Komu kibicujemy w LM?

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Bimbo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:09

jeżeli nie ma Juve to Arsenal oraz Barcelona. ......... i interowi xDDDD <hahaha>

--
FinoAllaFine
--
20.04.2004 - 2996 forumowicz JuvePoland
--
VIT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:22

Ja będe kibicować Barcelonie, bo mój brat jest jej kibicem od lat i przekonał mnie do nich.

Oczywście chciałbym też aby jak najlepiej poszło Legi.

torin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:44

W tym roku LM nie będzie taka sama ale jeżeli Dynamo Kijów nie odpadnie z Fenerbahce ( 1.mecz 3-1) to wlśnie im bede kibicowal. Dlaczego?
1.Jestem z pochodzenia ukraińcem
2.Od tego klubu zaczęla sie moja milość do JUVE (1997-mecz: JUVE-Dynamo) i ma to podloże sentymentalne...
3.Nie grozi im wygrana :-D więc nikt nie zarzuci mi dwulicowość ( na marginesie zaznaczam ze to bardzo ekstremalna sytuacja i tylko z tego powodu kibicję na chwilę obecna Dynamu iz w LM nie ma juve)
4. Dynamo bylo dobrym klubm bez olbrzymich pieniedzy ( i nadal takim pozostaje) w czasach gdy w futbolu pieniądze nie mialy takiego znaczenia a trofea zdobywaly tylko godne tego kluby a wiec lata 80-te oraz 90-te( nie zaprzeczycie ze wlasnie z tymi latami pokrywaja sie również sukcesy naszego JUVE)
Podsumowując--- wiem ze nie przekonam was do tego klubu ale spojrzyjcie na niego troche laskawszym okiem z uwagi na w/w argumenty...

To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym.
Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:45

Ja bede trzymal kciuki za Arsenal i Manchester, a w innych meczach bede kibicowal tym slabszym - lubie jak jakis faworyt przegrywa albo remisuje z "najslabsza" druzyna turnieju ;) No i Legia oczywiscie, jesli awansuja...

Szczecin pozdrawia... ;)
wiko666

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:48

Ja bede kibicowal ManUtd, a nawet kurde Chelsea, ktorej zbytnio nie trawie bo sie angole nie rzucili jak hieny na pilkarzy juve po degradacji. A najbardziej przewalone u mnie ma barcelona bo jak zobacze zambrotte (nie kumam czemu ten czlowiek odszedl) w innej koszulce niz Juve to rozpiepsze TV. Pozdrawiam i FORZA dla wszystkich kibicow

uszaty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:50

Ja zapewne nie będę nikomu kibicował bo w moim sercu jest miejsce tylko dla Juve :) Ale jeśli miał bym komuś kibicować to tylko Lyon'owi ponieważ ma młodą drużynę, której chyba nikt nie docenia i wydaje mi się, że w tym sezonie mogą dojść do finału:) Choć i tak jest mi to obojętne kto zdobędzie LM 2007 :D Byle by nie był to zespół Realu, Barcy, Interu i Milanu ]:->

JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 14:50

Jezeli pod przymusem musialbym podac jakis wloski klub to bedzie to zdecydowanie Chievo bo poza Juve z wloskich klubow lubie tylko Parme i Chievo wlasnie. A najbardziej bede kibicowal Valencii bo to moj drugi ukochany klub.

Marian50

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:01

A ja będe w tej edycji LM za Bayernem Munchen ponieważ jest to klub który bardzo lubię i szanuję 8)
Pozdro dla Marcina B.-kibica Bayernu :-D

LAR$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:01

ja bede kibicował celticowi... To mój ulubiony klub zaraz po JUVE. Szkodsa tylko że Hartson już tam nie gra:((

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 15:49

Ja bede kibicowal Ajaxowi wiem ze to malo popularny klub wsrod kibicow Juve:) ale ja ich bardzo lubie.

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 16:29

torin pisze:W tym roku LM nie będzie taka sama ale jeżeli Dynamo Kijów nie odpadnie z Fenerbahce ( 1.mecz 3-1) to wlśnie im bede kibicowal.
Też lubię kluby ze wschodu i w pojedynkach z "gigantami" z zachodu kibicuje zawsze tym pierwszym.
torin pisze:4. Dynamo bylo dobrym klubm bez olbrzymich pieniedzy ( i nadal takim pozostaje) w czasach gdy w futbolu pieniądze nie mialy takiego znaczenia a trofea zdobywaly tylko godne tego kluby a wiec lata 80-te oraz 90-te( nie zaprzeczycie ze wlasnie z tymi latami pokrywaja sie również sukcesy naszego JUVE)
Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, ale to chyba nie było tak, że to były kluby bez pieniędzy. Sporą kasę pompowało w nie państwo, najlepsi piłkarze rzadko dostawali pozwolenie gry poza granicami ZSRR czego skutkiem byłą dość silna liga i niezłe zespoły.

morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 16:41

bym kibicował Palermo no ale... :/ włoskiemu żadnemu, juz napewno nie interowi :lol: , angielskim druzynom - Man Utd ( poprostu ich lubie, nie to zeby odrazu im kibicowac ), Liverpool ( gra tam jeden z moich ulubionych piłkarzy i jest podobny pod wzgledem gry do mnie...Crouch mianowicie :D ) i Chelsea ( nie dlatego ze maja Romana A ani że taki skład dobry ja ich szanuje i lubie od roku 2000 kiedy odpadli z Barceloną w 1/4 LM :evil: bardzo podobała mi sie gra Chelsea w tamtych czasach, nigdy nie zapomne Tore Andre Flo)
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2006, 14:23 przez morfeuszrejowiec, łącznie zmieniany 1 raz.

torin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 16:54

do herra_barauna: Masz absolutna rację zwlascza w kwesti lat 80-tych ale nie zapominaj ze juz z kolei lata 90-te to suchy okres dla dynama a mimo to w '99 roku doszli do 1/2 final CL. poza tym pieniadze wpompowywane przez ZSRR wcale nie byly tak duze jak moze sie wydawac. zmierzam do tego ze dynamo to klub ktory bardzo dzielnie znosi probe czasu a obecny dosc wysoki budzet (jak na kluby ze wschodu europy oczywiscie) zawdziecza przedewszystkim bogatej histori i sukcesom miedzynarodowym a nie naglemu zastrzykowi gotowki w dodatku niezbyt czystej( czyt. Chelsea, Szachtar <ktory jednak tez lubie>) poza tym klub ten wiele wniosl tez do europejskiego futbolu ( SZEWCZENKO,BLOKCHIN) ale takze wniesie (MILEVSKI). Nawet jezeli wszystko to pominiemy to i tak bede temu klubowi wiele zawdzieczal bo byl on czescia poczatku mojego pozatku przygody z JUVE...Amen
p.s. milo mi ze kibicujesz klubom ze wschodu...

To już byłby koniec tego zasranego świata, gdyby ludzie podróżowali pierwszą klasą, a literatura wagonem bagażowym.
sandra_TS

Milanistka
Milanistka
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 17:40

Jest kilka lubów za które będę trzymać kciuki:

AC Milan
Arsenal Londyn
Celtic Glasgow
Real Madryt
Arsenal Londyn :ball: :D

Kame1988_Kornel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2006, 17:42

To będzie smutny sezon w LM bez Juve :cry:
A komu bede kibicował :?: jakos nie mam swojego faworyta ale zawsze wole zespoły mniej renomowane niż takie większe marki typu Inter,Milan,Brca,Real,ManUTD,Chelsea,Bayern czy inne duże kluby. Dlatego teraz (wcześniej tez) wole drużyny teoretycznie słabsze typu Benfica,Celtic,Dynamo K.,HSV(o ile wyeliminuje Osasune)
Tak wiec licze i bede kibicował drużyną które na papierze są słabsze i mam nadzieje że zobaczymy niejedną niespodzianke :-)

ODPOWIEDZ