Barcelona - Sevilla 0:3
- Wonki
- Juventino
Dziś o godzinie 20:45 odbędzie się tegoroczny mecz o SuperPuchar Europy. Jak wiadomo, w tym pojedynku swych sił spróbują triumfator LM, Barcelona, oraz zwycięzca Pucharu UEFA - Sevilla. Starcie hiszpańskich jedenastek odbędzie się na stadionie Stade Louis II w Monaco.
Oto, co powiedział przed tym spotkaniem trener katalońskiej ekipy:
"Myślę, że różnica między dwoma ekipami nie jest aż tak ogromna. Spotkanie z hiszpańskim zespołem zawsze jest trudniejsze, ponieważ oni znają nas dobrze z pojedynków ligowych. Już dużo razy graliśmy z tym zespołem i były to bardzo trudne mecze dla nas. Jesteśmy świadomi tego, że aby coś wygrać należy najpierw ciężko napracować się na boisku."
"Sevilla jest bardzo dobrą drużyną - kontynuuje - poprzedni sezon jest na to dowodem. Z roku na rok stają się coraz lepsi. Prawdę mówiąc , to jednocześnie martwi mnie wszystko i nic. Sevilla, jak już wcześniej mówiłem, jest świetnym zespołem, ale jeśli my zagramy tak jak we wcześniejszych spotkaniach, to wszystko powinno się potoczyć po naszej myśli."
Holender wypowiedział się także krótko na temat jedynego Mistrza Świata w ekipie Rijkaarda. Nie ukrywa, że rozmawiał z Zambrottą o możliwości gry od pierwszych minut podczas jutrzejszego meczu. "Jest w coraz lepszej formie. Szybko dostosował się do całej grupy i jest bardzo szczęśliwy. Jednak nie mogę zapewnić, czy będzie grał od pierwszych minut, czy też nie."
źródło
Kto jest Waszym faworytem i dlaczego?? Kto ma największe szanse, aby zostać gwiazdą dzisiejszego spotkania?? Wreszcie, jaki wynik typujecie??
Dziś z trybun Stade Louis II będzie dochodził do Turynu hiszpański śpiew.... A może usłyszymy włoski krzyk Zambrotty po zdobytej przez niego bramce...? A może Thuram poczuje się w swojej ojczyźnie jak za najlepszych lat i wyprowadzi Barcelonę na prowadzenie...?
Cóż, ja osobiście faworyta widzę w Barcy, ale to z jednego powodu - gra tam dwoje ludzi, których moc się trzyma
Bo szczerze mówiąc średnio lubię Barcelonę, szczególnie po podebraniu Nam 2 graczy... Bardzo bym chciał, żeby zagrał Zambro - niech go zobaczę i zapłaczę, gdy zdobędzie bramkę... :płaczę: Chciałbym, żeby to on był największym piłkarzem dziś ( a niech Go spróbuje trener nie wpuścić
). A co do wyniku... chciałbym, żeby wygrała.... Sevilla
bo i czemu nie?? lubię niespodzianki, więc nie chcę zwycięstwa Barcy
Najlepszy przebieg tego spotkania dl mnie: 2:0 do poły dla Sevilli, potem bramki Zambro i Thurama, a na koniec... Enzo Maresca... zabójczy strzał :twisted: to byłby wieczór a'la Juve, ehhh szkoda, że to niemożliwe 
Oto, co powiedział przed tym spotkaniem trener katalońskiej ekipy:
"Myślę, że różnica między dwoma ekipami nie jest aż tak ogromna. Spotkanie z hiszpańskim zespołem zawsze jest trudniejsze, ponieważ oni znają nas dobrze z pojedynków ligowych. Już dużo razy graliśmy z tym zespołem i były to bardzo trudne mecze dla nas. Jesteśmy świadomi tego, że aby coś wygrać należy najpierw ciężko napracować się na boisku."
"Sevilla jest bardzo dobrą drużyną - kontynuuje - poprzedni sezon jest na to dowodem. Z roku na rok stają się coraz lepsi. Prawdę mówiąc , to jednocześnie martwi mnie wszystko i nic. Sevilla, jak już wcześniej mówiłem, jest świetnym zespołem, ale jeśli my zagramy tak jak we wcześniejszych spotkaniach, to wszystko powinno się potoczyć po naszej myśli."
Holender wypowiedział się także krótko na temat jedynego Mistrza Świata w ekipie Rijkaarda. Nie ukrywa, że rozmawiał z Zambrottą o możliwości gry od pierwszych minut podczas jutrzejszego meczu. "Jest w coraz lepszej formie. Szybko dostosował się do całej grupy i jest bardzo szczęśliwy. Jednak nie mogę zapewnić, czy będzie grał od pierwszych minut, czy też nie."
źródło
Kto jest Waszym faworytem i dlaczego?? Kto ma największe szanse, aby zostać gwiazdą dzisiejszego spotkania?? Wreszcie, jaki wynik typujecie??
Dziś z trybun Stade Louis II będzie dochodził do Turynu hiszpański śpiew.... A może usłyszymy włoski krzyk Zambrotty po zdobytej przez niego bramce...? A może Thuram poczuje się w swojej ojczyźnie jak za najlepszych lat i wyprowadzi Barcelonę na prowadzenie...?
Cóż, ja osobiście faworyta widzę w Barcy, ale to z jednego powodu - gra tam dwoje ludzi, których moc się trzyma

- Swider10
- Juventino
Napewno Barca jest faworytem, ale ja wierze w Seville i mam nadzieje ze pokonaja Barcelone !! i choc gra tam Zambro i Thuram Barcy nie lubie a wrecz nienawidzemoja nienawisc urosła po tym jak kupili odnas tych dwoch zawodników. Jak juz mowilem Barca jest fawortem ale licze bardzo na niepodzianke i wygrana Sevilli stawiam Barca 1 - Sevilla 2 :!:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Kubba
- Juventino
Oczywiście w tym meczu faworytem będzie Barcelona, lecz ja będe kibicował Sevilli. A dlaczego? Otóż dlatego, iż mam dosyc zwycięstw Barcy w prawie wszystkich pucharach ligowych i europejskich. Mimo, że w Barcelonie grają Zambrotta i Thuram (których bardzo lubie i szanuje jako wielkich piłkarzy) mam nadzieje, że Sevilla sprawi niespodzianke 

- mnowo
- Qualità Juventino
Właśnie dowiedziałem się o tym meczu.. :roll:
Obejrzę go, uważam, że wygra Barca, ale nie będę kibicował żadnej ze stron. Właściwie obejrzę go tylko z jednego powodu. Tym powodem jest Zambrotta.
Obejrzę go, uważam, że wygra Barca, ale nie będę kibicował żadnej ze stron. Właściwie obejrzę go tylko z jednego powodu. Tym powodem jest Zambrotta.
- Buri
- Juventino
Kto jest Waszym faworytem i dlaczego??
Moim faworytem jest Sevilla. Po pierwsze nie lubię Barcy, nigdy im nie kibicowałem. Lubię inne hiszpańskie kluby np. Valencja, Betis, Sevilla, Espanyol. Mimo wszystkich atutów jakie posiada drużyna Barcelony liczę na zwyciestwo Sevilli.
Kto ma największe szanse, aby zostać gwiazdą dzisiejszego spotkania??
Jeżeli zwycięży Sevilla to mysle, że będzie to Enzo Maresca :lol:
Wreszcie, jaki wynik typujecie??
2-2 w regulaminowym czasie gry... wszystko roztrzygnie sie w karnych :]
Moim faworytem jest Sevilla. Po pierwsze nie lubię Barcy, nigdy im nie kibicowałem. Lubię inne hiszpańskie kluby np. Valencja, Betis, Sevilla, Espanyol. Mimo wszystkich atutów jakie posiada drużyna Barcelony liczę na zwyciestwo Sevilli.
Kto ma największe szanse, aby zostać gwiazdą dzisiejszego spotkania??
Jeżeli zwycięży Sevilla to mysle, że będzie to Enzo Maresca :lol:
Wreszcie, jaki wynik typujecie??
2-2 w regulaminowym czasie gry... wszystko roztrzygnie sie w karnych :]
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Ziolowy
- Juventino
Bede trzymal kciuki za Barcelone, za Zambrotte, za Thurama
Wcale nie uwazam, ze uciekli :naughty: Nadal daze ich ogromna sympatia, szczegolnie Gainluce i uwazam, ze byloby pieknie gdyby ktorys z nich strzelil dzisiaj gola dla Barcy. Zycze im jak najlepiej, niech udowodnia co sie nauczyli przez te lata spedzone w Juve
Chociaz od zawsze moim klubem byl Juventus, to do Barcy czuje pewien sentyment, nie wiem dlaczego. Oczywiscie, ze nie dorownuje Juve, bo Bianconeri darze wrecz miloscia, a Barce jedynie lubie. Dlatego ciesze sie ze Thuram i Zambrotta odeszli wlasnie tam, a nie do realu, milanu czy interu. Dziekuje Gianluce i Thuramowi za gre dla Juve, niech teraz udowodnia w Barcelonie ze sa najlepszymi obroncami :-D

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- deszczowy
- Juventino
Nie lubie Barcy, bo to klub typu Chelsea, Real, czy inny Manchester United. Wykupują najlepszych graczy z innych klubów i są happy. Poza tym mam dość tego króliczego uśmieszku Ronaldinho, jak również rozpływania się nad "pieknem i finezją gry Barcelony", po wypowiedziach Thurama i Zambro(zwłaszcza tego drugiego, co myślałeś, że kibice beda płakali ze wzruszenia, że wybrałes wielki klub??) Dlatego mam ogromną nadzieję,że Sevilla pokaże klasę i ogra "dumę Katalonii". Oby.
- Apollo_83
- Juventino
może masz kompleks Barcydeszczowy pisze:Nie lubie Barcy, bo to klub typu Chelsea, Real, czy inny Manchester United. Wykupują najlepszych graczy z innych klubów i są happy. Poza tym mam dość tego króliczego uśmieszku Ronaldinho, jak również rozpływania się nad "pieknem i finezją gry Barcelony", po wypowiedziach Thurama i Zambro(zwłaszcza tego drugiego, co myślałeś, że kibice beda płakali ze wzruszenia, że wybrałes wielki klub??) Dlatego mam ogromną nadzieję,że Sevilla pokaże klasę i ogra "dumę Katalonii". Oby.

Wracając do tematu, też jestem za Sevillą, do Barcy nigdy nie pałałem sympatią. Pozdro
- jarmel
- Redaktor
deszczowy pisze:Nie lubie Barcy, bo to klub typu Chelsea, Real, czy inny Manchester United. Wykupują najlepszych graczy z innych klubów i są happy. Poza tym mam dość tego króliczego uśmieszku Ronaldinho, jak również rozpływania się nad "pieknem i finezją gry Barcelony", po wypowiedziach Thurama i Zambro(zwłaszcza tego drugiego, co myślałeś, że kibice beda płakali ze wzruszenia, że wybrałes wielki klub??) Dlatego mam ogromną nadzieję,że Sevilla pokaże klasę i ogra "dumę Katalonii". Oby.
Muszę przyznać Ci 100% racje

Zero polityki, zero taktyki tylko wykupywanie najlepszych gwiazd i żerowaniu całego klubu na "przecudownym" Ronaldinho (ostatnio juz nie moge na niego patrzec)

A co do tematu to od powyższej wypowiedzi można sie zorientowac komu kibicuje w tym meczu

Pokażcie im, jakim naprawde klubem jest barcelonka!!
Forza Sevilla :rotfl:
Forza Juve!
#AllegriOut
- Slim
- Juventino
Barcelona jak narazie dostaje w pupsko 2-0. Na boisku nie ma ani Thurama ani Zambrotty, a Rijkard juz wykorzystal 3 zmiany, ale za to na boisku gra nieoszlifowana perelka, byly zawodnik Juventusu, wielki talent, majacy 26, Enzo Maresca... kurcze jak mi go szkoda, czemu on odszedl
teraz bylby jak znalazl do srodka pola...

- andrzejsquad
- Juventino
Brawo Sevilla Brawo Maresca. Nie lubie Barcelony wiec sie ciesze ze Sevilla wygrała
Peace 4 all JUVENTINO

Peace 4 all JUVENTINO
FORZA JUVENTUS!! FORZA Squadra Azzurra
- Swider10
- Juventino
Wszystko na ten temat. Tak ta barca gra sialalalala :rotfl:
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
- Kubba
- Juventino
Superrrrrr!!!!!!! Sevilla wygrała z Braceloną!! Deco ty to masz wybujaną fantazje :rotfl: ( Deco powiedział, że Barcelona jest idealną drużyną i że zdobędzie wszystkie sześc pucharów w tym sezonie ) A co do meczu bardzo ładny i dużo świetnych sytuacji bramkowych dla Sevilli
Barcelona nie miała nic do powiedzenia w tym meczu( z czego się ciesze ) :!:

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Brawo Sevilla...brawo...brawo....brawo....grali poprostu znakomicie, świetnie...brak mi słów...praktycznie obrona bez zarzutu...poprostu całą druzyna...super extra...
A Barcelona co?
Wielkie gwiazdy grały Wielkie Nic...Ronaldinho zgasł... chyba gwiazdorstwo uderzyło mu do głowy...zdecydowanie za duzo nagród widaczonie ja k dla niego....
Gratuluje jeszcze raz Sewilli...poprostu nawet nie ma co wiecej komentowac\ dodawać kazdy kto ogladał to widział komu sie zdecydowanie ten puchar nalezał...
Wiecie co jest najsmieszniejsze...ze Engel zamiast analizwac ofensywne akcje Barcelony to analizuje jak oni sie bronia...<lol>
A Barcelona co?
Wielkie gwiazdy grały Wielkie Nic...Ronaldinho zgasł... chyba gwiazdorstwo uderzyło mu do głowy...zdecydowanie za duzo nagród widaczonie ja k dla niego....
Gratuluje jeszcze raz Sewilli...poprostu nawet nie ma co wiecej komentowac\ dodawać kazdy kto ogladał to widział komu sie zdecydowanie ten puchar nalezał...
Wiecie co jest najsmieszniejsze...ze Engel zamiast analizwac ofensywne akcje Barcelony to analizuje jak oni sie bronia...<lol>
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2006, 22:49 przez Moonk, łącznie zmieniany 1 raz.