3 runda PW : Napoli 3:3 k. 5:4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 23:59

Tak jak myślałem ciężki bój .. ale nie wierzyłem w porażke !! Co jest panowie my w ogóle obrony nie mamy !! Starsi panowie tam biegają... jedynie boczni młodzi. Ehhh ciężko będzie bardzo w Serie B ! Wkońcu jak strzelaliśmy te karne? Buffon strzelał ??:| BraVo DEL PIERO !! JESTES BOGIEM !

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 23:59

Ktoś powie, karne to loteria. Owszem, ale kto mi odpowie na pytanie, jak można stracić bramkę na minutę po strzeleniu gola dającego prowadzenie na 2 minuty przed końcem meczu?!?!?!

Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:00

No i lipa :płaczę: Przegraliśmy po bardzo dramatycznym meczu, wręcz po horrorze... Bardzo liczyłem że uda się zdobyć PW, ale niestety... Ten mecz potwierdził to że nie będziemy tak łatwo wygrywac jakto wielu myśli. :/ Znów zawiódł mnie Camoranesi, który ma chyba jakieś problemy z psychiką i przez jego głupie zachowanie musieliśmy grać w 10. Na wielkie słowa uznania i wielkie brawa zasługuje Alex! Naprawde il nostro capitano gra ostatnio fantastycznie! Coś czuje że to będzie jego sezon i że pod jego wodzą mimo trudów zdobędziemy upragnione cele!!! :) Forza La Vecchia Signora! Forza il nostro Capitano!

P.S.
[color=red][size=150][b]VaRiaT[/b][/size][/color] pisze:a ja krótko
Koniec Coppa Italia dla Juve :/ ;( :/ załamka... A było tak blisko...
BRACIE! :-D W tym trudnym momencie wreszcie Cię odnalazłem... :)
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2006, 00:14 przez Gooray, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:03

Przez dwa lata nie zobaczymy Juventusu w pucharach :płaczę: :płaczę: :płaczę: Jak to się mogło stać, że przegraliśmy tak ważny mecz, jak mogliśmy stracić trzy bramki z beniaminkiem Serie B, jak to wszystko jest możliwe?! :angry: Czy nasza obrona jest aż tak słaba?! Nie mogę się doczekać skrótu, żeby zobaczyć jak to wszystko się stało. Czy tylko Del Piero się stara, a reszta patrzy?! Ciekawi mnie też sytuacja z Camoranesim, nie chce go na razie o nic oskarżać dopóki nie dowiem się w jakich sytuacjach złapał te kartki, ale teraz wydaje mi się to mocno podejrzane :think: Czy aby on nie chce wymóc decyzji o sprzedaży do innego klubu?
Alex jest wielki, jemu zależy
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce

Obrazek
VaRiaT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

a ja krótko
Koniec Coppa Italia dla Juve :/ ;( :/ załamka... A było tak blisko...

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Niech ktos mi powie jak mozna wystawiac jako pierwszego strzelca Buffona, ktorego nie pamietam aby strzelil karnego. Jesli o takich nowych wrazeniach mowil Gianluigi, jak strzelanie karnych w (podobno) najwazniejszych rozgrywkach w tym sezonie, to nie wiem. Poki co jestem w szoku i nie wiem co napisac wiecej. Moze jutro jak ochlone to edytuje ten post. Po prostu tragiczne.
pozdr

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:06

Buffon strzelajacy pierwszego karnego, w dodatku tak waznego? Ej, moze Gigi powinien na ataku zaczac grac :?: :( Deszamps przesadzil... :płaczę:

Wiedzialem, ze z Napoli nie bedzie tak latwo, ale zachowanie co niektorych naszych zawodnikow bylo w niektorych mometach...skandaliczne, dzieki nam teraz to Napoli zagra w kolejnej rundzie PW. Wielkie brawa dla Del Piero, dwa mecze i już trzy bramki, :bravo: :!:

Nasze marzenie to juz historia(przynajmniej narazie). Ta przegrana moze wszystko popsuc, nie wiem co Deszamps ma teraz w głowie, ale po niezlym okresie przyszedl czas na dosc sromotna porazke.

Bianconerri Siamo Noi! Per Sempre!

Deszamps? Nie wstyd tobie? /Martin

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:14

I po frytkach :angry: Jestem zaskoczony tym wynikiem i bardzo wnerwiony :!: :!: :!: :!: Ale bardziej jestem zdziwiony, że Buffon rozpoczął serie rzutów karnych :!: O ile się nie myle to Buffon nie jest Chilavertem i jeżeli mnie pamięc nie myli to Gigi nigdy nie strzelał karnego :!: Więc nasuwa się moje pytanie: Dlaczego Dechamps wystawił Buffona do strzelania karnych :?:
Jaki ja jestem zły i zdziwiony :!: :!: :!: Ale zarazem jest mi bardzo szkoda tego, że odpadliśmy z Napoli :płaczę:

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:22

Mr Cezary pisze:Ktoś powie, karne to loteria. Owszem, ale kto mi odpowie na pytanie, jak można stracić bramkę na minutę po strzeleniu gola dającego prowadzenie na 2 minuty przed końcem meczu?!?!?!
TEZ bym chcial to wiedziec zwyciestwo w kieszeni wystarczylo przez te pare minut bronic sie calym zespolem i to wygrac! ale widocznie zlekcewazylismy Napoli dalej mimo juz 2 straconych bramek. Co do karnych nie bede sie wypowiadal, paranoja ;[

Oczywiscie jedyna osoba ktora nie zawiodla jest ALEX DEL PIERO ale jak juz to pare razy pisalem i powtorze sie znowu sam spotkania nie wygra. Ciekaw jestem komentarzy pomeczowych Deschampsa...

:płaczę: :płaczę: :płaczę: :doh: :doh: :doh:

Obrazek

Obrazek
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:33

Jest mi cholernie żal z powodu odpadnięcia Juve z Pucharu Włoch, ale nie rozumiem waszych pretensji do Buffon'a.
OK, nie strzelił karniaka, ale dlaczego nikt nie ma pretensji do Balzaretti'ego, który też nie zdobył bramki? Buffon co miał do wybronienia, to wybronił i z tego co wyczytałem z relacji - gdyby nie on, to w ogóle nie byłoby dogrywki... a gdyby strzelił, byłby dla Was bohaterem...

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 00:39

To, że taki klub jak Juventus męczy się z Napoli to jeszcze pół biedy. Przecież każda druzyna może mieć "słabszy dzień". Najgorsze jest to, że w tak ważnym meczu wystawiamy bramkarza do strzelania karnych....
Karne to loteria, ale w przypadku, kiedy stają na przeciwko siebie profesjonaliści. Buffon ma bronić karne. Od strzelania są inni. Możliwe, że Gigi strzelał karne na treningach. Jednak nie uwierzę, że obecnie to on najlepiej strzela karniaki z całej kadry zespołu.
Szkoda zaprzepaszczonej szansy. Nie popadajmy jednak w panikę. Dajmy czas nowej drużynie.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
parissaintgermain

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 01:10

Ja was nie chce martwić ale z taką obroną to będzie juve strasznie trudno awansować do Serie A :think:

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 01:30

Strasznie niefortunnie odpadli, zalamac sie mozna zeby stracic bramke w 122 minucie meczu, strzelajac minute wczesniej na 3:2. Jedyny pozytyw ze Alex nieuchronnie zbliza sie do bariery 200 goli w Juve a to bedzie okazja godna uczczenia (200 piw:D).

Wiecej moze bedzie mozna napisac po sciagnieciu goli, ktore znajduja sie tutaj. Konkurencja z SoloJuve nie spi jak widac, oby korzystali na tym kibice :D

Stahar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 02:20

Co tu dużo mówić - pierwszy raz zawiodłem się na Didierze - jak mógł dać Buffonowi strzelić karnego ? - śmieszne troche.

Ciekaw jestem w jakim stopniu pomoże obronie Juve transfer Boumsonga, bo jak na razie nasza obrona spisuje sie bardzo słabo...

A jakbyśmy jakimś cudem zostali w Serie A, to nie moglibyśmy zagrać w Pucharze Intertoto ?

Na jakiej zasadzie włoska federacja ustala kluby do Intertoto ?

centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 02:53

Szczerze mowiac to nie wiem, ale co do meczu.... no niby zawsze nie mozna wygrywac ale tak niewiele brakowalo. Dokladnie jak w meczu Polska Niemcy a Mundialu ostatnim. Panie i Panowie, moze i to nie nastraja optymistycznie, ale musimy byc dobrej mysli!

Forza Grande Juve Per Sempre!! Amo Solo Te!!

Obrazek
Zablokowany