SuperPuchar Włoch - Inter 4:3 Roma

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:12

Już dziś we Włoszech kolejny mecz o SuperPuchar Italii. Mecz na San Siro rozpocznie się o 20:45. Znamy już powołania dzisiejszych rywali.

AS Roma: Aquilani, Cassetti, Chivu, Cufre', Curci, De Rossi, Doni, Faty, Ferrari, Mancini, Mexes, Mido, Montella, Okaka, Panucci, Perrotta, Pipolo, Pizarro, Rosi, Taddei, Tonetto, Totti

Inter: Francesco Toldo, Julio Cesar Soares, Fabian Carini, Javier Zanetti, Fabio Grosso, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Marco Andreolli, Dejan Stankovic, Luis Figo, Patrick Vieira, Olivier Dacourt, Esteban Cambiasso, Santiago Solari, Cesar, Zlatan Ibrahimovic, Julio Ricardo Cruz, Adriano, Hernan Crespo, Alvaro Recoba

Transmisja TV:
British EuroSport
RAI Uno
Sport+
SuperSport 6 SA
TRT 1
Polsat Sport ( początek o 20:40)
obejrzyj ten mecz w necie!

Więc pytanie jest oczywiste: kto jest Twoim faworytem i dlaczego Roma :wink: ? (oczywiście żarcik :smile:)
Kogo typujesz na głównego aktora dzisiejszego widowiska?

Wczoraj bardzo mile zaskoczyła większość kibiców Juve Barcelona :) Może dziś faworyt także zostanie w pokonanym polu i Puchar wzniesie kapitan Romy - Totti? Ja osobiście wolę, żeby wygrała Roma, nie ma to jak upokorzenie Interu w ważnym meczu :twisted: Ale to będzie baardzo, bardzo trudne, w końcu Roma to nie Stara Dama... niestety nie będę mógł obejrzeć tego meczu dziś, więc z góry proszę o bramki (o ile będą :)). Ekipa rzymian będzie musiała wypracować ewentualne zwycięstwo na boisku. Oczywiście to jest tylko moje skromne zdanie, bo samego Interu nie lubię. Zapraszam do dyskusji także obecnych na Naszym forum Interistów i Romanistów, może podzielą się z Juventini swoją wiedzą o formie swoich klubów?

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:33

Powiem tyle: ZŁODZIEJE!!

Moim faworytem jest Roma nie dlatego że ją lubie ani że jest lepsza tylko dlatego że Inter to ZŁODZIEJE, załatwili sobie mistrzostwo włoch i teraz sobie walczą o to trofeum. Ale mam nadzieje że to jedyny puchar jaki mają szanse zdobyc (licze na szybkie odpadnięcie w LM i 2 miejsce w Serie A).

Obrazek
The_Sickness

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:35

Szczerze powiedziawszy wisi mi kto wygra ten mecz. Nie lubie obu zespołów i cięzko mi powiedziec, ktorego bardziej. Realnie patrząc Inter ma silniejszy skład, no ale nie od dziś wiadomo, ze czasem nawet nazwiska nie pomagają. Ważne, zeby mecz był na wysokim poziomie, wkońcu to Superpuchar Włoch, i nie będą go oglądać tylko kibice włoskiej Serie A, więc lepiej, aby zaprezentowały się z jak najlepszej strony.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:38

Nie wiecie czy rai uno zakoduje ten mecz? :>

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:39

Najgorsza opcja z możliwych, Inter i Roma grają o jakieś trofeum, dobrze, że to tylko superpuchar. Normalnie byłoby mi absolutnie obojętne, kto wygra w tym meczu, ale biorąc pod uwagę ostanie okoliczności, z dwojga złego wolę Romę. Mam nadzieję, że "miszczowie" Włoch niczego nie zdobędą w tym sezonie, a ten mecz zapoczątkuję serię ich porażek :twisted:

Obrazek
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:45

Wonki pisze:Zapraszam do dyskusji także obecnych na Naszym forum Interistów i Romanistów, może podzielą się z Juventini swoją wiedzą o formie swoich klubów?
A prosze :wink:.
W jakiej Inter jest formie? Na pewno wyniki sparingow nie nastrajaja optymizmem. Oczywiscie, nie zawsze gralismy 4-4-2, dopiero od niedawna caly sklad trenuje razem, ale... tak slabych letnich meczy nie mielismy dawno. Mimo to, jest kilka rzeczy, ktore moga sie podobac. Nowi zawodnicy w wiekszosci dobrze wprowadzili sie do druzyny, potrafimy sie bronic jak za czasow Cupera :wink:, a napastnicy, ze wzgledu na spora konkurencje w ataku, staraja sie pokazac z jak najlepszej strony na boisku. Jak by nie bylo, to nasz pierwszy mecz "o cos" w tym sezonie, wiec licze na solidne zaprezentowanie sie naszej druzyny, choc rywal trudny.

Sklad Interu: Toldo - Zanetti - Materazzi - Samuel - Grosso - Figo - Cambiasso - Vieira (z braku laku zapewne on do 60 minuty) - Stankovic - Adriano - Cruz

PS. Denerwujcie sie dalej :lol:.

EDIT: Aha, jezeli kogos rzeczywiscie beda interesowaly bramki z meczu, to postaram sie je wrzucic.
EDIT 2:
Alex_10 pisze:Ja naszczęście meczyk oglądne i będe trzymał kciuki za Rome :evil: Ponieważ oni zasłużenie grają o to trofeum a nie tak jak inter :angry:
ROTFL. Przypominam, ze gdyby nie afera, o Superpuchar gralibyscie z nami, a nie z Roma.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2006, 13:57 przez klsmkr, łącznie zmieniany 1 raz.

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:52

Ja naszczęście meczyk oglądne i będe trzymał kciuki za Rome :evil: Ponieważ oni zasłużenie grają o to trofeum a nie tak jak inter :angry:
Zobacze jak sie tam prezentuje Zlatan siedząc na ławce :prochno:
Romy też nie lubie ale teraz to wierze w was :smile:

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 13:59

Kurcze chetnie bym obejrzal akurat mam Polsat Sport, ale niestety jade gdzies indziej :) Ja takze licze na Rome mysle, ze chocby Inter wystapil w najlepszym skladzie (z nowymi nabytkami) i tak Roma sobie poradzi.

Obrazek

Obrazek
Piotrekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 14:05

Ja wole zeby puchar wygrała Roma,do tej druzyny nie odczuwam az tak duzej niecheci co do ich przeciwników,oraz szanuje Spallettiego,w przeciwienstwie do Manciniego!
Wonki,w składzie Romy widze nazwisko Faty'ego,czy to jest ten obrońca ktorego chciał kupic Juve?? Z gory dzieki za odp .

Juve fan
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 14:37

Oczywiscie ze bede kibicowal Romie... nie lubie tego klubu ale musialbym byc chyba kompletnym kretynem kibicujac Interowi :/ ... nie dosc ze ukradli Nam 2 zawodnikow to jeszcze Tytul mistrza Wloch... Rzymianie pokazcie na co Was stac ! PzDr ! :)

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 14:43

Piotrekk pisze:Ja wole zeby puchar wygrała Roma,do tej druzyny nie odczuwam az tak duzej niecheci co do ich przeciwników,oraz szanuje Spallettiego,w przeciwienstwie do Manciniego!
Wonki,w składzie Romy widze nazwisko Faty'ego,czy to jest ten obrońca ktorego chciał kupic Juve?? Z gory dzieki za odp .
Nie, to nie jest ten sam Faty. Juventus interesował się obrońcą Rennes - Jacques'em Faty'm. Ten z Romy to Ricardo Faty, też francuz, 20 lat. Pozdro :)

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 14:46

Mam w planach zobaczyć ten mecz na RAI 1, lecz pewnie się rozczaruję, bo Włosi znów go zakodują :roll: Nie będę kibicował nikomu, aczkolwiek wolałbym, żeby puchar wzniósł Totti, aniżeli Zanetti. Zobaczymy co pokażą byli Juventini, Vieira i Zlatan. Być może będziemy mieć taką niespodziankę jak wczoraj podczas European Super Cup? :lol:

Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 15:07

klsmkr pisze: ROTFL. Przypominam, ze gdyby nie afera, o Superpuchar gralibyscie z nami, a nie z Roma.
No i was załatwił :D

Oczywiście liczę na Romę, lecz nie dlatego, że Inter "ukradł nam zawodników" (bo to śmieszny zarzut), po prostu nigdy nie lubiłem Interu, i afera oczywiście tego nie zmieniła :]

juve-Kiciuś

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 15:22

Ja kibicuję Romie, ale wkurza mnie ten wychwalany za nic symulator fauli Totti. Kibicuje Romie dlatego, bo Inter to złodzieje i banda oszustów, Świeżo ustawiony Mistrz Włoch.

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2006, 15:49

Będę za Romą bo Inter to ZŁODZIEJE. O ile bede w ogóle ogladał ten mecz :D bo nie wiem czy nerwowo wytrzymam - Inter i Mistrzostwo :rotfl:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
ODPOWIEDZ