1 runda PW: Martina 0-3 JUVENTUS
- x_men_1988
- Juventino
Wynik 3-0 jest dobry , zagrało kilku młodych zawodnikow za których normalnie bedą grać Camor , dP , Treze więc jestem spokojny o forme i poziom gry Juve . Do tego wszystiegochyba w bardzo dobrej formie jest Nedved .
Bramki kapitalne , szczególnie bramka nr. 2 zrobiła na mnie wrażenie .
Tutaj macie skrót : http://www.skylife.it/html/skylife/spor ... ideo=0#top
Postaram sie znaleść w necie jakis sposób na ściagniecie tego pliku .
Bramki kapitalne , szczególnie bramka nr. 2 zrobiła na mnie wrażenie .
Tutaj macie skrót : http://www.skylife.it/html/skylife/spor ... ideo=0#top
Postaram sie znaleść w necie jakis sposób na ściagniecie tego pliku .
- mateusz1897
- Juventino
x_men_1988 dzięki za skrót. Ta druga bramka to rzeczywiście piękna. Bramkarz Martiny nie spodziewał się chyba tego strzału bo nawet się nie ruszył. Teraz pora na drużynę Ceseny.
- farmer16
- Juventino
Wszyscy powinnismy być zadowoleni ze zwycięstwa naszych piłkarzy. Pierwsza runda w Coppa Italia praktycznie zaliczona, bo sam nie wiem czy są rewanże
Martina meczu nie oglądałem, ale podobno nie mieli praktycznie żadnych akcji. To może cieszyć nas dwustronnnie. Albo bali się naszych obrońców, albo poprpstu mamy za dobrą obrone na klub trzecioligowy
Jeżeli ktoś może to niech ktoś udostępni nam te brameczki z tego spotkania. 

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- bart_io_we
- Juventino
eloha
Oczywiście zwycięstwo bardzo cieszy!! ale nie ma co się podniecać, bo ten mecz musiał być wygrany i to co najmniej w takim stylu:) osobiście uważam, że i tak włodarze Juve nie będą tak zaciekle motywować naszych piłkarzy do zwycięstwa w pucharze Włoch, bo priorytetem jest powrót do Serie A, chociaż może sami piłkarze sprawią nam miłą niespodziankę:). Cieszy to,że bardzo dobrze do naszego teamu wprowadził się Bożinow:) Nedved- klasa sama w sobie:) 3-0 starcza:D
P.S. niech ktoś wrzuuci bramki na jakiegoś rapidsharea lub coś w tym stylu, bo na moim necie nie za bardzo da się zobaczyć ten skrót ze SkyLife , z góry dzięki
JUVE !!!!
Oczywiście zwycięstwo bardzo cieszy!! ale nie ma co się podniecać, bo ten mecz musiał być wygrany i to co najmniej w takim stylu:) osobiście uważam, że i tak włodarze Juve nie będą tak zaciekle motywować naszych piłkarzy do zwycięstwa w pucharze Włoch, bo priorytetem jest powrót do Serie A, chociaż może sami piłkarze sprawią nam miłą niespodziankę:). Cieszy to,że bardzo dobrze do naszego teamu wprowadził się Bożinow:) Nedved- klasa sama w sobie:) 3-0 starcza:D
P.S. niech ktoś wrzuuci bramki na jakiegoś rapidsharea lub coś w tym stylu, bo na moim necie nie za bardzo da się zobaczyć ten skrót ze SkyLife , z góry dzięki
JUVE !!!!
Forza JUVE!! PER SEMPRE!!
alkopoligamia
alkopoligamia
- Venomik
- Juventino
mJaUcViEej - nie masz racji z tą drabinką. W 1/4 spotykamy się z Romą, 1/2 z Milanem a w finale z Interem (wszystko ewentualnie).
To się dzieli na prawą i lewą część drabinki, nie góra i dół.
W jednej stronie są drużyny 1,4,5,8
A w drugiej 2,3,6,7.
Trochę to przypomina rozstawienia znane z turniejów tenisowych. Tam także jesli pierwsza ósemka awansuje, to łączone są pary:
1-8,2-7,3-6,4-5.
To się dzieli na prawą i lewą część drabinki, nie góra i dół.
W jednej stronie są drużyny 1,4,5,8
A w drugiej 2,3,6,7.
Trochę to przypomina rozstawienia znane z turniejów tenisowych. Tam także jesli pierwsza ósemka awansuje, to łączone są pary:
1-8,2-7,3-6,4-5.
Dirty mind
- Mrówa
- Juventino
Gładkie zwycięstwo i 3 piękne bramki.Szczególnie Bożinow
popisał sie pięknym strzałem.Plan został wykonany i gramy dalej W Pucharze Włoch.Teraz czas na Cesene.Będzie zapewne troche trudniej, ale chyba nikt nie wątpi ze sobie poradzimy.
- damiano ziębotta
- Juventino
Martina to może faktycznie nie byłbardzo wymagający przeciwnik, ale wygrać trzeba było, a Bianconeri zrobili to w bardzo ładnych stylu!! :-D
Cóż za bramki, już dawno w jednym meczu 3 takich trafień nie widziałem - Marcchionni
, Bożinow
, Nedved
A drabinka jest jak najbardziej średnia, żadnej rewelacji nie widzę, ale pewnie mogło być gorzej, więc trzeba grać to co los nas zgotował, nie będzie lekko, ale wierzę, że sie uda dojść na sam jej szczyt :-D
Forza Juve!!
Cóż za bramki, już dawno w jednym meczu 3 takich trafień nie widziałem - Marcchionni

A drabinka jest jak najbardziej średnia, żadnej rewelacji nie widzę, ale pewnie mogło być gorzej, więc trzeba grać to co los nas zgotował, nie będzie lekko, ale wierzę, że sie uda dojść na sam jej szczyt :-D
Forza Juve!!
- olimp
- Juventino
podajcie jak kotos ma link do sciagniecia skrotu
Najnowsze forum o pamiatkach pilkarskich i nie tylko
www.kolekcja.mojeforum.net
www.kolekcja.mojeforum.net
- białas
- Juventino
awans po pewnej wygranej. chyba nikt się nie spodziewał, że bedzie inaczej. bramki pierwsza klasa. widać, że zawodnicy chcieli pokazać, że pomimo osłabień przed sezonem, powrót do Seria A będzie priorytetem, a PW przepustką do Pucharu UEFA w następnym sezonie.
drabinka w początkowych rundach nie jest zbyt ciężka. pierwszy poważny sprawdzian będzie z Parmą. nie dopuszczam do siebie myśli, że za tydzień nie będziemy mogli się cieszyć z awansu do czwartej rundy...
drabinka w początkowych rundach nie jest zbyt ciężka. pierwszy poważny sprawdzian będzie z Parmą. nie dopuszczam do siebie myśli, że za tydzień nie będziemy mogli się cieszyć z awansu do czwartej rundy...
- malutki
- Juventino
- Maniek3200
- Juventino
ja sciagam wiec sie musi dacmarcinb1989 pisze:Niestety nie da się ściągnąć tych bramek :?