Barcelona - Sevilla 0:3
- herr_braun
- Juventino
Oczywiście, jak z większość was cieszę się, że nieposkromiona i idealna Barca została rozjechana, co wnioskuje po komentarzach, bo nie oglądałem. Proszę więc o linkdo bramek lub do skrótu.
- Michal87
- Juventino
JuveForever10 pisze:Ciekawe jakie będą miny Zambro i Thurama jak przyjdzie im przesiedzieć cały sezon na ławie. Z resztą sie nie dziwie bo czego oczekiwał Thuram przechodząc do Barcy w wieku 34 lat, myślał że sobie pogra
Zambro wydaje mi sie że dał sobie założyć na szyje ale sciągnął bo jak większość piłkarzy Barcy ale nie jestem pewnien, w sumie to mało ważny szczegółDeeJay pisze:Thuram dzisiaj nie dał sobie nawet założyć medalu na szyję. Nie wiem jak Zambro, nie przyuważyłem. Ale dziwić się nie ma czemu. Właściwie nie mają nic wspólnego z walką o ten Superpuchar.

- peste
- Juventino
ale miazga :!: barwo Sevilla. wkoncu ktos pokazal tym gwiazdorom ze nalezy szanowac kazdego przeciwnika :twisted: a ta akcja w koncowce cos pieknego 

Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2006, 23:55 przez peste, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reg
- Juventino
No i wreszcie ktos pokonal "niepokonana" Barcelone :-D
Jeszcze co do samego meczu to Barca zagrala po prostu slabo i wcale bym sie nie zdziwil gdyby z taka gra nie nie zajela 1. miejsca w lidze, a to z kolei doprowadziloby do zmiany barw klubowych czesci "kibicow" tego klubu :lol:
Z ta druzyna jest coraz gorzej i jak tak dalej pojdzie to moze dojsc do sytuacji takiej jak w realu kilka lat temu. Ze szczytu zaczna sie staczac po rowni pochylej i nie bedzie juz tak wesolo. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Zambrotta i Thuram zaczeli zalowac swojej decyzji. Chyba ze zalezy im tylko i wylacznie na kasie. Szkoda mi szczegolnie Gianluci ktory przeciez moglby spokojnie grac przez jakies 5 lat, a takie grzanie lawy raczej mu na dobre nie wyjdzie. Gdyby zostal z nami gralby w wiekszosci spotkan.
Jesli chodzi o Ronalidhno to calkiem mozliwe ze powtorzy sie historia Zlatana, ktory przeciez calkiem niedawno zachwycal swoimi umiejetnosciami, a teraz kazdy wie jak jest
Gratulacje dla Sevilli
Cos tam jeszcze mowil o Thuramie i wspomnial ze ma 34 i ze lepiej gdyby Barca kupila Cannavaro ktory i tu UWAGA"jest o 4 lata mlodszy". Z tego co wiem to we wrzesniu skonczy 33 lata, a 34-4 to 30 no ale moze sie mylePrzed chwilą rozwalił mnie Michał Pol...
Mowa o obsadzie bramkarza Barcelony:
"Nie wiem dlaczego Barcelona wciąż pomija tą formację. Mogli przecież wykorzystać sytuację i wyciągnąć ze zdegradowanego Juventusu, Gianluigi'ego Buffon'a? Wtedy to dopiero byłoby...".
Jeszcze co do samego meczu to Barca zagrala po prostu slabo i wcale bym sie nie zdziwil gdyby z taka gra nie nie zajela 1. miejsca w lidze, a to z kolei doprowadziloby do zmiany barw klubowych czesci "kibicow" tego klubu :lol:
Z ta druzyna jest coraz gorzej i jak tak dalej pojdzie to moze dojsc do sytuacji takiej jak w realu kilka lat temu. Ze szczytu zaczna sie staczac po rowni pochylej i nie bedzie juz tak wesolo. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Zambrotta i Thuram zaczeli zalowac swojej decyzji. Chyba ze zalezy im tylko i wylacznie na kasie. Szkoda mi szczegolnie Gianluci ktory przeciez moglby spokojnie grac przez jakies 5 lat, a takie grzanie lawy raczej mu na dobre nie wyjdzie. Gdyby zostal z nami gralby w wiekszosci spotkan.
Jesli chodzi o Ronalidhno to calkiem mozliwe ze powtorzy sie historia Zlatana, ktory przeciez calkiem niedawno zachwycal swoimi umiejetnosciami, a teraz kazdy wie jak jest

Gratulacje dla Sevilli

- LordJuve
- Juventino
Yeah, napiszecie, ze zachowuje sie jak dziecko, ale co mi tam :!: Taka okazja nie jest czesto :!: Wrescie ktos utarl nosa wspanialej Barcie, nie ogladalem meczu, nie interesuje mnie to, ale jedno mnie niezmiernie cieszy. FC BARCELONA(tak panie i panowie) przegrala z Sewilla, brawa dla tych drugich. Co teraz maja w glowach nasze exgwiazdy?
A Pol mnie irytuje, wyciagnac? Jak, za wlosy? :lol:
A Pol mnie irytuje, wyciagnac? Jak, za wlosy? :lol:
- Pavciooo
- Juventino
Sevilla pokazała Barcelonie, że nie są aż tak silni, jak im się wydawało...
Szkoda tylko, że Maresca nie grał od początku, ale itak strzelił z karnego i zrobił piękny rajd, jakby gol padł to by było coś
PS: Mam jakieś dziwne wrażenie, że w tym roku LM nie wygra żaden "gigant" tylko jakiś mniejszy klub np. Benfica
Szkoda tylko, że Maresca nie grał od początku, ale itak strzelił z karnego i zrobił piękny rajd, jakby gol padł to by było coś

PS: Mam jakieś dziwne wrażenie, że w tym roku LM nie wygra żaden "gigant" tylko jakiś mniejszy klub np. Benfica

- Kuben
- Juventino
hahahahaha... i teraz macie, zachcialo Wam sie przechodzic do klubu w ktorym mozecie zrobic kariere... to teraz macie... zankomity poczatek... :rotfl: i ten Enzo
Brawo Sevilla...

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- The_Sickness
- Juventino
Brawo dla sewilli, nie bała się rywala i śmiało zaatakowała od pierwszych minut. Szkoda niewykorzystanych okazji, bo wynik mógł być wyższy, ale 3-0 też wygląda okazale. Ahhh przydałby się teraz Maresca w Juve.
btw. ma ktoś bramki z meczu?
btw. ma ktoś bramki z meczu?
- Martin
- Juventino
Przyznam sie, ze ogladalem tylko pierwszą połowę (a nawet nie całą bo gdzies do 40 minut). I szczerze powiem, ze jak dzisiaj sprawdzalem wynik to obawialem sie, ze jakims cudem uda sie wywinąć Barcelonie na 2-1. Ale jednak nie :!:
I nie chodzi o to, ze Barca przegrała, ale w jakim rozmiarze. Bo jak druzyna, ktora uchodzi za murowanego faworyta moze przegrać 0-3? Thuram nie grał, Zambrotta nie grał. To mnie troche zdziwiło. Decyzje o usadzeniu Thurama jeszcze bym zrozumiał ale, ze Zambro siedział na ławce? I to przez cały mecz? Az mi sie go żal zrobilo. Ale skoro tak wybrał.
A co do śmiesznych komentarzy... to w radiu koles zapowiadał mecz jako
możliwość podziwiania maestrii Barcelony
Mam nadzieję, ze Barca nie pokaze niczego w tym sezonie, bo tak jak reszta mam dosyc. A to wszystko przez dziennikarzy, ktorzy tak jak kiedys nad realem teraz rozpływają się nad Blaugraną... Ehhhh..
I nie chodzi o to, ze Barca przegrała, ale w jakim rozmiarze. Bo jak druzyna, ktora uchodzi za murowanego faworyta moze przegrać 0-3? Thuram nie grał, Zambrotta nie grał. To mnie troche zdziwiło. Decyzje o usadzeniu Thurama jeszcze bym zrozumiał ale, ze Zambro siedział na ławce? I to przez cały mecz? Az mi sie go żal zrobilo. Ale skoro tak wybrał.
A co do śmiesznych komentarzy... to w radiu koles zapowiadał mecz jako
możliwość podziwiania maestrii Barcelony

Mam nadzieję, ze Barca nie pokaze niczego w tym sezonie, bo tak jak reszta mam dosyc. A to wszystko przez dziennikarzy, ktorzy tak jak kiedys nad realem teraz rozpływają się nad Blaugraną... Ehhhh..
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Vincitore
- Juventino
Respekt dla Sevilli , przez cały mecz byli lepsi a Barcelona nie zasłuzyła nawet na bramke , lepiej że ex- Juventinih nie było na boisku. Zawiódł Ronaldinho , przypominał tego z Finałów Mistrzostw Świata i było to bodźcem do dobrej gry zespołu z Andaluzji. Ładny mecz Marescii zresztą nie widziałem słabo grającego zawodnika Sevilli a nawet jeśli to sukces tego zespołu przyćmił to. Zimny prysznic dla Barcelony przyda się przed ligą ale to był nokaut. Kibice Barcelony zachowali się skandalicznie kto oglądał mecz to wie. W dodatku po co zapraszają tego pajaca Pola do studia tylko mnie zdenerwował z tym Buffonem. Brawo Sewilla.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- juve-Kiciuś
- Juventino
Brawo Sevilla! Rozjechała tą Barcę jak nikt, ale lepiej nie mówić jak słabo grali: Eto'o, Ronaldinho, Valdes, Puyol, Marquez. Cały zespół zawalił. I ja się z tego cieszę, bo nigdy nie darzyłem Barcę zbyt dużą sympatią, ale po tej porażce z zespołem Mareski, przestaje ich dażyć sympatią. Sevilla pokazała, że Barca gra mniej-więcej jak Treviso czy teraz Górnik Zabrze.
Maresca strzelił.......... jak ja bym go chciał w Juve! Trudno. Ale cieszę, że Sevilla wygrała Superpuchar Europy i że Maresca strzelił gola.
2post
Puyol nie potrafił sobie poradzić z jakimś tam Sewilijczykiem i sfaulował. A niedawno w kategorii Obrońca sezonu, to wybrano właśnie jego a nie Cannavaro, Hiszpan nic nie pokazał na Mundialu, w Champions League tylko symulacja faulu Shevchenki.
Sevilla była lepsza, Barca nie zasłużyła na gola, grała wręcz beznadziejnie.
nastepnym razem uzyj opcji zmien
/Juventinha
Maresca strzelił.......... jak ja bym go chciał w Juve! Trudno. Ale cieszę, że Sevilla wygrała Superpuchar Europy i że Maresca strzelił gola.
2post
Puyol nie potrafił sobie poradzić z jakimś tam Sewilijczykiem i sfaulował. A niedawno w kategorii Obrońca sezonu, to wybrano właśnie jego a nie Cannavaro, Hiszpan nic nie pokazał na Mundialu, w Champions League tylko symulacja faulu Shevchenki.
Sevilla była lepsza, Barca nie zasłużyła na gola, grała wręcz beznadziejnie.
nastepnym razem uzyj opcji zmien
/Juventinha
- Pabloz9
- Juventino
No i moi wszyscy kumple "kibice" Barcy, co kibicuja jej jak zaczęla wygrywać, jakieś 2 lata temu. Maja kopary w podłodze. Na gadu są takie opisy:
"barca i tak najlepsza"- akurat, jak przegrała to nie najlepsza.
"Barca-Nic sie nie stało"-to wszyscy wiedzą, po co o tym pisać. Jakby się cos stało to by wygrali a tak stali jak te...cienie.
i mój ulubiony:
"Barca!!-z nami koniec"<- ten to jest kibic barcy, teraz już chyba Sevilli.
I wiele innych, są jeszcze opisy "kibiców" chelsea, ale to nie ma sensu o nich pisac bo to totalna żenada.
"barca i tak najlepsza"- akurat, jak przegrała to nie najlepsza.
"Barca-Nic sie nie stało"-to wszyscy wiedzą, po co o tym pisać. Jakby się cos stało to by wygrali a tak stali jak te...cienie.
i mój ulubiony:
"Barca!!-z nami koniec"<- ten to jest kibic barcy, teraz już chyba Sevilli.
I wiele innych, są jeszcze opisy "kibiców" chelsea, ale to nie ma sensu o nich pisac bo to totalna żenada.
"I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego."
- Martin
- Juventino
Wheee to wymiata po prostu. Brawo dla tego pana. "Z nami koniec" :rotfl:Pabloz9 pisze: "Barca!!-z nami koniec"<- ten to jest kibic barcy, teraz już chyba Sevilli.
Log in: 15.12.1997
- BartekGajda9
- Juventino
Wynik można określić mianem wielkiej sensacji. Sevilla po bardzo dobrym meczu uporała się z wielce wychwalaną drużyną barcelony i zasłużenie wygrała 3:0. Na Barcelone spadł kubeł zimnej wody. Barcelona jednak nie jest taka mocna jak ją malują...
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- pan Zambrotta
- Juventino
Iwański komentuje najważniejszy mecz Legii w sezonie, a potem jedzie do Monaco na Superpuchar Europy. Jakiś konflikt TVP ze Szpakowskim ?
Zambrotta powinien zmienić Sylvinho na lewej obronie. Marqez powinien grać w pomocy za Mottę. Ale Rijkaard wolał wystawić starą pakę. I się przejechał do Monaco na wycieczkę.
Jestem zadowolony z wyniku. Niech coś się dzieje w Europie. O "maestrii" Barcelony można usłyszeć w każdym dzienniku. Na przykład: wczoraj nie grała Bacelona z Sevillą. Wczoraj "super-wypas" Barcelona kroczyła po kolejne trofeum :roll:. A teraz będzie ciekawie.
Było 50 artykułów w polskich gazetach na temat "galaktyczności" Barcelony. Teraz będzie 50 kolejnych na temat kryzysu Barcy...
Zambrotta powinien zmienić Sylvinho na lewej obronie. Marqez powinien grać w pomocy za Mottę. Ale Rijkaard wolał wystawić starą pakę. I się przejechał do Monaco na wycieczkę.
Jestem zadowolony z wyniku. Niech coś się dzieje w Europie. O "maestrii" Barcelony można usłyszeć w każdym dzienniku. Na przykład: wczoraj nie grała Bacelona z Sevillą. Wczoraj "super-wypas" Barcelona kroczyła po kolejne trofeum :roll:. A teraz będzie ciekawie.
Było 50 artykułów w polskich gazetach na temat "galaktyczności" Barcelony. Teraz będzie 50 kolejnych na temat kryzysu Barcy...