Tylko nie śmiesznym!tomaj_poz pisze:To co robi Roma z tym śmiesznym Interem to jest śmiechZobaczcie jak gra Mistrz Włoch 05/06 :rotfl:
Bezradność to się nazywa
Śmieszne to są tarcze Scudetto na niebiesko-czarnym tle ;]

Idz juz spac lepiej bo bije od ciebie frustracją z kazdej strony. Az w oczy raziswiergot pisze:Ponieważ średnio interesował mnie mecz 3. i 5. drużyny Serie A, wybrałem spotkanie na zdecydowanie wyższym poziomie, czyli Legia vs Górnik. Kiedy się skończyło, przełączyłem na Superpuchar.
Oczywiście od razu rzucił się w oczy wynik - 3:2 dla Romy, czyli tak jak było do przewidzenia. Potem spojrzałem na koszulki Interu i zacząłem się zastanawiać, czy zawodnicy nie czują się jakby nosili kradzione rzeczy, a jednocześnie zrobiło mi się ich żal, bo 1 września będą musieli zasuwać z nożyczkami i odpruwać tarcze.
Po kilku minutach Inter strzelił gola na 3:3. Dowiedziałem się przy okazji, że to już drugi gol Vieiry w tym meczu, na dodatek po asyście Ibrahimovica. Czyli żeby Inter był zagrożeniem dla rywali, musiał sprowadzić sobie zawodników Juve, rzecz jasna tych, którzy wygrali Scudetto ustawiając mecze. Jak to mówi pewien wykładowca z uczelni kolegi, "no tu mnie rznie".
Cóż, wynik jest niespodzianką, chociaż może nie do końca, bo to tylko jeden mecz, który decyduje o trofeum, co jest w zasięgu Interu, zwłaszcza z takim przeciwnikiem jak Roma, która w beznadziejny sposób przegrała na własne życzenie.
Szkoda, że pewnie nie będzie możliwe unieważnienie tego meczu, tak żeby zagrał w nim prawowity mistrz Włoch. A jeżeli nawet będzie cień szansy, to na pewno FIGC zadba, aby tak się ostatecznie nie stało.

Ojojoj, nie wiem czy celowo napisane, czy ja to tak odczytałem, ale jak dla mnie to zadrwiłeś teraz strasznie z Juventusu.padik__FCI pisze:Szkoda tyko, ze nie bedzie juz Derbow Wloch