Wreszcie Kosa odchodzi z Wisly

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 22:38

Według informacji niemieckiego magazynu "Kicker" lewoskrzydłowy reprezentacji Polski i as atutowy krakowskiej Wisły Kamil Kosowski podpisał dziś z 1. FC Kaiserslautern czteroletni kontrakt. Suma odstępnego nie została podana do wiadomości, jednak z nieoficjalnych doniesień wynika, że wynosi ona 2 miliony euro.

Zadowolenia z pozyskania polskiego piłkarza nie krył trener "Czerwonych Diabłów" Erik Gerets, który od samego początku był gorącym orędownikiem transferu Kosowskiego.

"Kamil daje mi możliwość zmiany taktycznego ustawienia zespołu" - powiedział Gerets, który zamierza w najbliższym sezonie grać systemem 4-4-2, bądź 4-3-1-2.

Kosowski otrzymał w Kaiserslautern numer 30, z którym dotychczas występował w tym klubie słynny Mario Basler.

No i to chyba dobrze dla Wisly.Mam nadzieje ze madze zagospodaruja te pieniadze.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 22:57

. Dla wisły to źle wg mnie, że Kosowski odchodzi. W przyszłym sezonie nic nie ździałają w lidze mistrzów ( ale bede całym sercem kibicował :-D ). Stawiam że nie zdobędą nawet mistrzostwa kraju. A co do Kosowskiego to uważam że jak 99,9999% naszych piłkarzy przechodzących do bundesligi tak kosa sie zmarnuje. Nic wielkiego nie zrobi i wszyscy zapomną :cry: :cry: . Szkoda że nie przeszedł do Lazio , fajnie by było .... ciekawie:). Pozanałby co to prawdziwy futbol :D :D . Juventus dałby mu niezłą lekcje :D :D

paweł (neo)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 23:05

i bardzo dobrze niech wyjezdza z polski ten....pseudo piłkarz..przeciez on grac nie potrafi

widmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 23:06

Dobrze że Kosowski odszedł z Wisły taksama Kuźba według mnie teraz bedzie bardziej wyrównana polska liga bo zawsze tylko stawiali na Wisłe. Teraz nawet nie bedą mieli miszcza polski a o Lidze Miszczów nie ma mowy odpadną po pierwszym meczu.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 23:11

widmo pisze:Dobrze że Kosowski odszedł z Wisły taksama Kuźba według mnie teraz bedzie bardziej wyrównana polska liga bo zawsze tylko stawiali na Wisłe. Teraz nawet nie bedą mieli miszcza polski a o Lidze Miszczów nie ma mowy odpadną po pierwszym meczu.
Ale za to przyszedł Brasilia który zostąpi Kose a co do Kuźby to zastąpić ma go np. Juskowiak lub Gorawski....ja tam wierze ze Wisełka zagra w LM.

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2003, 23:39

Ten Brasilia to jeszcze gorszy od Kosy nawet.
A i tak Legia wygra ligę ;)
A Rodło Kwidzyn za trzy lata P UEFA ;) :D

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 11:17

Alex-10 pisze:Ten Brasilia to jeszcze gorszy od Kosy nawet.
A i tak Legia wygra ligę ;)
A Rodło Kwidzyn za trzy lata P UEFA ;) :D

Brasilia gorszy od Kosy ?? No to chyba go nie widziałes.....a tak poza tym to Wisła wygra lige :wink:

ps. Ludzie czego Wy z tej Wisły robicie najgorszy zespół, ja tam jej kibicuje bo gra w pucharach i mam nadzieje ze daleko zajdzie....

Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 11:24

Źle się dzieje, znowu Polski klub po całkiem dobrych sukcesach sprzedaje swój skład :cry: a Wisła ma grać przecież w LM.

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 11:27

Macias pisze:Źle się dzieje, znowu Polski klub po całkiem dobrych sukcesach sprzedaje swój skład :cry: a Wisła ma grać przecież w LM.

Poczekajmy do końca okna transferowego, następca Kosy juz jest a Kuźby tez sie znajdzie, przeciez cały czas prowadzą rozmowy z roznymi zawodnikami (np. z Jusko). Bez paniki..... :!: :!: :evil:

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2003, 20:20

Gdyby tak nie wybredzał do juz dawno by grał w Olypiku Lyon :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ