SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma
- mrhahn
- Juventino
Tylko nie śmiesznym!tomaj_poz pisze:To co robi Roma z tym śmiesznym Interem to jest śmiechZobaczcie jak gra Mistrz Włoch 05/06 :rotfl:
Bezradność to się nazywa

Śmieszne to są tarcze Scudetto na niebiesko-czarnym tle ;]

- swiergot
- Juventino
Ponieważ średnio interesował mnie mecz 3. i 5. drużyny Serie A, wybrałem spotkanie na zdecydowanie wyższym poziomie, czyli Legia vs Górnik. Kiedy się skończyło, przełączyłem na Superpuchar.
Oczywiście od razu rzucił się w oczy wynik - 3:2 dla Romy, czyli tak jak było do przewidzenia. Potem spojrzałem na koszulki Interu i zacząłem się zastanawiać, czy zawodnicy nie czują się jakby nosili kradzione rzeczy, a jednocześnie zrobiło mi się ich żal, bo 1 września będą musieli zasuwać z nożyczkami i odpruwać tarcze.
Po kilku minutach Inter strzelił gola na 3:3. Dowiedziałem się przy okazji, że to już drugi gol Vieiry w tym meczu, na dodatek po asyście Ibrahimovica. Czyli żeby Inter był zagrożeniem dla rywali, musiał sprowadzić sobie zawodników Juve, rzecz jasna tych, którzy wygrali Scudetto ustawiając mecze. Jak to mówi pewien wykładowca z uczelni kolegi, "no tu mnie rznie".
Cóż, wynik jest niespodzianką, chociaż może nie do końca, bo to tylko jeden mecz, który decyduje o trofeum, co jest w zasięgu Interu, zwłaszcza z takim przeciwnikiem jak Roma, która w beznadziejny sposób przegrała na własne życzenie.
Szkoda, że pewnie nie będzie możliwe unieważnienie tego meczu, tak żeby zagrał w nim prawowity mistrz Włoch. A jeżeli nawet będzie cień szansy, to na pewno FIGC zadba, aby tak się ostatecznie nie stało.
Oczywiście od razu rzucił się w oczy wynik - 3:2 dla Romy, czyli tak jak było do przewidzenia. Potem spojrzałem na koszulki Interu i zacząłem się zastanawiać, czy zawodnicy nie czują się jakby nosili kradzione rzeczy, a jednocześnie zrobiło mi się ich żal, bo 1 września będą musieli zasuwać z nożyczkami i odpruwać tarcze.
Po kilku minutach Inter strzelił gola na 3:3. Dowiedziałem się przy okazji, że to już drugi gol Vieiry w tym meczu, na dodatek po asyście Ibrahimovica. Czyli żeby Inter był zagrożeniem dla rywali, musiał sprowadzić sobie zawodników Juve, rzecz jasna tych, którzy wygrali Scudetto ustawiając mecze. Jak to mówi pewien wykładowca z uczelni kolegi, "no tu mnie rznie".
Cóż, wynik jest niespodzianką, chociaż może nie do końca, bo to tylko jeden mecz, który decyduje o trofeum, co jest w zasięgu Interu, zwłaszcza z takim przeciwnikiem jak Roma, która w beznadziejny sposób przegrała na własne życzenie.
Szkoda, że pewnie nie będzie możliwe unieważnienie tego meczu, tak żeby zagrał w nim prawowity mistrz Włoch. A jeżeli nawet będzie cień szansy, to na pewno FIGC zadba, aby tak się ostatecznie nie stało.

- mrhahn
- Juventino
No cóż...
Ostatecznie pozostaje pogratulować Interowi i to w sumie tyle.
:puck: Jestem w wielkim szoku. Roma miała zwycięstwo w garści, niestety je wypuściła i dała sobie je odebrać.
Co mogło odwrócić losy meczu?
Napewno przetrzymanie Tottiego jeszcze 15 minut na boisku i pewnie nie postawienie na Mido, który podczas tego meczu swój popis dał w negatywnym tego słowa znaczeniu.
Ostatecznie pozostaje pogratulować Interowi i to w sumie tyle.
:puck: Jestem w wielkim szoku. Roma miała zwycięstwo w garści, niestety je wypuściła i dała sobie je odebrać.
Co mogło odwrócić losy meczu?
Napewno przetrzymanie Tottiego jeszcze 15 minut na boisku i pewnie nie postawienie na Mido, który podczas tego meczu swój popis dał w negatywnym tego słowa znaczeniu.

- Tom_my
- Juventino
ciekawe jak miszcz włoch poradziłby sobie bez wykupionych od nas zawodników. nieważne, gratuluję Interowi zwycięstwa 
btw, ciekawe jak sie czuli pilkare Interu z tarczami na koszulkach...może mysleli że to nowy sponsor?

btw, ciekawe jak sie czuli pilkare Interu z tarczami na koszulkach...może mysleli że to nowy sponsor?
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2006, 23:28 przez Tom_my, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vimes
- Juventino
Roma zawaliła sprawę, bo jak to inaczej nazwać z 3:0 do 3:4 :rotfl: Niektórzy chyba za wcześnie zaczęli się cieszyć z porażki Interu, ale czy jest się czym smucić? W tym meczu zagrały chyba dwie najbardziej znielubiane przez nas drużyny, więc co nas obchodzi do kogo trafił ten puchar?! Interistom gratuluję zdobycia pucharu, tym razem udało się tego dokonać samodzielnie :lol: 
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2006, 23:29 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Valkyr
- Juventino
Podobał mi się kometarz na Polsacie Sport że Inter ma się z czego cieszyć w tym sezonie:
-niby zdobyli Puchar Włoch (no niech będzie tego im nie mogę zarzucić)
-Włochy zostały Mistrzem Świata (Grał 1 zawodnik z Interu :rotfl: bo reszta to obcokrajowcy którzy są odrzutkami z innych klubów :rotfl:)
-zdobyli mistrzostwo Włoch (przyznane przy stoliku przez wysoko postawionych kibiców Interu :rotfl: )
-zdobyli Superpuchar Włoch (mistrz Włoch nie powinien raczej przegrywać 3-0 a potem farciarsko wygrać 4-3 z niezbyt mocną Romą)
-niby zdobyli Puchar Włoch (no niech będzie tego im nie mogę zarzucić)
-Włochy zostały Mistrzem Świata (Grał 1 zawodnik z Interu :rotfl: bo reszta to obcokrajowcy którzy są odrzutkami z innych klubów :rotfl:)
-zdobyli mistrzostwo Włoch (przyznane przy stoliku przez wysoko postawionych kibiców Interu :rotfl: )
-zdobyli Superpuchar Włoch (mistrz Włoch nie powinien raczej przegrywać 3-0 a potem farciarsko wygrać 4-3 z niezbyt mocną Romą)
- forzaragazzi
- Interista
No i co teraz powiecie kibice juve??? Ci trorzy prorokowali ze przy stanie 2-0 dla romy bedzie ze 4-0?
Inter w pierszej połowie zagral katasrofalnie w obronie ale jest klasowa druzyna i sie podniósł :-D :-D :-D [/img]

- Mr Cezary
- Juventino
Mecz mi się podobał. To, że wygrał akurat Inter, a nie Roma nie zrobiło na mnie większego wrażenia, aczkolwiek mimowolnie chciałem, by to Totti wzniósł puchar. Tymczasem wzniósł Zanetti i Inter drugi raz z rzędu sięgnął po Super Coppa Italiana. Ciekawe, czy gdyby mecz o to trofeum odbył się w 'zasłużonym' składzie, to Interiści cieszyliby się tak na koniec? :twisted:
PS. Mimo, że już nie w biało - czarnych, a niebiesko - czarnych koszulkach, to wciąż pozostał mi do nich sentyment. Aż żal mi było, gdy widziałem jak Zlatan, czy Vieira zostają oklaskiwani przez publiczność na San Siro... ech.. mogliście być tak oklaskiwani przez nas.. a tak?
PS. Mimo, że już nie w biało - czarnych, a niebiesko - czarnych koszulkach, to wciąż pozostał mi do nich sentyment. Aż żal mi było, gdy widziałem jak Zlatan, czy Vieira zostają oklaskiwani przez publiczność na San Siro... ech.. mogliście być tak oklaskiwani przez nas.. a tak?

- Mane
- Juventino
Tu Cie troche ponioslo, Wlodarczyk to "Rasiak ligi polskiej" jak nabija to strzeliswiergot pisze:Ponieważ średnio interesował mnie mecz 3. i 5. drużyny Serie A, wybrałem spotkanie na zdecydowanie wyższym poziomie, czyli Legia vs Górnik.

- wErOn
- Juventino
Idz juz spac lepiej bo bije od ciebie frustracją z kazdej strony. Az w oczy raziswiergot pisze:Ponieważ średnio interesował mnie mecz 3. i 5. drużyny Serie A, wybrałem spotkanie na zdecydowanie wyższym poziomie, czyli Legia vs Górnik. Kiedy się skończyło, przełączyłem na Superpuchar.

- parissaintgermain
- Juventino
Piękne widowisko nam urządził inter
Jeszcze są trochę niepoukładani, niezgrani, ale od kiedy strzelili na 3:1 grali pięknie, w końcu na miarę zawodników którzy tam grają
Mam nadzieje że inter pokaże że umie wygrywać i zdobędzie w końcu mistrzostwo. A myśle że w tym sezonie mają ułatwione zadanie, nie ma juve, milan sprzedał szewczenke

Jeszcze są trochę niepoukładani, niezgrani, ale od kiedy strzelili na 3:1 grali pięknie, w końcu na miarę zawodników którzy tam grają

Mam nadzieje że inter pokaże że umie wygrywać i zdobędzie w końcu mistrzostwo. A myśle że w tym sezonie mają ułatwione zadanie, nie ma juve, milan sprzedał szewczenke

- Buri
- Juventino
WIELKA SZKODA !! Świeżo ustawieni mistżofie Włoch ... zdobyli super puchar Włoch. Ale brawo za odrobie nie tych 3 bramek
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Bart_DB
- Juventino
Ojojoj, nie wiem czy celowo napisane, czy ja to tak odczytałem, ale jak dla mnie to zadrwiłeś teraz strasznie z Juventusu.padik__FCI pisze:Szkoda tyko, ze nie bedzie juz Derbow Wloch
A i jeszcze jedno, derby Włoch będą dalej. Myślę, że kluby na tyle się nienawidzą, że ich mecze będą najbardziej emocjonujące z wszystkich i pozsostaną derbami. Z zasady i tyle. A Juventus nigdy nie spadł z pierwszej ligi. Został zepchnięty.
ti porterò all'inferno con me.
- Bart
- Interista
Inter się dziś (a właściwie wczoraj) potrafił podnieść. Zobaczymy, czy równie szybko podniesie się Juve. Wielu twierdzi, że już 1 września. Trzymam więc za słowo.
A co do popularnego tutaj gdybania typu: gdyby nie grali nasi, to Guido Rossi i spółka herbu Siedemnaście nic by nie zdziałali. Rok temu Mancini w Superpucharze pominął nowo ściągniętych zawodników. Jak się to skończyło- wszyscy wiemy.
A co do popularnego tutaj gdybania typu: gdyby nie grali nasi, to Guido Rossi i spółka herbu Siedemnaście nic by nie zdziałali. Rok temu Mancini w Superpucharze pominął nowo ściągniętych zawodników. Jak się to skończyło- wszyscy wiemy.
inter Jest Bebe