Koniec ze sprzedawaniem, czas na jakieś zakupy

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Martin10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2006, 22:53

Ja bym chciał na środek pomocy Wesley'a Sneijder'a. Młody (22 lata), potrafi genialnie podawać i to górą, i to dołem, a w dodatku nie sprawia mu różnicy którą nogą podaje (zawodnik ten jest prawonożny, ale lewą nogą posługuje sie tak samo jak prawą), jednym słowem zawodnik kompletny. Może troszke gorzej gra głową ale to na jego pozycjach nie jest najważniejsze. Gra jako defensywny pomocnik lub jako ofensywny pomocnik. Specjalizuje się w podaniach górą. CZyli zawodnik jakiego nam potrzeba. Ale to transfer marzenie. Może przyjdzie za rok.... Chciałbym też żeby do nas trafił w końcu ten Felipe.

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 11:48

Jestem tak samo jak mój przedmówca zwolennikiem transferu Wesleya Sneijdera.Nie będe o nim pisał więcej bo martin10 myslę że fajnie go scharakteryzował.2 zawodnikiem którego chciałbym w Juve jest Rafael Van der Vaart :/. 3 zawodnikiem jest Joaqiun a 4 piłkarzem Klas-Jan Huntelar. Jest to niezwykle bramko strzelny zawodnik. Co o nim myślicie :?: W ubiegłym roku był najskuteczniejszym strzelcem w Europie(bodajże) :)

Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 12:58

marcinb1989 pisze:Jestem tak samo jak mój przedmówca zwolennikiem transferu Wesleya Sneijdera.Nie będe o nim pisał więcej bo martin10 myslę że fajnie go scharakteryzował.2 zawodnikiem którego chciałbym w Juve jest Rafael Van der Vaart :/. 3 zawodnikiem jest Joaqiun a 4 piłkarzem Klas-Jan Huntelar. Jest to niezwykle bramko strzelny zawodnik. Co o nim myślicie :?: W ubiegłym roku był najskuteczniejszym strzelcem w Europie(bodajże) :)
Sory, ale się załamałem :roll: tak, oczywiście, na pewno wszyscy oni będą chcieli do nas się przyłączyć :doh: Sneijder prawie z nami podpisał kontrakt, Van der Vaart już do nas biegnie a Joaquin i Huntelaar już suszą zęby na grę w Juve bez LM, za to z obszarpaną renomą a może i w Serie B jak dobrze pójdzie :prochno: jakoś dziwnie wątpię żeby jedni z najlepszych graczy świata chcieli grać właśnie u nas :?
taka przecież jest prawda - na razie możemy sobie pozwolić na budowanie zespołu na miarę walki o miejsce pucharowe w Serie A w przyszłym sezonie, a nie na miarę finału LM. Takie moje zdanie, nie wszyscy muszą się z nim zgadzać oczywiście :wink:

Arsen

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 15:04

Teraz (nie branie udzialu w LM, Serie B)
Obrońcy:
Felipe
Givet
Napastnicy:
Nikola Zigic

--- Marzenia ;) ---

Przyszlosc (jak juz bedziemy mogli grac w LM, Serie A:) )
Obrońcy:
Seitaridis :whistle:
Samuel :whistle:
Pomocnicy:
Gerrard :whistle:

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 16:10

Powoli krystalizuje się nowy skład. Jest już bramkarz i linia obrony. Atak też jest nienajgorszy, ale wzmocniony Zigiciem byłby kompletny. Teraz najwięcej do życzenia przedstawia druga linia. Śrokdek niby jakoś wygląda, ale boki- niespecjalnie. I tym powinien zająć się zarząd i trener. Sprowadzenie MINIMUM jednego klasowego pomocnikja staje się teraz priorytetem.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 16:25

deszczowy pisze:Teraz najwięcej do życzenia przedstawia druga linia. Śrokdek niby jakoś wygląda, ale boki- niespecjalnie.
:shock:
Przecież żaden klasyczny skrzydłowy nas nie opuścił (Mutu to nie skrzydłowy) a sprowadziliśmy Marchionniego - zawodnika, który grając w Parmie prawie pojechał na Mundial. Z tego co wiem to Guzman też może na skrzydłach grać, więc mi nie wmówisz, że skrzydła z takimi zawodnikami jak Camor, Nedved czy Marchionni źle wyglądają :o

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 16:33

Zawidowianin pisze: :shock:
Przecież żaden klasyczny skrzydłowy nas nie opuścił (Mutu to nie skrzydłowy) a sprowadziliśmy Marchionniego - zawodnika, który grając w Parmie prawie pojechał na Mundial. Z tego co wiem to Guzman też może na skrzydłach grać, więc mi nie wmówisz, że skrzydła z takimi zawodnikami jak Camor, Nedved czy Marchionni źle wyglądają :o
"Prawie"pojechał na Mundial... Nie chce mi się przywoływać starego tekstu z reklamy o tym, jaką różnicę robi prawie :wink: Tylko pytanie ile i w jakiej formie pograją i Nedved, i Camor. Nedved ma 34 lata!! A Camorowi chyba nie chce się chcieć. Linia pomocy jest do renowacji i nie możesz zaprzeczyć.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 16:59

Deszczowy - głupoty gadasz.
Może i robi wielką różnicę (zwłaszcza dla gracza) ale stwierdzenie, że mamy lepszy środek niż skrzydła jest bzdurą.
Nedved - pojechał na mundial
Camor - pojechał na mundial
Marchionno - prawie pojechał na mundial
i środek:
Zanetti - nie mógł marzyć o wyjeździe
Giannichedda - nie mógł marzyć o wyjeździe
Paro - nie mógł marzyć o wyjeździe
Spośród tych zawodników juz wolę Marchionniego, który prawie pojechał.
Nedved nawet w tym wieku (co pokazuje i o czym mówił Didier) jest lepszym zawodnikiem niż nasi gracze ze środka pomocy.
Teraz nei szukmy graczy na podbój Europy, bo takich nie sprowadzimy, ale zawodników mogących nas wprowadzić do Serie A.
Linia pomocy może i jest do renowacji, ale zdecydowanie środek a nie boki!

Dirty mind
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 17:05

Co nie zmienia faktu, że pomoc jest w tej chwili na poziomie co najmniej średnim. I do przebudowania. A o to mi głównie chodziło.

Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 17:36

Jakoś w cytacie:
Teraz najwięcej do życzenia przedstawia druga linia. Śrokdek niby jakoś wygląda, ale boki- niespecjalnie.
można odczuć cośodmiennego.
Jeśli mowa o pomocy do żałuję, że nie mamy w Juve ofensywnego środkowego zawodnika z prawdziwego zdarzenia. Obecność takiego w kadrze zupełnie by mi wystarczyła.
Ale nie będe narzekać, jeśli nic się nie zmieni już do końca mercato. Z prostego powodu: takim składem powinniśmy awansować do Serie A i wówczas rozpoczną się zakupy.
Teraz ciężko jest sprowadzać graczy na miarę LM, także ze względów finansowych.
Poczekajmy więc.

Dirty mind
Dain Żelazna Stopa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 17:48

marcinb1989 pisze:Jestem tak samo jak mój przedmówca zwolennikiem transferu Wesleya Sneijdera.Nie będe o nim pisał więcej bo martin10 myslę że fajnie go scharakteryzował.2 zawodnikiem którego chciałbym w Juve jest Rafael Van der Vaart :/. 3 zawodnikiem jest Joaqiun a 4 piłkarzem Klas-Jan Huntelar. Jest to niezwykle bramko strzelny zawodnik. Co o nim myślicie :?: W ubiegłym roku był najskuteczniejszym strzelcem w Europie(bodajże) :)
Nie...Dirk Kuyt...on strzelił w samym Feyenoordzie w 101 spotkaniach 81 bramek.....wyobrażacie sobie? To właśnie jego chciałbym w ataku....Kuyt i Treze a Del Piero MOŻE grać jako 3 lub jako ofensywny pomocnik(grywał tak już kiedyś)

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
Wonki

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 17:59

Dain Żelazna Stopa pisze: Nie...Dirk Kuyt...on strzelił w samym Feyenoordzie w 101 spotkaniach 81 bramek.....wyobrażacie sobie? To właśnie jego chciałbym w ataku
Dirk Kuyt w Liverpool FC :prochno: nie ma nawet co o nim marzyć :roll:

Ja mam ciekawy pomysł: co byście powiedzieli na Ze Roberto w barwach Juve?? Pomysł chyba nie głupi, przydałby się nam Brazylijczyk. A sam Ze Roberto, z tego co wiem, jest wolnym piłkarzem, bo Bayern nie przedłużył z nim kontraktu 8) a może już się na niego ktoś pocharcił :?:

ODPOWIEDZ