SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 16:06

Dlaczego będe kibicował Romie?
1. Lubie Tottiego ;)
2. Roma jest raczej mniej docenionym klubem włoskim niż inter, dlatego chce zeby oni wygrali.
3. Co to jest w ogole inter? z czym to się je? :doh:

Myśle, że główną postacią tego spotkania będzie właśnie Francesko Totti, jego forma podczas MŚ nie była imponująca jednak z meczu na mecz grał lepiej i było widac coraz większą pewność w jego zagraniach, ale MŚ to już przeszłość i mam nadzieję ze Totti pokaże naprawde na co go stać i nie będzie "boiskowym chamem" jak w tamtym sezonie, ale pokaże klase i umiejętności :)

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 16:43

mrhahn pisze: 1. Lubie Tottiego ;)
:shock: Nie żebym sie czepiał ale takiego wyznania jeszcze nie widziałem :prochno:

Co do meczu - nie cierpie obu zespołów i jak dla mnie wersją najbardziej optymalną byłoby zawalenie się płyty boiska i nie rozegranie meczu :smile:

W Romie najbardziej irytujący jest dla mnie Totti, kibice tego klubu i ich nagonka na Juve za calciopoli. Z kolei Inter to klub "święty" i ogółem p...ewny siebie :wink: Zeby się nie przejechali. Jednak wynik tego meczu przyjmę z obojetnością.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 17:37

Będe kibicował Romie. Interu nie lubie, ale tak jest od wielu lat a to, że "zdobyli" te mistrzostwa to niewiele mnie obchodzi. Mogli dac nawet Chievo czy Palermo - było mi to obojętne. A co do meczu - licze na niezłe widowisko. Roma powinna pokazać co potrafi, szczególnie ciekawi mnie kreatywność linii pomocy. Inter - cóż po nich spodziewam się chłodnej pasywnej postawy. Nie wiem dlaczego, ale tak wyobrażam sobie mecz. Wynik: 3:1 dla Romy.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 17:55

Inter ma teoretyczsnie wieksze szanse na wygrana ale... jezeli zagraja tak jak w sparingach to moga sie pozegnac z trofeum (nie wiem jak Roma grala w sparingach ale Inter tregicznie...) oczywscie chcialbym zeby wygrała Roma niech maja jakiś sukces i zapewne 90% kibiców Juve bedzie kibicować Romie. Ciekawe czy zagra Zlatan? moze nie pogra sobie w lidze tez nie wyjdzie na pierwsze mecze i sie wkorzy :twisted:

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 18:01

Heh ja też będe za Romą.
Chociaż nie lubie interu i romy ale interu bardziej chyba nie trzeba tłumaczyc dlaczego.
Dla kibicow interu jest sie czym podniecać bo prezecież Mistrzostwa Włoch ( w przypadku interu ) nie zdobywa sie co roku :rotfl: :rotfl:
Bedę zadowolony jeśli Roma wygra. Szkoda tylko że Juve w owym finale nie zagra :doh:

FORZA Grande Juventus

centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 18:47

chyba nie bedzie to niespodzianka jak powiem ze kibicuje W TYM MECZU AS Roma, poniewaz jak moi przedmowcy zdazyli to juz podkreslic inter to banda zlodziei!!! OSZUKALI MNIE banda decydentow z milanu, prawie za darmo zawodnikow wzieli, naszych zawodnikow. K**** J*****!!! NA szczescie ;) inter to klub ktory ma stopien mistrzowski w przegrywaniu wiec wedlug mnie Roma poradzi sobie bez problemu.

Nie wazne ile inter wyda kasy na zawodnikow, nie wazne ile klubow zdegraduje... to wciaz bedzie ten sam inter, druzyna ciamajd ;)

pozdrawiam Juventini

Obrazek
mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 19:28

wojti-s pisze:
mrhahn pisze: 1. Lubie Tottiego ;)
:shock: Nie żebym sie czepiał ale takiego wyznania jeszcze nie widziałem :prochno:
Może to dziwne, ale po ostatnich MŚ lubie wszystkich zawodników drużyny Azzurrich, a Totti... no zrobił swoje i tyle, w końcu nie wiem dlaczego ludzie go tak nie lubią... podczas meczów i poza boiskiem zachowuje się jak zachowuje, a my raczej wiemy o tych negatywnych zachowaniach.
Nie mam zamiaru go oceniać po nagłaśnianych sytułacjach, a raczej powodów nie mam żeby go nie lubić.

Obrazek
juventussek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:12

hahaha Roma juz wygrywa 2-0
na liste strzelcow sie wpisali Mancini i Aquilani
co im to dało wyliminowanie juventusu??
nadal przegrywaja i beda przegrywac!
mam nadzieje ze koncowy wynik bedzie 4-0

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:21

Jest juz 3 : 0. Później nie będzie mi sie chcialo pisać, wiec troche napisze teraz: Zlatan jest takim samym drewnem jakim był kiedy odchodził z Juve. Vieira prócz brutalnego faulu nie pokazal NIC. W sumie możemy im dziękować że ich od nas kupili :D A te miny Manciniego na widok gry Interu :prochno:

mrhahn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:22

Czy już nie aby 0:3 ? :)
klsmkr pisze:EDIT: Aha, jezeli kogos rzeczywiscie beda interesowaly bramki z meczu, to postaram sie je wrzucic.
Czy za złośliwość uznasz jeśli cię poproszę o te bramki? :prochno:

Obrazek
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:31

Jak by to powiedzieć prawie jak mistrz prawie wygrywa :-D I prawie już ma Superpuachar w swoich złodziejskich rękach. Czekajcie w przerwie jeszcze działacze coś wymyślą i może być różnie po zmianie stron. Nigdy nie przepadałem za Interem a teraz to już w ogóle. To my powinniśmy grać w tym meczu! To my powinniśmy teraz bić się o Superpuchar. Ale zobaczycie: interiście jeszcze pożałują tego tytułu. Bo wszyscy będą się nabijać z ich beznadziejnie "mistrzowskiej" gry...
pozdro i DO BOJU Roma (w życiu bym nie przypuszczał, że to napiszę)

KowalFromStolica

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:36

Szczególnie śmiesznie wygląda ta włoska tarcza na strojach Interu... ciekawe czy kibice tego klubu wiedzą co to jest :lol: :lol: :lol:

Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
tomaj_poz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:39

To co robi Roma z tym śmiesznym Interem to jest śmiech :D Zobaczcie jak gra Mistrz Włoch 05/06 :rotfl:

benkas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 21:45

W tym meczu, jak większośc kibiców, jestem oczywiście za Romą. Przyczyn jest kilka:
1. Ukradli nam tytuły,
2. Grają tam sprzedawczyki

A teraz kilka słów o meczu (I połowie narazie). Inter jak to inter gra swoje :wink: . Zlatan bardzo dobry mecz :lol: (forma taka jak w poprzednim sezonie). Całą dotychczasową radość mąci gol vieiry.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że będzie jeszcze kilka trafień dla romy.

Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 22:08

mrhahn pisze:Czy już nie aby 0:3 ? :)
klsmkr pisze:EDIT: Aha, jezeli kogos rzeczywiscie beda interesowaly bramki z meczu, to postaram sie je wrzucic.
Czy za złośliwość uznasz jeśli cię poproszę o te bramki? :prochno:
ja również poprosze o brameczki

no cóż, w pojedynku ze świeżo ustalonymi mistrzami Włoch wygrywaja świeżo ustaleni vice-mistrzowie Włoch.

szkoda, że świeżo ustaleni mistzowie Włoch potrafia tylko wygrywac za zielonym stoliczkiem ...

pytanko takie mam: jak tam Ibra ?
bo z Vieirą będzie chyba tak jak w Juve ... kilka meczów dobrych, a poźniej gra poniżej oczekiwań
wszystkim interistom życze, żeby kiedyś wygrali coś ważnego na boisku.
kiedyś - może za następne kilkanaście lat ?

ODPOWIEDZ