SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma
- nordahl
- Milanista
wErOn pisze:nordahl - rzeczywiscie skala porywnywalna ... :lol: Nie wywiniecie sie ze Stambułu, nigdy ;] No chyba ze kiedys przegracie w jeszcze bardziej frajerski sposob ...A Deportivo pamietasz?
Tez bym doleczyl kompleksy, ale argumentow nie mam..juveluck pisze: W milanie wiedza to jeszcze lepiej. Niech przypomnie SPW za 2003 rok kiedy to pirlo strzelil bramke w 2 minucie doliczonego czasu 1 czesci dogrywki (co przy uznawanym wowczas srebrnym golu dawalo im puchar) po czym stracili bramke w 3 minucie doliczonego czasu gry i polegli w karnych :lol:
Inter nigdy do Serie B nie spadl, wiec nie mam sie czego przyczepic. Juventus za to zostal relegowany, ale to wszystko bylo ustawione.. po to, zeby w/w Inter dostal tak dlugo wyczekiwane scudetto. Tez zaden pretekst.
No dalej panowie, dajcie mi jakas podpowiedz!
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- juveluck
- Juventino
nordahl pisze:Tez bym doleczyl kompleksy, ale argumentow nie mam..juveluck pisze: W milanie wiedza to jeszcze lepiej. Niech przypomnie SPW za 2003 rok kiedy to pirlo strzelil bramke w 2 minucie doliczonego czasu 1 czesci dogrywki (co przy uznawanym wowczas srebrnym golu dawalo im puchar) po czym stracili bramke w 3 minucie doliczonego czasu gry i polegli w karnych :lol:
Moj post to tylko odpowiedz na twoja glupote.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- nordahl
- Milanista
I tak dlugo Ci zajelo zmontowanie kilku prostych slow w tak mocne przeslanie do mnie. Whatever, gratuluje!juveluck pisze:Moj post to tylko odpowiedz na twoja glupote.
btw. nie to, zebym sie czepial, ale zmienialiscie cos w regulaminie? Znaczy ja rozumiem, ze mod to mod.. sa rowni i rowniejsi, jak to w folwarku, ale czy jak komus zwroce uwage na jego poziom inteligencji w taki, a nie inny sposob, a on poczuje sie urazony, badz nawet z czystej zlosliwosci kliknie w ta niebieska kartke, to czy poniose jakies konsekwencje?
A zeby offtopica nie bylo, to naprawde swietny mecz pomiedzy Interem i Roma! Pelno emocji i duzo bramek, co jest najwazniejsze w pilce noznej. ;-)
Twojego posta przeczytalem dopiero teraz, odrazu po zapoznaniu sie z twoja "blyskotliwoscia" zmontowalem swoje "kilka prostych slow"
Dodatkowo widze, ze jestes bardzo wrazliwy, bo ja nie napisalem ze glupi jestes ty, tylko to co zawarles w swoim poscie /juveluck
Dobrze kombinujesz, ale to i tak malo ;>
Nie widze sensu kontynuowania tej dyskusji z Toba. To tak, jak grochem o sciane. Skutkow i tak nie bedzie.
Raz, to nie jest klotnia, tylko bardzo kulturalna rozmowa na poziomie.mJaUcViEej pisze:co do kłótni juvelucka i nordahla - ciekawe kiedy ten drugi bana dostanie![]()
Dwa, to w sumie juz bym mogl dostac bana, bo pewnie cos sie na mnie znajdzie w regulaminie (malym druczkiem oczywiscie).
A trzy, przyjmij to jako moja odpowiedz na Twoja glupote.

Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, 01:48 przez nordahl, łącznie zmieniany 2 razy.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- mesju
- Qualità Juventino
heheTdF pisze::doh:
wErOn ile ty masz lat ? 13 ?![]()
Nie mogłeś sobie wybrać Milanu albo innej Romy ? :snooty:
Fajnie to ująłeś
co do kłótni juvelucka i nordahla - ciekawe kiedy ten drugi bana dostanie

no i w końcu co do tematu: Inter pokazał charakter i walkę do końca. Trzeba przyznać, że nasi zawodnicy sporo wnieśli w grę Interistów. Spotkanie mogło się podobać wszystkim (może oprócz Romanistów). Mimo wszystko mam nadzieję, że Scudetto nie zdobędą.
- MediapuntA
- Juventino
Wczoraj oglądałem 1 połowe meczu i po głębszej analizie stwierdziłem że Inter ma tak słabą obronę i z taką linią defensywy to nie mają co nerrazurrich walczyć :rotfl: Samuel , Zanetti :rotfl: Śmiech na sali 
- Bobson_wilk
- Romanista
Coż przegraliśmy frajersko wygrany mecz...pozostaje tylko niedosyt że zwycięstwo wypuściliśmy z garsci...
Fakt jest również taki, że Inter zdobył 2 bramki po faulach, których tak naprawdę nie było...Jednak mimo to powinniśmy to wygrać
Fakt jest również taki, że Inter zdobył 2 bramki po faulach, których tak naprawdę nie było...Jednak mimo to powinniśmy to wygrać

ROMA MIA - TI AMO
- Martin
- Juventino
Dla nas zawsze będziesz non-juventino. Zatem nie licz, ze bedziesz mogl ot tak sobie zmieniac fronty. W ogole to az sie prosi o bana.. Bosh... Jak najmniej takich fanow. Ciekawe co bedzie po interze. Roma? Milan a moze Barcelona?wErOn pisze: E tam ja przynajmniej jesli wejdziemy do serie A to moze wroce do Juve, a ci pilkarze raczej nie ... :roll: Poki co mam ciepła posadke wsrod fanow nerazzurrich :!: Pozdro
:rotfl: . No i ta znajomosc włoskiegowErOn pisze:Ti Amo Nerazzurri! Po wsze czasy!

No i krótka historia wErOna

Początek przygody...wErOn 3.12.2003 roku pisze: Juve per sempre... !
wErOn 10.12.2003 roku pisze: Mam pytanie. Po co tu siedzisz skoro nie lubisz Juve ? Booosz N/C !
Jestem ciekaw co teraz zrobisz? Sprzedasz książkę na allegro?wErOn 3.01.2004 roku pisze: Własnie skończyłem czytac tą ksiązkę ("Prosto z Juventusu" przyp. Martin). Jest to zbiór wspomnien Zibiego z czasów gdy występował w Juve. Przyznam, że Boniek świetnie oddał tam swoje emocje i przeżycia. Polecam gorąco !
No to masz nie lada problem... Interista kochający Aleksa - piłkarza JuvewErOn 19.02.2004 roku pisze: Chyba to juz obowiązek kochać Alexa będąc Juventinim. Narazie kibicuje mu 8 lta i na razie nie mam zamiarów zmieniać sobie ulubionego gracza 8)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:wErOn 7.12.2004 roku pisze: Ja zagłosowałem na WIERNY KIBIC Przynajmniej za takiego się uważam
Tutaj też kłamałeswErOn 3.03.2005 roku pisze: Spadam z tego forum na zawsze

I nagle wErOn znika z forum JP na cały rok! Wraca odmieniony w poszukiwaniu biografii Moggiego oraz krytykuje temat założony przez... siebiewErOn 15.07.2005 roku pisze: Wreszcie kochane Juve w tv!!
wErOn 23.08.2006 roku pisze: co nie zmienia faktu ze temat durny
wErOn 28.08.2006 roku pisze: Poki co mam ciepła posadke wsrod fanow nerazzurrich
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- behemot
- Qualità Juventino
Weron masz ciepłą posadkę? Chyba nadwornego błazna. Niestety reprezentujesz sobą cechy, których nie znoszę u ludzi. Oportunizm, pewnie także moralny relatywizm, jeśli rozumiesz co mówie.
Swoją drogą twoj nick, mógł dac nam do myslenia, ze od zawsze gdzies na tej bezkresnej pustyni, kołatało się tobie kibicowanie interowi. Teraz masz ku temu idealna okazję.
Oby takich ludzi jak ty było najmniej. Nie przychodz tutaj więcej. Nie jestes tu mile widziany.
Dodam, że pięknie Martin podsumował twoją obecność na forum. Nic dodać nic ująć. Twoje zachowanie jest po prostu żenujące.
Swoją drogą twoj nick, mógł dac nam do myslenia, ze od zawsze gdzies na tej bezkresnej pustyni, kołatało się tobie kibicowanie interowi. Teraz masz ku temu idealna okazję.
Oby takich ludzi jak ty było najmniej. Nie przychodz tutaj więcej. Nie jestes tu mile widziany.
Dodam, że pięknie Martin podsumował twoją obecność na forum. Nic dodać nic ująć. Twoje zachowanie jest po prostu żenujące.
wake up! catch the rising sun!
- RuTeK
- Juventino
Weron tyle postow natrzaskales a ja Ciebie teraz dopiero zauwazylem
No coz szczerze mowiac nie bedzie Mi ciebie brakowało. Ide tez o zakład ze masz okolo 14 lat i przechodzisz ciezki okres w dojzewaniu mlodego chlopaka.

- wErOn
- Juventino
Oj głuptaski 8)
Widze ze juz za daleko to zaszło wiec moze wyjasnie
Ostatnimi czasy 'zezwalem' swiergota od frustrata bo wypisywał zupelnie nie potrzebne głupoty w formie jakze wyrafinowanej napinki. Widac swiergot poczuł sie mocno urazony ze ktos wogole moze zwrocic mu uwage ze jego ironia(?) jest zupelnie nie potrzebna -jednym słowem dziecinada, zwykla napinka ktora nic nie da, wiec wspomniany admin postanowil zmienic mi range na interista ... :lol:
Postanowilem wiec nie dopraszac sie adminow o ponowną zmiane rangi, bo majac w pamieci poczucie humoru niektorzych ludzi 'z gory' i ich zapał do realizowania prośb userów sam stracilem jakikolwiek zapał zeby wogole prosic sie o ponowne przywrócenie rangi juventino ... :lol:
W czasie ostatniego meczu Juve-Napoli na czacie troche pozartowalismy z niektorymi osobami ale widze ze znalezli sie inteligenci ktorzy wzieli to na serio i postanowili przeniesc wiadomosc o mojej zmianie barw na forum i troche mnie powyzywac (najlepsi sa 14 latkowie jadący mnie od ... "14 latkow"
)
Tak wiec moi drodzy to poprostu frustracja swiergota sprawila ze teraz jestem interista ...
[`] dla tych ktorzy uwierzyli.
Widze ze juz za daleko to zaszło wiec moze wyjasnie

Ostatnimi czasy 'zezwalem' swiergota od frustrata bo wypisywał zupelnie nie potrzebne głupoty w formie jakze wyrafinowanej napinki. Widac swiergot poczuł sie mocno urazony ze ktos wogole moze zwrocic mu uwage ze jego ironia(?) jest zupelnie nie potrzebna -jednym słowem dziecinada, zwykla napinka ktora nic nie da, wiec wspomniany admin postanowil zmienic mi range na interista ... :lol:
Postanowilem wiec nie dopraszac sie adminow o ponowną zmiane rangi, bo majac w pamieci poczucie humoru niektorzych ludzi 'z gory' i ich zapał do realizowania prośb userów sam stracilem jakikolwiek zapał zeby wogole prosic sie o ponowne przywrócenie rangi juventino ... :lol:
W czasie ostatniego meczu Juve-Napoli na czacie troche pozartowalismy z niektorymi osobami ale widze ze znalezli sie inteligenci ktorzy wzieli to na serio i postanowili przeniesc wiadomosc o mojej zmianie barw na forum i troche mnie powyzywac (najlepsi sa 14 latkowie jadący mnie od ... "14 latkow"

Tak wiec moi drodzy to poprostu frustracja swiergota sprawila ze teraz jestem interista ...
[`] dla tych ktorzy uwierzyli.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2006, 21:08 przez wErOn, łącznie zmieniany 1 raz.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!