Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- forzajuve1810
- Juventino
Mi też sie nie zdarzyło to, ale słyszałem/czytałem, ze niektórym tak się zdarzyło i musieli placic za paczke!!!
"Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn z Hippony
- Hubert90
- Juventino
Ja musiałem zapłacić za paczkę z jakiegoś zespołu baseballowego ( z San Francisco ) ale list zwróciłem....nie wiem czy za Yankessów nie będę musiał zapłacić...
Żeby nie płacić radzę wysyłać ze strony oficjalnej i uważnie czytać informację na stronie klikając na FAQ.......nie radzę pisać do FAN CLUBU bo za to się płaci grube pieniądze
Żeby nie płacić radzę wysyłać ze strony oficjalnej i uważnie czytać informację na stronie klikając na FAQ.......nie radzę pisać do FAN CLUBU bo za to się płaci grube pieniądze
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- sandra_TS
- Milanistka
No to troche robienie ludzi w balona, bo prosisz o pamiątki za free a tu bach. :roll:
Ja dzisiaj:
-Perth Glory-2naklejki-po mailu
-Jerzy Engel-autograf z dedykacją-po mailu
-Louis Saha-zdjęcie z oryginalnym autografem 8) - po liście
Ja dzisiaj:
-Perth Glory-2naklejki-po mailu
-Jerzy Engel-autograf z dedykacją-po mailu
-Louis Saha-zdjęcie z oryginalnym autografem 8) - po liście
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, 15:00 przez sandra_TS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hubert90
- Juventino
Nazwy tego zespołu już nie pamiętam...ale nie musiałem płacić bo napisali mi że jeśli chcę odebrać paczkę to muszę wysłać jakąś kwotę na fundację klubową ale nie muszę tego robić tylko muszę zwrócić paczkę......
dziś dostałem od:
1) Izabela Bełcik ( po liście - org. autograf z dedykacją )
2) Wayne Gretzky ( legenda hokeja - po liści zwykłym, org. autograf i ulotka z fundacji )
dziś dostałem od:
1) Izabela Bełcik ( po liście - org. autograf z dedykacją )
2) Wayne Gretzky ( legenda hokeja - po liści zwykłym, org. autograf i ulotka z fundacji )
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Nicoux
- Juventino
nie musicie płacić, jak bedzie ze musicie zapłacic przy odbiorze to nie płaccie i odesla im przesylke po tygodniu, a jak bedziecie mieli cos napisane w liscie to ladnie zapakujcie i tez odeslijcie i nie macie zadnych problemow, kumpel raz tez tak mial, ale nie pamietam od kogo.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Kowa(L)
- Juventino
Własnie nie trzeba płacic,list mozna odesłac.Ale podejrzewam że za list trzeba płacić gdy jest wysyłany z za Oceanu bo jak tu czytam wasze wypowiedzi to nie ma zadnych Europejskich klubów wiec w Europie za darmo
- mani10
- Katalończyk
Nie spotkałem się z czymś takim. A paczki dostałem i z Ameryki, i z Australii. Więc myśle że prawie nikt nie chce. Poza tym ja piszę w liście o darmowe pamiżatki. To chyba nie powinni wysyłać płatnych.Kowa(L) pisze:Własnie nie trzeba płacic,list mozna odesłac.Ale podejrzewam że za list trzeba płacić gdy jest wysyłany z za Oceanu bo jak tu czytam wasze wypowiedzi to nie ma zadnych Europejskich klubów wiec w Europie za darmo
PS Witaj Kowa(L)

- Hubert90
- Juventino
Niektóre kluby, teamy itd. nie zgadzają się na odsyłanie paczek np. MIDLAND
z Formuły 1.
Skąd to wiem...kiedy wysyłałem do nih maila dostałem coś takiego.
I napisałem do tego teamu czy jeśli ta paczka przyjdzie będę mógł ją zwrócić.....team się nie zgodził na to mówiąc mi że wszystkie informacje są na stronie internetowej.....ale powiedzieli mi że abym dostał paczkę..muszę wypełnić formularz z załączonego linku:-)
Dear Hubert,
We are pleased to offer you the opportunity to join our Premium Members Club at
http://www.midlandf1.com/main.php?sec=members
Your Premium Membership Package will include:
- Midland F1 Racing Newsletter:
Be informed as soon as new information comes online.
- Premium Member Card:
You will receive your personalized VIP Membership Card with your name and ID
number
- Members Booklet: A comprehensive F1 booklet containing the best pictures,
complete timetables and all the information that an F1 fan needs to know.
- Autograph cards from our drivers: Christjian Albers and Tiago Monteiro.
- A 2006 Formula 1 Calendar with every Grand Prix race.
Join Today!
We look forward to welcoming you as a Premium Member.
Best Regards,
Stephan Kleinander
LUCK24 GmbH
MF1 Online-Membership-Support
z Formuły 1.
I napisałem do tego teamu czy jeśli ta paczka przyjdzie będę mógł ją zwrócić.....team się nie zgodził na to mówiąc mi że wszystkie informacje są na stronie internetowej.....ale powiedzieli mi że abym dostał paczkę..muszę wypełnić formularz z załączonego linku:-)
Dear Hubert,
We are pleased to offer you the opportunity to join our Premium Members Club at
http://www.midlandf1.com/main.php?sec=members
Your Premium Membership Package will include:
- Midland F1 Racing Newsletter:
Be informed as soon as new information comes online.
- Premium Member Card:
You will receive your personalized VIP Membership Card with your name and ID
number
- Members Booklet: A comprehensive F1 booklet containing the best pictures,
complete timetables and all the information that an F1 fan needs to know.
- Autograph cards from our drivers: Christjian Albers and Tiago Monteiro.
- A 2006 Formula 1 Calendar with every Grand Prix race.
Join Today!
We look forward to welcoming you as a Premium Member.
Best Regards,
Stephan Kleinander
LUCK24 GmbH
MF1 Online-Membership-Support
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Nicoux
- Juventino
No tak w Formule1 to możliwe, ale zza oceanu raczej nie wysyłają za kase jak piszesz o jakis zdjęciach itp, ze strony oficjalnej klubu, a tak po za tym to jak wsponiałem wcześniej jeżeli będzie za pobraniem to nie odbierasz i po tygodniu odsyłają, a jak w paczce cos bedzie napisane o zaplacie to odsyłasz z powrotem no chyba ze nie zaplacisz to i tak ci pewnie nic nie zrobia
I po sprawie
, nigdy nie trzeba płacić, bo przeciez nie o to ci chodzilo 

- mani10
- Katalończyk
No nie powiedziałbym. W tym liście chcą cie zapisać do Premium Fan Clubu, gdzie każdy dostaje pamiątki, wcześniej uiszczając jakąś sumkę.Hubert90 pisze:Niektóre kluby, teamy itd. nie zgadzają się na odsyłanie paczek np. MIDLAND
z Formuły 1.
Dear Hubert,...
- hubi88wwy
- Juventino
Możecie mi to przetłumaczyć :lol:
vielen Dank für Ihre Mail mit der Anfrage bezüglich Autogrammkarten.
Aufgrund der sehr hohen Nachfrage und um einen zügigen und reibungslosen Versand der Autogrammkarten durchführen zu können, bitten wir Sie, folgendes zu beachten:
Unterschriebene Autogrammkarten können wir Ihnen ausschließlich auf schriftliche Anfrage zusammen mit einem frankierten und an Sie adressierten Rückumschlag zusenden.
Für kostenlose Autogrammkarten gilt, hinsichtlich Frankierung und Größe des Briefumschlages, folgendes zu beachten:
bis zu 5 Autogrammkarten € 0,55 DIN C6 lang
Einen vollständigen Autogrammkartensatz erhalten Sie nur, wenn der schriftlichen Bestellung an SpVgg Unterhaching, Abteilung Autogrammkarten, Am Sportpark 1, 82008 Unterhaching ein an Sie adressierter Rückumschlag € 1,45 DIN C5 und ein Scheck in Höhe von € 7,50 beigelegt ist.
Sonstige Fanartikel können Sie käuflich in unserem Shop erwerben.
Wir hoffen Ihnen damit weitergeholfen zu haben und wünschen Ihnen auch weiterhin viel Spaß mit der Spielvereinigung Unterhaching.
Mit freundlichen Grüßen
vielen Dank für Ihre Mail mit der Anfrage bezüglich Autogrammkarten.
Aufgrund der sehr hohen Nachfrage und um einen zügigen und reibungslosen Versand der Autogrammkarten durchführen zu können, bitten wir Sie, folgendes zu beachten:
Unterschriebene Autogrammkarten können wir Ihnen ausschließlich auf schriftliche Anfrage zusammen mit einem frankierten und an Sie adressierten Rückumschlag zusenden.
Für kostenlose Autogrammkarten gilt, hinsichtlich Frankierung und Größe des Briefumschlages, folgendes zu beachten:
bis zu 5 Autogrammkarten € 0,55 DIN C6 lang
Einen vollständigen Autogrammkartensatz erhalten Sie nur, wenn der schriftlichen Bestellung an SpVgg Unterhaching, Abteilung Autogrammkarten, Am Sportpark 1, 82008 Unterhaching ein an Sie adressierter Rückumschlag € 1,45 DIN C5 und ein Scheck in Höhe von € 7,50 beigelegt ist.
Sonstige Fanartikel können Sie käuflich in unserem Shop erwerben.
Wir hoffen Ihnen damit weitergeholfen zu haben und wünschen Ihnen auch weiterhin viel Spaß mit der Spielvereinigung Unterhaching.
Mit freundlichen Grüßen