SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 11:26

nordahl - rzeczywiscie skala porywnywalna ... :lol: Nie wywiniecie sie ze Stambułu, nigdy ;] No chyba ze kiedys przegracie w jeszcze bardziej frajerski sposob ... :whistle: A Deportivo pamietasz? :wink:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 15:03

czyżby weron zmienił front? w może to tylko zbieżność nicków.....zresztą nieważne
Szkoda szkoda że Roma przegrała właściwie wygrany mecz. No ale taki jest sport, w tym jest jego piękno że jest nieprzewidywalny. Interowi gratulujemy...hmm nie tytułu ,raczej podkupywania zawodników :lol: Bierze się kilku sprawdzonych z jednego klubu i ma się dream team. Oby tak dalej :ok: :/
a i jeszcze jedno: gratulujemy wam Zlatana :rotfl:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 15:19

ULAT pisze:czyżby weron zmienił front? w może to tylko zbieżność nicków.....zresztą nieważne
Ten sam, jak miło czyta się TEN temat, w szczególności pierwszy post :lol:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 15:38

DjJuve pisze:
ULAT pisze:czyżby weron zmienił front? w może to tylko zbieżność nicków.....zresztą nieważne
Ten sam, jak miło czyta się TEN temat, w szczególności pierwszy post :lol:
Co za dwulicowy typ :shock: :evil: :angry: wErOn może byś napisał co wpłynęło na twoją wielką metamorfozę "wierny kibicu"?!

Obrazek
Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 15:48

madmo pisze: Co za dwulicowy typ
Ja bym go nazwał inaczej ale dostał bym za to od razu bana :)nie ma to jak "wierni kibice" a wErOn okazał sie "wiernym sezonowcem". i nie nazywajcie Canny czy Zambro zdrajcami tylko takich wErOnów :!:

wErOn pisze: E tam ja przynajmniej jesli wejdziemy do serie A to moze wroce do Juve,
nawet sie nie waż,nie jestes godzien...
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2006, 15:57 przez Jack, łącznie zmieniany 1 raz.

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 15:55

Enzo_Maresca pisze: i nie nazywajcie Canny czy Zambro zdrajcami tylko takich wErOnów :!:
E tam ja przynajmniej jesli wejdziemy do serie A to moze wroce do Juve, a ci pilkarze raczej nie ... :roll: Poki co mam ciepła posadke wsrod fanow nerazzurrich :!: Pozdro

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 16:08

nie, ratunku, prosze, niech kolega weron okaze sie tylko kiepskim zartem, zwykla fatamorgana..

ratunku, skad biora sie takie dzieci.. ?!

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
gonzo

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 17:11

wErOn pisze:
Enzo_Maresca pisze: i nie nazywajcie Canny czy Zambro zdrajcami tylko takich wErOnów :!:
E tam ja przynajmniej jesli wejdziemy do serie A to moze wroce do Juve, a ci pilkarze raczej nie ... :roll: Poki co mam ciepła posadke wsrod fanow nerazzurrich :!: Pozdro
Ale wśród których ? Bo na forum Interu jakoś cie nie widac, na fcinter.pl (bo to jest chyba teraz najwieksza strona o Interze) tez jakos rzadko sie wypowiadasz (raczej wcale).

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 17:31

Hehe no i proszę, mam swoją słodką zemstę 8)
Jednym z moich pierwszych postów na juvepoland, troszkę ponad rok temu było lekkie wrzucenie na kibiców Milanu(sorki, żałuję więcej nie będę) . Pierwszym który się na mnie "rzucił" był właśnie weron. Jak widać WIELKI KIBIC, biorący wszystkich w obronę jest zwyczajnym sezonowcem....pozdrawiamy i krzyż na drogę dokładamy :prochno:
zlatan_sc pisze:nie, ratunku, prosze, niech kolega weron okaze sie tylko kiepskim zartem, zwykla fatamorgana..

ratunku, skad biora sie takie dzieci.. ?!
najlepsze jest to że z tego co na forum kiedyś wylookałem wynika, że weron lata dziecinne ma dawno za sobą :wink:
czyżby ten pan miał 2 oblicza :?:

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 19:23

gonzo pisze:Ale wśród których ? Bo na forum Interu jakoś cie nie widac, na fcinter.pl (bo to jest chyba teraz najwieksza strona o Interze) tez jakos rzadko sie wypowiadasz (raczej wcale).
Intermediolan.com kolego! Ti Amo Nerazzurri! Po wsze czasy! :dance:

Ale widze ze kolega Zlatancośtam tez zmienia kluby jak rekawiczki wiec czemu ma do mnie pretensje? :|

Obrazek

Wolność i kapitalizm!
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 19:36

Intermediolan.com kolego! Ti Amo Nerazzurri! Po wsze czasy! Dance
Ale Ty sie tym szczycisz? Ciekawe co o Tobie mysla Interisci i czy ciesza sie ze maja takiego wiernego kibica w swoim gronie.
pozdr

['] - to dla Ciebie

gonzo

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 20:03

wErOn pisze:
gonzo pisze:Ale wśród których ? Bo na forum Interu jakoś cie nie widac, na fcinter.pl (bo to jest chyba teraz najwieksza strona o Interze) tez jakos rzadko sie wypowiadasz (raczej wcale).
A to juz wiem dlaczego nigdy cie nie widzialem :rotfl:

zlatan_sc

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 20:58

wErOn pisze:

Ale widze ze kolega Zlatancośtam tez zmienia kluby jak rekawiczki wiec czemu ma do mnie pretensje? :|

Obrazek
teraz to juz sie osmieszyles na maxa.. :rotfl:
pokaz mi w ktorym niby miejscu zmienilem kiedys klub, hę.. ?
i nie zlatancośtam, odnosze sie do Ciebie z szacunkiem, moze minimalnym ale jakis jest, i tego samego wymaga Twoja kultura.

Obrazek
wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 22:22

Boze co za czlowiek, hahaha, zaloze sie ze w jego szafie znajdziemy koszulke ManUtd z nazwiskiem Beckham i Barçy z Ronaldinho na plecach!
chyba ten wierny kibic jest jednak dzieckiem albo chociaz siostrzencem neostrady. POZDRO! a tak by the way, slyszalem ze Bayern Monachium wzmocnil sklad i kto wie moze cos zwojuje :D Real tez nie proznuje, zaloz juz profil na ich stronie :D haha no naprawde gosc poprawil mi humor swoimi wypowiedziami :rotfl:

pozdrawiam prawdziwych kibicow ktorzy sa na dobre i na zle z jakimkolwiek klubem a w szczegolnosci z tym naszym. Forza Juve

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 22:50

nordahl pisze:
swiergot pisze:
makaveli999 pisze:ale jak można przegrać mecz w którym prowadzi się 3:0, to wiedzą tylko w Romie
Nie tylko, w Milanie też wiedzą.
W Juve za to wiedza jak mozna strzelic gola w 120', a chwile pozniej go stracic.
W milanie wiedza to jeszcze lepiej. Niech przypomnie SPW za 2003 rok kiedy to pirlo strzelil bramke w 2 minucie doliczonego czasu 1 czesci dogrywki (co przy uznawanym wowczas srebrnym golu dawalo im puchar) po czym stracili bramke w 3 minucie doliczonego czasu gry i polegli w karnych :lol:

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ