SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 17:16

echh... Nie wiem co mam napisac, bo jakos slowo `gratulacje` dla interu nie przechodza mi przez gardlo czy jak kto woli - palce. Pozatym gdybym byl internista to nie cieszylbym sie z takiej nieporadnosci w pierwszej polowie, strata trzech bramek to nie byle co. Uwazam ze w drugiej polowie to nie inter wygral tylko roma przegrala. Szkoda, bo wolalbym widziec tottiego z pucharem. A co do ubran interu?? smiesze to jest!! :(

Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 17:46

DjJuve pisze:
TdF pisze:ale trzeba mu oddać, że dwie asysty zaliczył
Dwie?
Krowi sutku, tą drugą "asystą" Zlatana jest faul na nim, po którym z rzutu wolnego gola strzelił Figo Fago.

Obrazek
cziro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 18:16

Pierwszy raz w życiu kibicowałem Romie (chociaż ich szczerze nienawidze), ale już wolałem zobaczyć uśmiechniętych romanistów niż internistów, sam nie wiem dlaczego, podejrzewam że przez Scudetto :/ A tak na marginesie to Inter był nie do poznania w tym meczu aż trzech Włochów toż to cud!!! :prochno: a i tak 50% roboty odwalał Vieira... Ibrahimovic fajnie strzelił prosto w Doniego z 5 metrów :rotfl: to też godne odnotowania :-D,ale jak można przegrać mecz w którym prowadzi się 3:0, to wiedzą tylko w Romie, na szczęście to nie nasz problem. Dzisiaj liczy się tylko Napoli i zwycięstwo.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 18:19

Nie oglądałem meczu, nie wiem jaki był przebieg, ale tak jak sie spodziewałem padło duzoo bramek nawet więcej niż sie spodziewałem. Cóż pozostaje pogratulować Interowi kolejnego zwycięstwa w tym pucharze. Za to za dwa lata albo nawet za rok to my w nim zagramy...

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 18:20

makaveli999 pisze:ale jak można przegrać mecz w którym prowadzi się 3:0, to wiedzą tylko w Romie
Nie tylko, w Milanie też wiedzą.

Obrazek
Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 18:26

swiergot pisze:
klsmkr pisze:A jezeli Mancini powtorzy swoj wyczyn w lidze i ogra dwa razy Rome, to ja chyba udam sie w dziekczynna pielgrzymke do Czestochowy :wink:.
Daj znać kiedy będziesz się wybierał i załóż koszulkę Interu, żebym mógł Cię poznać.
Ja to wam proponuję spotkać się pod Górką Przeprośną jeszcze w Blachownii. Pokój. : D

klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 18:50

swiergot pisze:Daj znać kiedy będziesz się wybierał i załóż koszulkę Interu, żebym mógł Cię poznać.
A co? Bede bity? :whistle:
makaveli999 pisze:A tak na marginesie to Inter był nie do poznania w tym meczu aż trzech Włochów toż to cud!!!
Stawiamy na jakosc, nie na ilosc :wink:.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 19:09

klsmkr pisze:A co? Bede bity? :whistle:
Nie mogę powiedzieć, niespodzianka.

Obrazek
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 19:35

klsmkr pisze:
makaveli999 pisze: A tak na marginesie to Inter był nie do poznania w tym meczu aż trzech Włochów toż to cud!!!
Stawiamy na jakosc, nie na ilosc :wink:.
Nie mogłem się powstrzymać.
I to pisze kibic klubu, który orzed sezonem wymienia prawie połowę składu :)
Dzięki za poprawę nastroju ;)

Dirty mind
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 19:57

Trzech nowych zawodników zagrało w pierwszym składzie jeśli mamy być precyzyjni. A klsmkr'owi pewnie chodziło o jakość Włochów w zespole. :whistle:

Inter per SempreObrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 20:09

Venomik pisze:I to pisze kibic klubu, który orzed sezonem wymienia prawie połowę składu
Ostatnio nie tyle "wymienia", co "lata dziury". Przeciez Inter rozpoczal mercato od odejscia Verona, Zanettiego i Favalliego. Doloz do tego slabych zmiennikow bocznych obroncow (Wome i Ze Maria) i tylko czterech napastnikow i juz bedziesz wiedzial, dlaczego akurat tyle transferow.

A tamto zdanie rzeczywiscie odnosilo sie do jakosci Wlochow w Interze.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 20:28

klsmkr pisze:
A tamto zdanie rzeczywiscie odnosilo sie do jakosci Wlochow w Interze.
Mowisz że stawiacie na jakość?? Jakoś Grosso i Toldo nie pokazali tej "jakości" ze wczorajszym meczu! Tylko Materazzi sobie w miare radził

Obrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2006, 21:16

JuveForever10 pisze:Jakoś Grosso i Toldo nie pokazali tej "jakości" ze wczorajszym meczu! Tylko Materazzi sobie w miare radził
Grosso ma jeszcze duzo czasu, zeby pokazac co potrafi. Toldo faktycznie dal ciala przy pierwszej bramce, ale to wciaz dobry bramkarz. Poza tym, jezeli nie bedzie w formie, to po prostu usiadzie na lawce, a bronic bedzie JC.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 10:17

To byl naprawde niezly mecz :wink: Nie czesto zdarza sie ogladac takie rzeczy. Dziwi mnie postawa Romy, ktora w drugiej polowie doslownie przestala grac. Pierwsza, byla w ich wykonaniu po prostu swietna. Choc trzeba przyznac, ze Inter mial w tym meczu, a w zasadzie w drugiej polowie, niesamowicie mocna sile razenia. Co do postawy ex Juventino, to zarowno Vieira jak i Ibra zagrali moim zdaniem dosc dobrze. Naprawde ciekaw jestem jak w tym sezonie bedzie sie spisywal Inter, w lidze ale i w LM. Raczej nie bede im kibicowal :twisted:

nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2006, 11:14

swiergot pisze:
makaveli999 pisze:ale jak można przegrać mecz w którym prowadzi się 3:0, to wiedzą tylko w Romie
Nie tylko, w Milanie też wiedzą.
W Juve za to wiedza jak mozna strzelic gola w 120', a chwile pozniej go stracic.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
ODPOWIEDZ