Kamil Kosowski w Chievo Werona!
- Apollo_83
- Juventino
Obym się mylił ale Seria A nie jest dobrym rozwiązaniem dla Kosy. Najlepiej jakby wrócił do polskiej ligi. Niestety nie dał sobie rady w Niemczech, w Anglii więc nie wierze, że da sobie rade we Włoszech.
- juveluck
- Juventino
Juz wczesniej Marcin Siedlarz podpisal kontrakt ze siena.Ifrit23 pisze:Fajnie, w końcu mamy polaków w Angli, Holandi, Portugali, i w końcu jest jakiś we włoszech(i to w pierwszej lidze :-D ) chociaż wydaje mi sie, że "Kosa" tam sie nie nagra :?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mateo369
- Juventino
Moim zdaniem styl gry Kosowskiego przypomina trochę ligę włoską i myśle że się tutaj (w tej lidze) sprawdzi ale nie wiem czy aby chievo jak na początek to nie jest dla Kamila za mocna drużyna
mam jednak nadzieję że się mylę i mimo wszystko poradzi sobie w chievo, w każdym razie bede trzymał za Niego kciuki :-D

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
prze okazji wszystkiego najlepszego dla pana Kamila! Toż to sobie zrobił prezent w dniu 29. urodzin 

(\_/)
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
- juveman7
- Juventino
Ciekawi mnie jak długo Kosowski pogra w Serie A. W lidze włoskiej gra dużo świetnych obrońców i wątpie żeby Kosa szalał na skrzydle, strzelał bramki, asystował. Ale nie będe znowu od niego wymagał nie wiadomo czego. Niech mu się wiedzie lepiej niż w innych ligach.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
miało być sprawili mu, i znow przejęzyczenieAndrewtbg pisze:od kiedy wybiera się sobie prezenty(czyt. kontrakty) na urodziny ?Era_WKS_ALEX pisze:prze okazji wszystkiego najlepszego dla pana Kamila! Toż to sobie zrobił prezent w dniu 29. urodzin

(\_/)
(O.o)
(O.o)
- TURINIO
- Juventino
Kosiarka w lidze włoskiej :-D dlaczego dopiero teraz??!!
Według mnie Kamil Kosowski jest jednym z największych polskich zmarnowanych talentów
Piłkarz ten możliwości ma bowiem naprawde ogromne a sposób w jaki roztrwonił swój niewątpliwy talent woła o pomste do nieba ..Na pewno problemem Kosowskiego jest jego charakter-facet po prostu nie ma jaj,jest typem balangowicza,nie ma ani ambicji ani wytrwałości dlatego w Kaiserslautern zupełnie sobie nie poradził..Do Southampton trafił chyba tylko po to by zarobić sobie "pare" funtów..
Juveman napisał:
Posumowując ten mój długi wywód
powiem tak-wierzę w ludzi
dlatego wierzę że Kamil Kosowski w Chievo wróci do wielkiej formy..heh..a jak nie to w Serie A będa mieli ciekawą postać-przez kilka minut które będzie dostawał może na boisku(jak będzie bez formy) będe mieli okazje oglądać w akcji dużego chłopa który kiedyś umrze(jak każdy z nas) tylko,że jak umrze Kosiarka każdy wie-zabije się kiedyś na piłce 

Juveman napisał:
A pamiętasz drogi kolego co Kamil Kosowski wyrabiał z obrońcami Parmy i Lazio kiedy Wisła tak wspaniale grała za kadencji Henryka Kasperczaka w Pucharze UEFA??Ciekawi mnie jak długo Kosowski pogra w Serie A. W lidze włoskiej gra dużo świetnych obrońców i wątpie żeby Kosa szalał na skrzydle, strzelał bramki, asystował
Posumowując ten mój długi wywód

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- klsmkr
- Interista
Przeciez on zablysnal w Wisle dopiero w wieku 25 lat. Chyba tylko w Polsce w tym wieku mozna jeszcze zmarnowac czyjs talent.TURINIO pisze:Według mnie Kamil Kosowski jest jednym z największych polskich zmarnowanych talentów
- bart_io_we
- Juventino
yo
Kosa byl kiedys bardzo dobrym zawodnikiem...wtedy kiedy wisla golila parme, shalke i laziuchow .. jednak jak zwykle idzie polski player do niemiec i tam go marnuja...pozniej jego kariera sami wiemy jak sie potoczyla...anglia niewypal i znikniecie na chyba 2 miechy, nikt nie wiedzial co sie z nim dzieje az tu nagle taka niespodzianka, dla mnie pozytywna bo mysle ze jest to material na dobrego zawodnika tylko niech mu pozwola pograc i odbudowac forme...chievo to klub na bank na jego mozliwosci ..pozdro
Kosa byl kiedys bardzo dobrym zawodnikiem...wtedy kiedy wisla golila parme, shalke i laziuchow .. jednak jak zwykle idzie polski player do niemiec i tam go marnuja...pozniej jego kariera sami wiemy jak sie potoczyla...anglia niewypal i znikniecie na chyba 2 miechy, nikt nie wiedzial co sie z nim dzieje az tu nagle taka niespodzianka, dla mnie pozytywna bo mysle ze jest to material na dobrego zawodnika tylko niech mu pozwola pograc i odbudowac forme...chievo to klub na bank na jego mozliwosci ..pozdro
Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- El Nino
- Juventino
Przyznam szczerze ze ta wiadomosc bardzo mnie ucieszyla.. Od dawna podobała mi sie gra Kosowskiego.. Tak jak wspomniał Damiano - jest to zawodnik grajacy nierówno.. Ja osobiscie widzialem o wiele wiecje meczy lepszych w jego wykonaniu niz tych gorszych ;p .. Bardzo podobały mi sie jego mecze w Wiśle, niektóre w reprezentacji Polski i miałem okazje ogladac jeden mecz w Kaiserslautern i powiem ze grał wysmienicie (z reszta wtedy zostal wybrany do jedenastki kolejki)..
Tylko, że Kosowski przedtem tez gral w pilke nozna :pp Tobie chodzi ze status gwiazdy w polskiej piłce zyskał majać 25 lat.. Wiadomo nie byl to talent na miare (teraz) Błaszczykowskiego, ktory zablysnal jako nastolatek ale potencjal Kosowski mial od dawna..klsmkr pisze:Przeciez on zablysnal w Wisle dopiero w wieku 25 lat. Chyba tylko w Polsce w tym wieku mozna jeszcze zmarnowac czyjs talent.TURINIO pisze:Według mnie Kamil Kosowski jest jednym z największych polskich zmarnowanych talentów
- klsmkr
- Interista
Nie. Chodzi mi o to, ze dwudziestopieciolatek to nie jest talent, ale juz uksztaltowany pilkarz. Oczywiscie, nie w kraju, w ktorym nawet pilkarz od 10 lat biegajacy po pierwszoligowych boiskach ma problemy z ustawieniem sie na boisku, o takich zawilosciach taktycznych jak gra z pierwszej pilki nie wspominajac.Zlatan Ibrahimovic pisze:Tobie chodzi ze status gwiazdy w polskiej piłce zyskał majać 25 lat..
Jezeli ktokolwiek zrobil krzywde Kosowskiemu i zmarnowal jego talent, to byli to ludzie, ktorzy sa odpowiedzialni za jego szkolenie, gdy mial 15-17 lat.
- RuTeK
- Juventino
A ja Bardzo Cieszę sie z Fakrtu iż Kamil przeszedł do Chievo i będzie grał w podstawowej 11-tce. Bardzo Lubie tego piłkarza, szkoda tylko ze przeszedł z Wisły do Niemieckiego klubu. Tam troszeczke obnizył swoje loty i jakos nie moze powrocic do formy, która prezentował chociarzby w Meczy Wisła - Lazio czy tez Wisła Schalke !
- tabo89
- Juventino
hehe :rotfl: dobre dobre wiedzial ze przy strzalach Kosy nie ma szansBobryt pisze:to już wiemy czemu Buffon nie chciał grać w Serie A![]()
:rotfl:

a tak powaznie to ciekawe co z tego wyjdzie. mam przeczucie ze bedzie grzal lawe i nic z tego nie bedzie. Kosa ma ostatnio pecha. a tak wogole to coraz wiecej polakow w serie a (liga schodzi na psy :rotfl: ) zarcik oczywiście