Wasze ulubione kluby przed Juve
- squash
- Juventino
Od kiedy interesuję się piłką nożną to kibicuje Juventusowi. Wogóle cała moja przygoda z tym klubem, zaczęła się w trochę śmieszny sposób, mianowicie miałem 6-7 lat, matka kupiła mi koszulkę, na której był Ronaldo, byłęm wściekły, w sumie nawet nie wiedziałem kto to jest, no ale nie podobał mi się jego wygląd, na drugi matka poszła i wymieniła koszulkę na inną, na tej nowej widniała podobizna Alessandro Del Piero, miał bardzo fajną fryzurę. Zainteresowałem się piłką trochę bardziej i okazało się, że Del Piero oprócz pięknej fryzury potrafi także genialnie grać. A wraz z Del Piero pokochałem też Juventus, dlatego bardzo się bałem o ewentualne odejście Alexa, bo dla mnie Juve i Alex to jedność. Poza Juve nie kibicowałem żadnej drużynie, chyba, że w poszczególnych meczach powiedzmy w finale Ligi mistrzów Bayern:ManU kibicowałem Bayernowi, taki przykład, ale zawsze na pierwszym miejscu był Juventus Turyn i tak pozostanie. Formalnie jestem też kibicem GKS 71 Tychy, ale to IV liga niestety
"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
- Martin10
- Juventino
Ja od zawsze kibicuje Juve. No może nie od zawsze... Kibicuje im od 6 lat i nie zamierzam przestać. Przed Juve nie było żadnego klubu i innego nie będzie. Juve to kawał mego życia ( a mam dopiero 15 lat ) i jestem z tego niezmiernie dumny.
JUVE NA ZAWSZE!!!!!!!!!!
JUVE NA ZAWSZE!!!!!!!!!!
- juve-Kiciuś
- Juventino
Przed Juventusem bardzo lubiłem FC Liverpool, bo tam grał kiedyś mój były idol Michael Owen, kibicowałem im przez jakieś 5 lat, ale potem polubiłem Juve, bo zobaczyłem jak gra Nedved w sezonie 02/03, i od tej pory kibicuje tylko Juventusowi, i nie zamierzam przestać im kibicować.
- koziol
- Juventino
Nie no jak czytam nie które wypociny
najpierw to a potem tamto
bo grał tam ten a potem tamten!!!Komu wy kibicujecie piłkarzowi czy klubowi?
Me serce jest biało-czarne a w żyłach płynie biało czarna krew od zawsze tzn. od LM 95/96 i kapitalnej gry JUVE
Innych klubów nigdy nie było i nie bedzie! ale wymieniłbym napewno parę których sympatią nie daże(delikatnio mówiąc) nr.1 MILAN no ale ostatnio chyba na 1 miejsce wybił sie INTER. A może założymy temat którego klubu nie cierpisz najbardziej i dlaczego? 

FORZA JUVE
- Rokitka
- Juventino
Od zawsze (czyli od 94 roku) tylko Juve :-) Wcześniej byłam na takim etapie, że w połowie meczu potrafiłam się zapytać kto gra w jakich koszulkach ;-)
Oprócz tego czasami jeżdżę na Wisłę - ale to już kwestia 'własnego podwórka' - niestety, ale wyjazdy na Juve dosyć drogie są
Ania
Oprócz tego czasami jeżdżę na Wisłę - ale to już kwestia 'własnego podwórka' - niestety, ale wyjazdy na Juve dosyć drogie są

Ania
- Alexinhio.10
- Juventino
A ja od kąd pamiętam zawsze kochałem Juventus, a z ligi hiszpańskiej lubie Atletico Madryt (ale to nie jest miłość, nei to co Juve
)

- jt10
- Juventino
Wcześniej było tylko Juve i później będzie też tylko Juve. Bo tak naprawdę tylko Starej Damie kibicuję. Aczkolwiek śledząc wyniki innych lig mam też drużyny, którym życzę lepiej, a którym gorzej. Jednak nie nazwałbym tego "kibicowaniem".
- nRo
- Juventino
od kiedy zaczalem kopac pilke , to kopalem ja w koszulce Juventusu z Del Piero na plecach, pokochalem ten klub od samego poczatku od kiedy interesuje sie pilka , cale moje serce nalezy do Juve , oczywiscie z innych klubow ktore lubie , ale tylko poogladac mecze , znaczy jak graja to chcialbym zeby wygrali , kiedys to byl Ajax , potem Manchester United a odniedawna lubie popatrzec jak kopie pilke Olympique Lyon
FORZA JUVE
FORZA JUVE
pozdro600
- Ziolowy
- Juventino
naros
wspolczuje Twojej dziewczynie
Nie jestes zbyt staly w uczuciach :-D
Ale dla mnie liczy sie tylko Juve, chyba ze mowa o polskich klubach to wtedy tylko TS Wisla Krakow
wspolczuje Twojej dziewczynie
Ale dla mnie liczy sie tylko Juve, chyba ze mowa o polskich klubach to wtedy tylko TS Wisla Krakow

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- diogenes87
- Juventino
Ja od roku pańskiego 1995 kibicuje Juventusowi (8 lat miałem w ten czas). Kiedyś jeszcze równolegle kibicowałem Sandecji (też są biało-czarni) i Cracovii (bo Sandecja ma z nimi sztame - przynajmniej za moich czasówmiała).
- juventussek
- Juventino
Moim pierwszym klubem Był jest i bedzię Juventus.
Jak byłem mały tylko ten klub znałem :p
Jak byłem mały tylko ten klub znałem :p
- Wonki
- Juventino
Ja nie miałem żadnych ulubionych klubów przed Juve :idea: Najpierw było Juve, a dopiero później futbol :twisted: To Juventus sprawił, że polubiłem piłkę nożną wogóle. Równolegle poznałem, co to Korona 8) to była explozja futbolu
ahh te stare, dobre czasy... :-D

- skq
- Juventino
Przed Juve interesowałem sie barca, jednak ciężko mówić o kibicowaniu, po prostu nią grałem w fifę 97
Nawet składu dokładnie nie znałem. Rok później pokochałem Juve, nie pamiętam jak, samo przyszło 

CHI SIAMO NOI... la Juve....
CHI SIAMO NOI.... la Juve....
e gireremo tutte quante le città
e ovunque andremo mai nessun ci fermerà
lalalalalala noi siamo la Juve lalalalalala
FORZA JUVE
e gireremo tutte quante le città
e ovunque andremo mai nessun ci fermerà
lalalalalala noi siamo la Juve lalalalalala