Atletico Madryt.

Oczywiście nie będę kibicował żadnej drużynie, jedynie będę przykładał "baczniejszą" uwagę na takie drużyny jak: Barcelona (tylko i wyłącznie dzięki panom Z.i T.), Celtic (Polacy) i Werder (ciekawie zmontowany skład).
Valencii będę kibicował w meczu z Romą :twisted:

naros - Juve-Roma-Juve.... <_<

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 sierpnia 2006, 17:37

Bebik pisze:w pomocy: Aimara,
Zdaje się, że Aimar przeszedł do Zaragossy :? .
Pan Zambrotta pisze:Di Vaio odszedł do AS Monaco.
Jesteś pewny? Wydawało mi się, że po powrocie z wypożyczenia (właśnie z Monaco) pozostał już w Valencji?

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 10:02

hmmm z mojej strony zainsteresowanie ligą mistrzów, zdecydowanie będzie mniejsze niż przed laty, gdy w tych rozgrywkach występował Juventus. Oczywiscie będę ogladał sporadycznie mecze LM, ale bez faworyta :)) po prostu będę chciał oglądać dobrą piłke, jak mi się spodoba styl jednej z drużyn to zapewne będę im kibicowaac:) ( napewno to nie milan inter barcelona real chelsea :P )

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 10:40

El Mass-turbo pisze:
Pan Zambrotta pisze:Di Vaio odszedł do AS Monaco.
Jesteś pewny? Wydawało mi się, że po powrocie z wypożyczenia (właśnie z Monaco) pozostał już w Valencji?
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65084,3524810.html

i wszystko jasne.

która niemiecka stacja pokazuje LM ? ARD ?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2006, 10:45

Będę trzymał Kciuki za następujące drużyny:

Valencja - Vicente, David Villa

Dynamo Kijów - lubię tą drużyne ... zawsze na nich stawiam w LM i chcę aby kolejny raz wygrali z Realem !

Za tą całą mase drużyn które były rozstawione w ostanim koszyku

Chelsea - ze względu na Mourinho, który zyskał u mnie sympatnie poprzez jedną wypowiedz. Chodziło w tym mniej więcej o to że nie będzie rozkradał JuVe w tak trudnym dla nich momencie. A jak wiadomo mógłby kupic od nas każdego.

Lyon - Ofensywna fajna drużyna której należy się coś więcej niż tylko mistrzostwo kraju. Są także w grupie z raelem( :rotfl: ) więc licze że razem z Dynamo ich wyeliminują.

Te drużyny w jakimś tam stopniu darzę sympatią, ale oczywiscie one wszystkie nie sa w stanie zastąpić mi Juventusu. Napewno NIE CHCĘ żeby była to barcelona, real, inter, milan ! Skończyłem ;]

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ