SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma
- Wonki
- Juventino
Już dziś we Włoszech kolejny mecz o SuperPuchar Italii. Mecz na San Siro rozpocznie się o 20:45. Znamy już powołania dzisiejszych rywali.
AS Roma: Aquilani, Cassetti, Chivu, Cufre', Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Mido, Montella, Okaka, Panucci, Perrotta, Pipolo, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti
Inter: Francesco Toldo, Julio Cesar Soares, Fabian Carini, Javier Zanetti, Fabio Grosso, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Marco Andreolli, Dejan Stankovic, Luis Figo, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Cesar, Zlatan Ibrahimovic, Julio Ricardo Cruz, Adriano, Hernan Crespo, Alvaro Recoba
Transmisja TV:
British EuroSport
RAI Uno
Sport+
SuperSport 6 SA
TRT 1
Polsat Sport ( początek o 20:40)
obejrzyj ten mecz w necie!
Więc pytanie jest oczywiste: kto jest Twoim faworytem i dlaczego Roma
? (oczywiście żarcik
)
Kogo typujesz na głównego aktora dzisiejszego widowiska?
Wczoraj bardzo mile zaskoczyła większość kibiców Juve Barcelona
Może dziś faworyt także zostanie w pokonanym polu i Puchar wzniesie kapitan Romy - Totti? Ja osobiście wolę, żeby wygrała Roma, nie ma to jak upokorzenie Interu w ważnym meczu :twisted: Ale to będzie baardzo, bardzo trudne, w końcu Roma to nie Stara Dama... niestety nie będę mógł obejrzeć tego meczu dziś, więc z góry proszę o bramki (o ile będą
). Ekipa rzymian będzie musiała wypracować ewentualne zwycięstwo na boisku. Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie, bo samego Interu nie lubię. Zapraszam do dyskusji także obecnych na Naszym forum Interistów i Romanistów, może podzielą się z Juventini swoją wiedzą o formie swoich klubów?
AS Roma: Aquilani, Cassetti, Chivu, Cufre', Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Mido, Montella, Okaka, Panucci, Perrotta, Pipolo, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti
Inter: Francesco Toldo, Julio Cesar Soares, Fabian Carini, Javier Zanetti, Fabio Grosso, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Marco Andreolli, Dejan Stankovic, Luis Figo, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Cesar, Zlatan Ibrahimovic, Julio Ricardo Cruz, Adriano, Hernan Crespo, Alvaro Recoba
Transmisja TV:
British EuroSport
RAI Uno
Sport+
SuperSport 6 SA
TRT 1
Polsat Sport ( początek o 20:40)
obejrzyj ten mecz w necie!
Więc pytanie jest oczywiste: kto jest Twoim faworytem i dlaczego Roma
Kogo typujesz na głównego aktora dzisiejszego widowiska?
Wczoraj bardzo mile zaskoczyła większość kibiców Juve Barcelona

- Michal87
- Juventino
Powiem tyle: ZŁODZIEJE!!
Moim faworytem jest Roma nie dlatego że ją lubie ani że jest lepsza tylko dlatego że Inter to ZŁODZIEJE, załatwili sobie mistrzostwo włoch i teraz sobie walczą o to trofeum. Ale mam nadzieje że to jedyny puchar jaki mają szanse zdobyc (licze na szybkie odpadnięcie w LM i 2 miejsce w Serie A).
Moim faworytem jest Roma nie dlatego że ją lubie ani że jest lepsza tylko dlatego że Inter to ZŁODZIEJE, załatwili sobie mistrzostwo włoch i teraz sobie walczą o to trofeum. Ale mam nadzieje że to jedyny puchar jaki mają szanse zdobyc (licze na szybkie odpadnięcie w LM i 2 miejsce w Serie A).

- The_Sickness
- Juventino
Szczerze powiedziawszy wisi mi kto wygra ten mecz. Nie lubie obu zespołów i cięzko mi powiedziec, ktorego bardziej. Realnie patrząc Inter ma silniejszy skład, no ale nie od dziś wiadomo, ze czasem nawet nazwiska nie pomagają. Ważne, zeby mecz był na wysokim poziomie, wkońcu to Superpuchar Włoch, i nie będą go oglądać tylko kibice włoskiej Serie A, więc lepiej, aby zaprezentowały się z jak najlepszej strony.
- Vimes
- Juventino
Najgorsza opcja z możliwych, Inter i Roma grają o jakieś trofeum, dobrze, że to tylko superpuchar. Normalnie byłoby mi absolutnie obojętne, kto wygra w tym meczu, ale biorąc pod uwagę ostanie okoliczności, z dwojga złego wolę Romę. Mam nadzieję, że "miszczowie" Włoch niczego nie zdobędą w tym sezonie, a ten mecz zapoczątkuję serię ich porażek :twisted:
- klsmkr
- Interista
A proszeWonki pisze:Zapraszam do dyskusji także obecnych na Naszym forum Interistów i Romanistów, może podzielą się z Juventini swoją wiedzą o formie swoich klubów?
W jakiej Inter jest formie? Na pewno wyniki sparingow nie nastrajaja optymizmem. Oczywiscie, nie zawsze gralismy 4-4-2, dopiero od niedawna caly sklad trenuje razem, ale... tak slabych letnich meczy nie mielismy dawno. Mimo to, jest kilka rzeczy, ktore moga sie podobac. Nowi zawodnicy w wiekszosci dobrze wprowadzili sie do druzyny, potrafimy sie bronic jak za czasow Cupera
Sklad Interu: Toldo - Zanetti - Materazzi - Samuel - Grosso - Figo - Cambiasso - Vieira (z braku laku zapewne on do 60 minuty) - Stankovic - Adriano - Cruz
PS. Denerwujcie sie dalej :lol:.
EDIT: Aha, jezeli kogos rzeczywiscie beda interesowaly bramki z meczu, to postaram sie je wrzucic.
EDIT 2:
ROTFL. Przypominam, ze gdyby nie afera, o Superpuchar gralibyscie z nami, a nie z Roma.Alex_10 pisze:Ja naszczęście meczyk oglądne i będe trzymał kciuki za Rome :evil: Ponieważ oni zasłużenie grają o to trofeum a nie tak jak inter
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2006, 13:57 przez klsmkr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alex_10
- Juventino
Ja naszczęście meczyk oglądne i będe trzymał kciuki za Rome :evil: Ponieważ oni zasłużenie grają o to trofeum a nie tak jak inter
Zobacze jak sie tam prezentuje Zlatan siedząc na ławce
Romy też nie lubie ale teraz to wierze w was

Zobacze jak sie tam prezentuje Zlatan siedząc na ławce

Romy też nie lubie ale teraz to wierze w was
- Mendus
- Juventino
Kurcze chetnie bym obejrzal akurat mam Polsat Sport, ale niestety jade gdzies indziej
Ja takze licze na Rome mysle, ze chocby Inter wystapil w najlepszym skladzie (z nowymi nabytkami) i tak Roma sobie poradzi.

- Piotrekk
- Juventino
Ja wole zeby puchar wygrała Roma,do tej druzyny nie odczuwam az tak duzej niecheci co do ich przeciwników,oraz szanuje Spallettiego,w przeciwienstwie do Manciniego!
Wonki,w składzie Romy widze nazwisko Faty'ego,czy to jest ten obrońca ktorego chciał kupic Juve?? Z gory dzieki za odp .
Wonki,w składzie Romy widze nazwisko Faty'ego,czy to jest ten obrońca ktorego chciał kupic Juve?? Z gory dzieki za odp .
Juve fan
- Kuben
- Juventino
Oczywiscie ze bede kibicowal Romie... nie lubie tego klubu ale musialbym byc chyba kompletnym kretynem kibicujac Interowi
... nie dosc ze ukradli Nam 2 zawodnikow to jeszcze Tytul mistrza Wloch... Rzymianie pokazcie na co Was stac ! PzDr ! 

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Wonki
- Juventino
Nie, to nie jest ten sam Faty. Juventus interesował się obrońcą Rennes - Jacques'em Faty'm. Ten z Romy to Ricardo Faty, też francuz, 20 lat. PozdroPiotrekk pisze:Ja wole zeby puchar wygrała Roma,do tej druzyny nie odczuwam az tak duzej niecheci co do ich przeciwników,oraz szanuje Spallettiego,w przeciwienstwie do Manciniego!

- Mr Cezary
- Juventino
Mam w planach zobaczyć ten mecz na RAI 1, lecz pewnie się rozczaruję, bo Włosi znów go zakodują :roll: Nie będę kibicował nikomu, aczkolwiek wolałbym, żeby puchar wzniósł Totti, aniżeli Zanetti. Zobaczymy co pokażą byli Juventini, Vieira i Zlatan. Być może będziemy mieć taką niespodziankę jak wczoraj podczas European Super Cup? :lol:
- Jellei
- Juventino
No i was załatwiłklsmkr pisze: ROTFL. Przypominam, ze gdyby nie afera, o Superpuchar gralibyscie z nami, a nie z Roma.

Oczywiście liczę na Romę, lecz nie dlatego, że Inter "ukradł nam zawodników" (bo to śmieszny zarzut), po prostu nigdy nie lubiłem Interu, i afera oczywiście tego nie zmieniła :]
- juve-Kiciuś
- Juventino
Ja kibicuję Romie, ale wkurza mnie ten wychwalany za nic symulator fauli Totti. Kibicuje Romie dlatego, bo Inter to złodzieje i banda oszustów, Świeżo ustawiony Mistrz Włoch.
- Myzarel
- Juventino
Będę za Romą bo Inter to ZŁODZIEJE. O ile bede w ogóle ogladał ten mecz
bo nie wiem czy nerwowo wytrzymam - Inter i Mistrzostwo :rotfl:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti