Barcelona - Sevilla 0:3

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Gooray

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:43

No i przegrała "fantastyczna" Barca. w meczu tym nie zagrał ani Thuram ani Zambrotta, na ich miejscu byłoby mi wstyd bo nie dość że nie grają w pierwszym składzie co w JUVE mieli by zapewnione, to do tego nie odnoszą jak narazie sukcesów, a co gorsza grają w drużynie ktora na sam początek sezonu zostaje upokorzona przez świetnie grającą Sewille... Czemu Gianluca, czemu???

Obrazek
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:44

Aaaaaj prawie mi się spełniło życzenie :wink: 2:0 do poły dla Sevilli, ja tylko jednego nie wiem: co za kretyn nie wpuszcza na boisko mistrza i wicemistrza świata :angry:
Ale się zbłaźniła Barca ooooo ja nie mogę :twisted:
Ale się zbłaźnił Rijkard oooooooooooo dajta spokój :twisted:
o Deco już nic nie mówię :rotfl:
Sevilla :bravo:
Barca :rotfl:
pozdro :-D

Nolik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:45

pięknie zlali tych katalonczykow :D, smiac mi sie chce z Zambro i Thurama, tak sie denerwowali jak ich koledzy nie umieli sklecic akcji :D. Swietny mecz Sevilli, ten Alves.... kurde czemu my sie nim nie interesujemy ?

Forza BIANCONERI !!
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:47

Zwycięstwo Sevilli bardzo mnie cieszy, a dlaczego? Otóż ego większości kibiców Barcelony jakich znam rozrosło się do niebotycznych rozmiarów ostatnimi czasy, może ta porażka sprowadzi ich na ziemię i zaczną szanować innych. Kibiców Barcy, którym udało się zachować normalność i szacunek dla inncyh klubów pozdrawiam.

Obrazek
Bojinov

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:50

Forza Sevilla ciesze sie jak cholera wkońcu ktoś zniósł Barce na ziemie

Dream Team Hahaha!!!!!

P.S. Pozdrowienia dla Thurama i Zambrotty :smile:

DEL PIERO BOGIEM, FUTBOL NAłOGIEM, INTER MYM WROGIEM,
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:50

Przed chwilą rozwalił mnie Michał Pol...

Mowa o obsadzie bramkarza Barcelony:

"Nie wiem dlaczego Barcelona wciąż pomija tą formację. Mogli przecież wykorzystać sytuację i wyciągnąć ze zdegradowanego Juventusu, Gianluigi'ego Buffon'a? Wtedy to dopiero byłoby...".

Osobiście bardzo cieszę się ze zwycięstwa Sevilli z powodu Enzo.

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:51

Wonki pisze:Aaaaaj prawie mi się spełniło życzenie :wink: 2:0 do poły dla Sevilli, ja tylko jednego nie wiem: co za kretyn nie wpuszcza na boisko mistrza i wicemistrza świata :angry:
Ale się zbłaźniła Barca ooooo ja nie mogę :twisted:
Ale się zbłaźnił Rijkard oooooooooooo dajta spokój :twisted:
o Deco już nic nie mówię :rotfl:
Sevilla :bravo:
Barca :rotfl:
pozdro :-D
Co ty człowieku piszesz :!: Że przegrali mecz to nie znaczy ze wszyscy sie zblaźnili, więc zastanów sie.

Co do meczu to ciesze sie że Barca dostała tęgie baty bo już nie moge słuchać jak wszyscy sie zachwycają tą Barcą. Ronaldino jest cieniem samego siebie, reszta też nie lepiej. Ciekawe jakie będą miny Zambro i Thurama jak przyjdzie im przesiedzieć cały sezon na ławie. Z resztą sie nie dziwie bo czego oczekiwał Thuram przechodząc do Barcy w wieku 34 lat, myślał że sobie pogra :?:

Obrazek
Jumbo_15

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:54

I dobrze ze sevilla wygrala. Ciesze sie tym bardziej ze ramke stzelil moj ulubiony bylych juventinich - Enzo Maresca :D . Brawo Sevilla Brawo Maresca tepic Barce :-D

zenek gepardovic

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 22:56

Bardzo sie ciesze ze SEWILLA wygrała (brawo im za to),poniewaz nie lubie BARCY i nienawidze jak wszyscy mówią przed meczem Barcelony (obojetnie z kim gra) ze Barca już wygrała mecz

JUVE is the best!!!
Jellei

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:00

Moonk pisze:
Wiecie co jest najsmieszniejsze...ze Engel zamiast analizwac ofensywne akcje Barcelony to analizuje jak oni sie bronia...<lol>
Chwila moment, JAKIE ofensywne akcje Barcelony? XDDD

Też się cieszę i to bardzo, że Sevilla wygrała, a zwłaszcza że przypieczętował to Enzo Maresca. Niech mi ktoś powie, bo gdzieś (może na Wikipedii? Nie pamiętam) przeczytałem że on jest jeszcze współwłasnością Juve, więc powiedzcie jak jest naprawdę :|

Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:04

Ojjjj jak mi przykro :rotfl: Typowałem 2-2 ... ale widać Barca za słaba na taki wynik. Jestem BaaaRdzoooo zadowolony z gry Sevilli :D Brawo Enzo .. .były Juventinio:] aThuram i Zambro którzy przyjechali do kataloni po puchary jeden już przegrali :D Super chłopaki ... bawcie sie dobrze :( Dla mnie uciekliscie z klubu nie odeszliście. W takim momencie się pomaga druzynie z którą jest się ileś TAM lat ! Brawo SEVILLA !

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:04

Sevilla zagrała świetne spotkanie i zdobyła Superpuchar jak najbardziej zasłużenie. Chyba nigdy nie przeżyje tego, że tak łatwo pozbyliśmy się Mareski...
JuveForever10 pisze:Ciekawe jakie będą miny Zambro i Thurama jak przyjdzie im przesiedzieć cały sezon na ławie. Z resztą sie nie dziwie bo czego oczekiwał Thuram przechodząc do Barcy w wieku 34 lat, myślał że sobie pogra :?:
Thuram dzisiaj nie dał sobie nawet założyć medalu na szyję. Nie wiem jak Zambro, nie przyuważyłem. Ale dziwić się nie ma czemu. Właściwie nie mają nic wspólnego z walką o ten Superpuchar.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:07

napisałem to na JP napisze i tu
widzieliście ostatnią akcję Sevilli?? jakby to było w połowie meczu to na miejscu tych 3 obrońców Barcy poprosiłbym o zmianę :rotfl:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:08

No OK, może nie jest to aż taka błazenada, jak wyroki Calciopoli, ale sorry, wybaczcie mi, nie mogę na gorąco się powstrzymać od śmiechu :smile: może jutro napiszę coś konstruktywnego, ale bez kitu, to dla mnie masakra - mieć mistrza świata na ławce i nie skorzystać z niego :roll: Zresztą już nie chodzi o to, że Barca przegrała, ale jak przegrała :idea: "zespół idealny" Deco mógł przegrać z 7:0 jakby dobrze poszło 8)
Szkoda mi tylko Zambro, nawet nie chcę wiedzieć, co musiał czuć... widocznie Rijkard mu nie za bardzo ufa :roll: żeby sobie kariery nie złamał chłopak :whistle:

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 sierpnia 2006, 23:10

Jellei pisze:
Moonk pisze:
Wiecie co jest najsmieszniejsze...ze Engel zamiast analizwac ofensywne akcje Barcelony to analizuje jak oni sie bronia...<lol>
Chwila moment, JAKIE ofensywne akcje Barcelony? XDDD

Też się cieszę i to bardzo, że Sevilla wygrała, a zwłaszcza że przypieczętował to Enzo Maresca. Niech mi ktoś powie, bo gdzieś (może na Wikipedii? Nie pamiętam) przeczytałem że on jest jeszcze współwłasnością Juve, więc powiedzcie jak jest naprawdę :|
zle to napisałem sorry...chodzilo mi o to ze wlasnie ich nie bylo wiec nie bylo co analizowac...ozstalo mu tylko do analizowania jak sie bronia...
:D

ODPOWIEDZ