TREZE zostaje!!! Kto w ataku?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ

KTO W ATAKU??

ALEX i TREZE
74
80%
ALEX i BOŻO
6
7%
TREZE i BOŻO
12
13%

Liczba głosów: 92
BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 21:08

Zgadzając się z poprzednikami postawię na Alex-Treze. W systemie 4-4-2 można także pokusić się o ofensywnie grającego Alexa i w napadzie Bojinov z Treze, a przy ustawieniu 4-3-3 wiadomo, postawiłbym na tą trójkę :)

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 22:03

Moim zdaniem w ataku będzie Alex i Trezeguet a Boijnov będzie wchodził z ławki. Aby wyjśc po jednym sezonie z Serie B trzeba miec dobrych i doświadczonych piłkarzy. Boijinov nie ma takiego doświadzczenia aby grac w pierwszej jedenastce. Mam nadzieje, że młody bułgar będzie "nowym" Alexem, ale w tym sezonie musi także strzelac bramki :-D

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 22:15

W ataku napewno wystapi Alex i Trezegol, Bożinov bedzie co najwyzej zmiennikiem bynajmniej na pcozatku no, bo gdyby ktorys z naszych napastników sie nie sprawdzał (wypluć) to wtedy do akcji wchodzi Valery lecz mysle ze bedziemy grali w niektorych meczach trojka napastników albo jednym z piłkarzy tuz za dwojka wysunietych. Nasz mlody talent napewno dostanie szanse mam nadzieje ze zastapi Ibre a nawet bedzie lepszy i za sezon dwa bedzie jedna z najasniejszych naszych gwiazd.

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
buffon.bk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2006, 22:19

Mr Cezary pisze:Ja również tak uważam, nie zgadzając się, że Del Piero grałby równie dobrze w pomocy. Przecież na MŚ jak grał na pomocy, to z reguły mecze mu nie wychodziły, albo może, żeby nie było, nie grał tak jak nas do tego przyzwyczaił.
Del Piero jest rasowym ( chciałem uwydatnić to słowo :D ) napastnikiem i wstawianie go na pomoc, to mniej więcej tak jakby wstawić obrońce do ataku.

FORZA JUVE !!! AVE ITALIA !!!
krzysztofjuventus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 00:02

buffon.bk pisze:
Del Piero jest rasowym ( chciałem uwydatnić to słowo :D ) napastnikiem i wstawianie go na pomoc, to mniej więcej tak jakby wstawić obrońce do ataku.
Czy ja wiem czy Alex jest rasowym napastnikiem dla mnie rasowym napastnikiem jest np.Treze

JUVENTUS TURYN F.C.- A PAN BÓG ZESŁAŁ ICH NA ZIEMIE ABY SIALI ZAMĘT I ZNISZCZENIE
b0unc3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 09:43

moim zdaniem Alex moze tez grac za dwojka napastnikow :P

Tom A Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 10:32

nie ma co dywagować bo wiadomo że zagramy dwoma napadziorami których stworzą Alex i Treze ... i oczywiście silna ławka to podstawa , jest zbyt duzo meczy by liczyć tylko na tych dwóch czy chociażby tylko Bojinowa. Dziwi mnie tylko że niektórzy wysyłają Alexa na pomoc :think: :shock: - widać ze nie znacie naszego mistrza...to tak jakby zabronić rybie pływać w wodzie, Alex owszem daje sobie radę w pomocy, z resztą nie gra jak klasyczny napadzior lecz wraca po piłkę , ale to jest napastnik pełną gębą i zawsze w jego żyłach bedzie płynąć krew strzelca ... on źle się czuje jak jest przymuszany do gry w pomocy ( zob. mecz Włochy v Australia ) :evil: i musi grać w napadzie !!! A jeśli chodzi o młodych gniewnych i ich walkę o miejsce w ataku to :whistle: ...to właśnie dzięki ADP nie tylko wygramy i awansujemy , dzięki niemu też nie zatracimy naszego stylu i dalej będziemy cieszyć się pięknem futbolu :dance: :bravo: ... długo jeszcze nie będzie takiego jak On

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 13:06

krzysztofjuventus pisze:
buffon.bk pisze:
Czy ja wiem czy Alex jest rasowym napastnikiem dla mnie rasowym napastnikiem jest np.Treze
no dla mnie tez Treze jest takim rasowym napastnikiem, egzekutorem, snajperem, katem. Alex bardziej nadaje sie do tworzenia akcji ale tez do ich wykanczania ale potrafi duzo akcji sam wykreować

Obrazek
SEEKER

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 16:27

Alex musi grac :bravo:,a jego partnerem bedzie na 100% Trezeguet,nie po to został zeby siedziec na ławce :ok:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2006, 17:20

Z góry nie można zakładać który z napastników powinien grać w pierwszym składzie. To zależy od dyspozycji. Sezon się zacznie, mam nadzieje, że wszyscy dostaną szansę wykazania się i wtedy dopiero okaże się kto zasługuje, a kto nie zasługuje na gre w pierwszym składzie.

Wogóle dziwie się, że w ankiecie brani są pod uwagę tylko trzej piłkarze. Napastników mamy trochę więcej :>

robo11

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 13:54

Moim zdaniem Trezeguet i Bojiznov a Alex ofensywny rozgrywający pomocnik!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Jedna wiara jeden klub:JUVE TURYN AŻ PO GRÓB!!!!!!!!
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2006, 14:44

Ja sie nie zgodze z tym że Alex powinien grać w pomocy! On jest stworzony by strzelać bramki i śróbować swój rekord! Nie powinien być ograniczany w strzelaniu bramek bo to lubi najbardziej :!: Tak więc atak Treze - Alex jest chyba najbardziej słuszny. Na szczęscie Didier ma wyobraźnie i ustawi Del Piero tam gdzie jest jego miejsce

Obrazek
ODPOWIEDZ