Pozegnalna Kompilacja - Not only excellent footballer....
- Bukol87
- Juventino
@andrzejsquad Kompilke robielm na Sony Vegasie 6
@Alex_10 Galicyjscy fani Juventusu łaczmy się!!!:)
Jeśli jeszce ktos nie sciagnął mojej kompilki to chetnie zapraszam i czekam na komentarze
Wszystkim pozostałym dziekuje za opinie i te 10 minut które poswiecili na ogladanie mojej kompilacji[/b]
@Alex_10 Galicyjscy fani Juventusu łaczmy się!!!:)
Jeśli jeszce ktos nie sciagnął mojej kompilki to chetnie zapraszam i czekam na komentarze
Wszystkim pozostałym dziekuje za opinie i te 10 minut które poswiecili na ogladanie mojej kompilacji[/b]
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Arsen
- Juventino
Bardzo dobra kompilacja, mimo ze montaz (i dzwieku i obrazu) troche szwankuje. To w sumie jednyna jej bolaczka, ale dosyc sporo, bo jak ktos mądry powiedzial - "Montaż jest najważniejszym środkiem wyrazu filmu". Jednak to na szczesnie nie film, a kompilacja.
Co do osoby Pavla - niesamowity czlowiek, autorytet na boisku i poza nim. Potwierdza to wiele osob, ktore mialy okazje go poznac.
Co do osoby Pavla - niesamowity czlowiek, autorytet na boisku i poza nim. Potwierdza to wiele osob, ktore mialy okazje go poznac.
- Bukol87
- Juventino
ja mialem okazje go "tylko" widziec na wlasne oczyArsen pisze:

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Bukol87
- Juventino
W zwiazku z tym ze dzisiaj sa 34. urodziny naszego wspaniałego zawodnika zzachęcam was wszystkich do ściagąnia tej kompilacji.
Miłego oglądania. CZekam na wasze komentarze.
Miłego oglądania. CZekam na wasze komentarze.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Railis
- Qualità Juventino
Link z mojego filderu na tv.isg.si ciągle działa.
Można tą kompilację znaleźć tutaj: http://tv.isg.si/site/?q=filebrowser/railis
- Bukol87
- Juventino
dzieki Railis za pomocrailis pisze:Link z mojego filderu na tv.isg.si ciągle działa.
#TeamBukol
#TeamBukol