1 runda PW: Martina 0-3 JUVENTUS
- jt10
- Juventino
Dokładnie. Ktoś tu wcześniej tryskał przesadnym optymizmem, czyli dopiero finał z drużyną z włoskiego topu. Prawda jest taka - jak Venomik zauwżył, że do finału droga daleka i wcale nie tak prosta. Tak sobie myślę, że kto by się spodziewał takich emocji w Pucharze Włoch 2006/2007... Przecież to był zawsze mało istotny puchar przeznaczony jako nagroda pocieszenia dla Interu a tu proszę... Puchar Włoch jedynym trofeum jakie Juventus będzie miał realne szanse zdobyć... Ech nie spodziewałem się takich czasów...Venomik pisze:mJaUcViEej - nie masz racji z tą drabinką. W 1/4 spotykamy się z Romą, 1/2 z Milanem a w finale z Interem (wszystko ewentualnie).
To się dzieli na prawą i lewą część drabinki, nie góra i dół.
W jednej stronie są drużyny 1,4,5,8
A w drugiej 2,3,6,7.
Trochę to przypomina rozstawienia znane z turniejów tenisowych. Tam także jesli pierwsza ósemka awansuje, to łączone są pary:
1-8,2-7,3-6,4-5.
da sięmarcinb1989 pisze:Niestety nie da się ściągnąć tych bramek :?

- Michal87
- Juventino
- kaktus23
- Juventino
Dzięki JuveForever10 za skrót, właśnie zasysam. Szkoda tylko że na starcie typera mi nie wyszło bo obstawiałem 6-0... Ale żeby przez cały sezon tylko takie mieć problemy :-D
- olimp
- Juventino
- mnowo
- Qualità Juventino
Daliśmy czadu. Bramki przedniej urody! Co prawda może nie trzeba się zachwycać zwycięstwem z przeciwnikiem poziomu Martiny (z całym, mimo wszystko, szacunkiem dla klubu i kibiców), ale to znaczy, że jest nieźle. A będzie jeszcze lepiej. Pokazaliśmy swój potencjał, który trzeba będzie wykorzystać podczas trudnego sezonu.
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
jakby ktoś jeszcze nie miał brmaek i nie mogl odtworzyc to jeszcze tu są: nawet niezłej jakości...