SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 14:00

TdF pisze:Niestety jeżeli skrytykowałeś post wielkiego swiergota to musiałeś ponieść konsekwencje. :lol:
Wprawdzie nie powinienem odpisywać na takie prymitywne teksty, ale:
sjp.pwn.pl pisze:krytyka ż III, CMs. ~yce; lm D. ~yk
1. «analiza i ocena wartości czegoś z określonego punktu widzenia, ocena ujemna; krytykowanie, ganienie»
Swoim postem obraziłeś krytyków, ponieważ oni prezentują pewien poziom i stać ich na więcej niż jedno żałosne zdanie. Ale komu ja to tłumaczę...

Obrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 14:09

swiergot pisze:Taaak, moja wina. Zmuszałem cię do wygadywania bzdur, jakich nie powstydziłby się żaden interista.
A ja mysle, ze wlasnie Twoja. Nie powinno byc Twoja sprawa (jako moderatora) to, czy ktos pisze bzdury, czy nie. Nikt nie jest w stanie obiektywnie ocenic, czy jakis post jest napinka, wysmiewaniem sie, czy tylko ironiczna odpowiedzia. Jezeli cos nie podobalo Ci sie w poscie wErOna, to trzeba bylo zareagowac jak zwykly uzytkownik i po prostu odpisac. W cywilizowanym swiecie postepuje sie wlasnie w ten sposob i podejrzewam, ze wielu kibicow Juventusu sie ze mna zgodzi.

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 14:39

swiergot pisze:Swoim postem obraziłeś krytyków, ponieważ oni prezentują pewien poziom i stać ich na więcej niż jedno żałosne zdanie. Ale komu ja to tłumaczę...
Dobra nie zgodził się z twoim zdaniem. Pasuje ? Czy zatem w regulaminie jest wzmianka o tym, że jeżeli inny użytkownik ma odmienne zdanie od Admina to może zostać mu zmieniona ranga ? Czy jeżeli ktoś ma w sobie choć kszte obiektywizmu to należy z niego szydzić ? Czy taka jest rola Admina (konkretnie chodzi o ciebie) na tej stronie. Przecież on nigdzie nie napisał (przed zmianą rangi) że jest interistą.

Inter per SempreObrazek
Patrol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 sierpnia 2006, 19:26

Szczerze mówiąc byłem za Romą :)
więc gdy oglądałem pierwszą cześć gry to byłem całkowicie pewny że Roma odniesie niespodziewany sukces :!:
Ale niestety w drugiej połowie meczu do głosu doszedl Inter :cry:
i mecz zaczął się od początku :|
I jak patrzyłem na grę Ibrahimovicia
to nie było mi smutno że odszedl z Jueventusu :twisted:
bo to nie byl ten sam Ibrahimovic jakiego pamietamy z pierwszego sezonu w Juventusie
A co do Vieiry to byłem pozytywnie zaskoczony jego bardzo dobra gra,
ale jego mi nie bylo szkoda jak odchodzil z Turynu :)
Inter był w tym meczu lepszy sprytniejszy i bardziej bramkostrzelny co widac jak patrzy sie na wysoki wynik meczu

ODPOWIEDZ